A varbūt vajag pārbaudīt šo apgalvojumu par muzikalitāti...moška apslēpts talants ir Iz dzīves-mana kolēģes meita visu savu apzinīgo mūžu līdz 35 gadiem domājusi, kā arī daudzas darbības liecinājušas, ka lācis ne tikai uz kājām, ausīm uzkāpis, bet arī rokām kko izdarījis, jo rokraksts kā mazam bērnam, zīmēt nekad nav varējusi. Teikusi, ka pat skolas laikā tik populārajās atmiņas kladēs nav spējusi puķīti uzzīmēt Pēc vizītes pie kkādas zīlnieces vai kā tamlīdzīga, kura teikusi, ka noteikti ir mākliniece, ka redzot talantu uz mālēšanu, domājusi palaist muļķi un pamēģināt un kā Jūs domājat - tagad mālē gleznas un nesliktas un ne ķeburus, bet pat ainavas.
river4: pavisam nevaru, bez bildēm varu.. o, man ir vēl šeit... tūlīt aizsūtīšu...šitās te Jūsu runas par kreilību nevarēju izturēti, labroce kreiļa veidotā profilā nonākusi. šitais te spama topics pati labākā te sadaļa.))
alora:A varbūt vajag pārbaudīt šo apgalvojumu par muzikalitāti...moška apslēpts talants ir
Alora - oi, mani bērnībā pa visādiem pulciņiem izstaipīja talantu meklējumos... Sākot ar zīmēšanu bij. Pionieru pilī, beidzot ar klavierspēli, dziedāšanu bērnu ansamblītī, modernajām dejām un basketbolu... Pašai gan bērnībā zīmēt visvairāk patika, bet tagad diezgan sen neesmu to darījusi. Dziedāt arī patīk, bet koris jau vairākus gadus pamests novārtā... Pirms gadiem 5 vēl arī dzeju rakstīju... bet tagad tikai foto
alora:A varbūt vajag pārbaudīt šo apgalvojumu par muzikalitāti...moška apslēpts talants ir
Alora - oi, mani bērnībā pa visādiem pulciņiem izstaipīja talantu meklējumos... Sākot ar zīmēšanu bij. Pionieru pilī, beidzot ar klavierspēli, dziedāšanu bērnu ansamblītī, modernajām dejām un basketbolu... Pašai gan bērnībā zīmēt visvairāk patika, bet tagad diezgan sen neesmu to darījusi. Dziedāt arī patīk, bet koris jau vairākus gadus pamests novārtā... Pirms gadiem 5 vēl arī dzeju rakstīju... bet tagad tikai foto
Liekas, ka par mani tikko rakstīji. Pluss vēl man bija šaha pulciņš un tautiskās dejas. Nevaru tik saprast, kur bija prāts mani uz kori sūtīt ar manu balsi....un kormeistars mani vēl soprānos ielika
river4:bet vai vajag, šitā mierīgāk un labāk, patīkamāk...zini kā, katrs vārds nes auras un manam laikam nebija laba... a mans dvēseles stāvoklis ilgojas miera un saskaņas.
Cik gan interneta vide attīsta visatļautību un dod to vārdu brīvību, ko reālajā dzīvē, esot aci pret aci, otram nepateiksi. Anonimitāte dod vaļu. Nekas personīgs, vnk palasot dažus forumus fb, pārliecinos, ka zem nika daudzi atļaujas gvelzt tāāādas muļķibas, ka pēc kāda laika nešaubīšos, ka niks tiks mainīts un veco labāk neatklās.
river4:interneta vide, veicot šadu domu gājumu, tad izrādas visatļautības cēlonis?
Oij, visatļautības cēloņi ir galvā un i-nets te ņepričom. Uzskatu, ka internets ir laba vide tai augt lielumā, bezkaunībā utt. Mans domu gājiens vairāk vērsts pret tiem, kas nespēj reālajā dzīvē pateikt to, ko šajā vidē. Vot to nesaprotu. Neciešu liekulību, kā arī "mugurkaula trūkumu". Šķiet, ka pat aiz nika nevajadzētu dot tādu vaļu vārdiem. Tas tik MANUPRĀT viss. Un kā teicu, šis domu gājiens radās no dažiem tematiem, ko šovakar te, fb, palasīju.
Davai labāk parunāsim vēl par kreiļiem! Šķeres praktiski ir vienīgais ar labo roku,janeskaita ka rakstu ar labo.Zīmēju tikai ar kreiso,varu arī rakstīt,tikai lēni un glīti! Kādreiz skolā ,ģeometrijas stundā kur vajadzēja gan rakstīt,gan zīmēt vālēju ar abām reizē + paspēju solabiedram(kurš nezīmēja nemaz)uzbliezt to ģeometrisko figūru! Šaujot izmantoju kr.aci,fotografējot -labo! Futbolu spēlējot varu uzbliezt arī ar labo! Cirvis,zāgis ,nazis ,āmurs un t.t.-tikai kreisajā!!!
river4 ,ja gribas palikt nezināmai nav ko bārstīt iniciāļus zem komenta citā topikā + stils nodod. Ja kas esam tikušies tiešajā ēterā pārs reizes!Jelgavas ledus figūras...
vakar tā neko parunājušies esiet, kreiļus zinu vairākus, tur viss mierīgi. muzikantiem kreiļiem, ir nelielas problēmas, piemēram, ģitāristiem...bet īstus māksliniekus tas netraucē. vakar iemetu linku ar P. Makartniju, šodien www.youtube.com... , Tomijs[ ģitārists, kreilis ], bija viens no jaunības autoritātēm ģitārspēlē....ģitāru noskaņoju pēc dzirdes
Tim Armstrongs (ko iedāvināju arī Mārim) arī ir kreilis. Kurtu Kobeinu laikam pat nav nepieciešams pieminēt, visi tāpat zin gan viņu, gan to, ka šis kreilis.
Par tām problēmām šai sakarā. Es pazīstu vairākus mūziķus (piem., All Day Long bundzinieks, vai viens ģitārvirtuozs, mans radinieks), kas, neskatoties uz to, ka ir kreiļi, savus instrumentus iemācījušies pēlēt labejiski (lai nebūtu problēmas instrumentu iegādē).
Aksustiskai gīčai jau tik stīgas jāpārliek,cik zinu visas krutās firmas kas ražo elektriskās,piedāvā arī kreiļiem.Smagāk būs ar dažiem pūšamajiem,trompetes virtuozam droši vien labāk būtu ar kreiso,veiklāko roku.Vai taisa kreiļiem,nezinu.Rietumu pasaulē gan jau stipri sen ļoti daudz ko taisa kreiļiem,kompja klaviatūras ieskaitot-ciparu sleja kr.pusē.Draugs dēlēnam sapirkās i šķēres,i kaut ko vēl ,par ko padomāju-kādā šķirba?Kaut kas bij tāds dīvains,ne to lineāls,ne to transportieris...
forelljjanka:Davai labāk parunāsim vēl par kreiļiem!
Par kreiļiem tik zinu vēl, ka kaut kādi ASV prezidenti bijuši kreiļi...ka kreiļi jauc puses (runājot, bieži pārsakās). Un par tiem instrumentiem u.c. loriņiem - ir taču speciāli kreiļiem domātas ir grāmatas, i šķēres, i instrumenti.... Jānī Rozē pat kaut ko redzēju.
negatIvs:man rāda tikai kreisā acs, problēmas ar fotoaparātu.....snuķis maisa, iznāk uz acīm arī kreiļi var būt
es skatu meklētājā skatos TIKAI ar kreiso aci. tagad jau droši vien pieraduma pēc (automātiski), bet sākumā, manuprāt, nevis tāpēc, ka ar kreiso aci labāk redzu, bet tāpēc, ka labo vieglāk noturēt ciet vienu pašu.
negatIvs:man rāda tikai kreisā acs, problēmas ar fotoaparātu.....snuķis maisa, iznāk uz acīm arī kreiļi var būt
nesu kautkaa manijis, ka kads no jums bildetu ar kameru kurai skatumekletajs nebutu centraa - ari deguni puslidz vienadi starp acim iecentreti... ta kaa tas snukjis var traucet vairaak/mazaak mainot skatamo aci? A pa kreijiem un razho/nerazho... nevajag piemirst, ka austrumos kreilji ir parsvaraa - arabu raksts ir uz otru pusi un protams visi shtrumi ar
nesu kautkaa manijis, ka kads no jums bildetu ar kameru kurai skatumekletajs nebutu centraa - ari deguni puslidz vienadi starp acim iecentreti... ta kaa tas snukjis var traucet vairaak/mazaak mainot skatamo aci? A pa kreijiem un razho/nerazho... nevajag piemirst, ka austrumos kreilji ir parsvaraa - arabu raksts ir uz otru pusi un protams visi shtrumi ar
kādreiz, bildējot ar tālmēra kamerām bija problēma, armijā šaudoties arī bija jāpielāgojās, tur pat iedeva iesauku < čortovij glaz >
negatIvs:kreisačiem nedaudz neērtības vadot auto, bilde arī rādās mazāk telpiska, bet telpas kreiso pusi var pārskatīt normāli
manlieks nebus ritiga atzinja - visiem ljautinjiem redzes lenkjis uz visam pusem ir puslidz vienads un telpiskaa redze nemainaas/nepasliktinas atkaribaa no taa kura ir primaraa acs - ar telpas/attalumu uztveri keza rodas ja ar vienu aci redz vaajaak + tada gadijumaa vajaka acs nekompensee "aklo punku" (projekcijas vietu kuraa acs "matricei" pievienots redzes nervs) sis punkts atrodas tuvak degunam attiecigi ar kreiso aci redzosam cilvekam nelieli redzes gljuki ir taisni uz kreiso pusi (pats redzes lenkis gan plataks uz to pusi a kuru aci skataas)