negatIvs:kreisačiem nedaudz neērtības vadot auto, bilde arī rādās mazāk telpiska, bet telpas kreiso pusi var pārskatīt normāli
manlieks nebus ritiga atzinja - visiem ljautinjiem redzes lenkjis uz visam pusem ir puslidz vienads un telpiskaa redze nemainaas/nepasliktinas atkaribaa no taa kura ir primaraa acs - ar telpas/attalumu uztveri keza rodas ja ar vienu aci redz vaajaak + tada gadijumaa vajaka acs nekompensee "aklo punku" (projekcijas vietu kuraa acs "matricei" pievienots redzes nervs) sis punkts atrodas tuvak degunam attiecigi ar kreiso aci redzosam cilvekam nelieli redzes gljuki ir taisni uz kreiso pusi (pats redzes lenkis gan plataks uz to pusi a kuru aci skataas)
nav laika tagad gari diskutēt, man pārbaudīja redzes leņķus utt ar sp. aparātu, negrozot galvu, tikai aci[ kr. ]. tā bilde uz izdrukas ir skumja.....labā puse +/- 0.....
a nenu ja taa ritigi darbojas tik viena ace ta skaidrs - es jau pa abachiem, ka tiem nav lielas shkirbas kura acs primaraa. Man vecmaminja no berna kajas a vienu aci tikpatkaa neko - i nesudzejaas - modeleja un shuva baigi glaunas shtaates
Maris:a nenu ja taa ritigi darbojas tik viena ace ta skaidrs - es jau pa abachiem, ka tiem nav lielas shkirbas kura acs primaraa. Man vecmaminja no berna kajas a vienu aci tikpatkaa neko - i nesudzejaas - modeleja un shuva baigi glaunas shtaates
nē, nu modelēt jau var mierīgi www.fotoblog.lv... , jaunā RVR elektiskā vilciena priekšas modelis, jeb haltūra vagonenē......
varbūt tikai atskaitās par neveiksmīgajām kombinācijām .... - teiksim piemirsies čemodāna atslēgas kodiņš a tur iekšā bij jābūt vēl vienam klunkšķošajam...
dansiga:negativs, a kaapec tu taa domaaa? shitie ciparinji var paraadiities pa vidu arii intereseejoshaam teemaam
P.S> a kaads mobilais internets visizdeviigaakais, ja reti lieto?
man ir Tele 2 ~ 15Ls/mēn, bez ierob.mb. , ja reti lieto, tad iespējams jāņem priekšapmaksas [ līdz. kā telefonam]. Tele 2, Bite, vai cits operators, pavēro viņu tīkla pārklājuma kartes, Tevi interesējošajos uzturēšanās rajonos........
nu ja - tik taalu esmu izkodsui, ka jaanjem piem okarte priekshapmaksas, tikai jamiem 50 san stu, bet bitei 30 san st (bet toties shtruntiigs parklaajums)
dansiga:nu ja - tik taalu esmu izkodsui, ka jaanjem piem okarte priekshapmaksas, tikai jamiem 50 san stu, bet bitei 30 san st (bet toties shtruntiigs parklaajums)
jāņem, kur labāks pārklājums, jo reāli, tas ir s... par solīto, ātrumu vēl ietekmē tas, cik klientu uz doto momentu izmanto to torni. atrodoties vienā punktā, visu dienu, datu pārraides ātrums laikā mainīsies. kolēģis paņēma Bites priekšapmaksas[ nesen], apmierināts. es ņēmu agri pavasarī, un man toreiz labāk derēja Tele 2
"apmram" var laisīt kā "mainīgs" vai "aptuvens"? ja bez MB ierobežojumiem, tad jau vajadzētu būt, ka nav mainīga cena... respektīvi, maksā par MB, laiku, kad lieto VAI konstantu summu mēnesī par pakalpojumu kā tādu?
Kādu vīru izsauc viņa advokāts. -Kuru ziņ gribi vispirms-slikto vai ļoti slikto? -Sāc ar slikto. -Tava sieva ir atradusi miljonu vērtu fotogrāfiju. Vīrs smejas: -Vai tad tā ir slikta ziņa?Nevaru sagaidīt vēl sliktāku ziņu par šo. -Tajā fotogrāfijā esi tu un tava sekretāre...