forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 233
  5. 234
  6. 235
  7. 236
  8. 237
  9. 238
  10. 239
  11. 240
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.09 17:31
 citēt
kam garlaicīgi, raksta ciparu kodus...tad radīsies kaut kāda kopaina. pareizie temati no gaisa nekrīt, un arī tad kādam var būt garlaicīgi.
Publicēts: 05.11.09 17:36
 citēt
galvenais radīt vētru - ideju vētru :)
Publicēts: 05.11.09 17:52
 citēt
river4:ļauj atpūsties...kādu vēl ideju vētru...man just relax...:)
bet ja kāda vētra panestos un būtu interesanta, mani jau aizraut līdz nav grūti.:) Neesmu smagsvara.:)
tad parāviens pa kreisi, nesagādā nekādas problēmas?
Publicēts: 05.11.09 17:54
 citēt
vai arī pa labi :)
Publicēts: 05.11.09 17:55 labots
 citēt
jurisb, tu vienmēr sievietes ar anekdotēm izklaidē? ieteiktu citus paņēmienus ;)
Publicēts: 05.11.09 17:56 labots
 citēt
river4:hmmm.ķip sānsoļi?:) Nu brīvam cilvēkam viss sanāk tikai taisni! Un kurp deguns aicina.:)

re, atradās arī taisnā ceļa gājējs (-ja)...
Publicēts: 05.11.09 17:57
 citēt
river4:hmmm.ķip sānsoļi?:) Nu brīvam cilvēkam viss sanāk tikai taisni! Un kurp deguns aicina.:)
bet, ja svara pamazāk, tad katra pūsmiņa var novirzīt no kursa
Publicēts: 05.11.09 17:58
 citēt
negatIvs:
bet, ja svara pamazāk, tad katra pūsmiņa var novirzīt no kursa

fiziskais svars ne vienmēr proporcionāls gara līdzsvaram...
Publicēts: 05.11.09 17:59
 citēt
daiga_a:jurisb, tu vienmēr sievietes ar anekdotēm izklaidē? ieteiktu citus paņēmienus ;)
varbūt labāk vispār nerunāt... tas gan attiecās uz situāciju 1:1 tiešajā, ne forumā
Publicēts: 05.11.09 18:01
 citēt
daiga_a:jurisb, tu vienmēr sievietes ar anekdotēm izklaidē? ieteiktu citus paņēmienus ;)

nē es vispār anekdotes neatceros tik māku iekš www sameklēt :) bet bezizeju situācijās, kad visiem kļūst garlaicīgi, ir jāmēģina darīt vienalga ko un daudz gan tad atradīsies kaut kas, kas aizķers :)
ja nezin ko darīt tad jāvāra "putra" un jo lielāka jo labāk :)
Publicēts: 05.11.09 18:01
 citēt
daiga_a:
negatIvs:uote] bet, ja svara pamazāk, tad katra pūsmiņa var novirzīt no kursa

fiziskais svars ne vienmēr proporcionāls gara līdzsvaram...
pārnestas nozīmes un alegorijas manu apkārtrunu improvizācijas pamatu pamats
Publicēts: 05.11.09 18:02
 citēt
river4:ļauj atpūsties...kādu vēl ideju vētru...man just relax...:)

o tas arī notiek un tad vienalga dzīvsvars vai gara svars - just relax
Publicēts: 05.11.09 18:03
 citēt
klusēt tā, lai tas būtu otram interesanti, arī jāprot...
Publicēts: 05.11.09 18:06
 citēt
daiga_a:klusēt tā, lai tas būtu otram interesanti, arī jāprot...

tad jāredz acis
Publicēts: 05.11.09 18:06
 citēt
jurisb: "bet bezizeju situācijās, kad visiem kļūst garlaicīgi, ir jāmēģina darīt vienalga ko un daudz gan tad atradīsies kaut kas, kas aizķers :) ja nezin ko darīt tad jāvāra "putra" un jo lielāka jo labāk"

nez, man vienmēr licies, ka pārāk liela "vārīšanās" ne pie kā laba nenoved...
Publicēts: 05.11.09 18:09
 citēt
reizēm var būt pat ļoti interesanti. Daiga laikam jau miseņu konkursam sāk briest, profilbilde pamainīta....
Publicēts: 05.11.09 18:13
 citēt
negatIvs:
reizēm var būt pat ļoti interesanti. Daiga laikam jau miseņu konkursam sāk briest, profilbilde pamainīta....

tieši otrādi, negatIvs, nomainīju bildi uz "vairāk apģērbtu" nekā bija iepriekšējā, šādi paužot savu attieksmi pret minēto pasākumu... :)
Publicēts: 05.11.09 18:17
 citēt
daiga "nez, man vienmēr licies, ka pārāk liela "vārīšanās" ne pie kā laba nenoved... "
river4 "vārīšanās noved pie tukša katliņa un piedeguma smārda ja nav, kas uguni nogriež...:)"

to nekad nevar zināt kāmēr vārīšanas nav beigusies :) dažkārt kaut kas labs sanāk, dažkātr .....smārds :)
Publicēts: 05.11.09 18:17
 citēt
daiga_a:
negatIvs:ote] reizēm var būt pat ļoti interesanti. Daiga laikam jau miseņu konkursam sāk briest, profilbilde pamainīta....

tieši otrādi, negatIvs, nomainīju bildi uz "vairāk apģērbtu" nekā bija iepriekšējā, šādi paužot savu attieksmi pret minēto pasākumu... :)
Tavā gadījumā pat pufaika rezultātu nemaina
Publicēts: 05.11.09 18:23
 citēt
negatIvs, tas neattiecas tik daudz uz "manu gadījumu" kā uz attiecīgajā tēmā minēto aicinājumu tiem, kuri vēlas piedalīties "konkursā", mainīt savas profilbildes uz kailbildēm... :)
Publicēts: 05.11.09 18:27
 citēt
izrādās te pat kaut kāds "konkurss"notiek :)
Publicēts: 05.11.09 18:31
 citēt
daiga_a:negatIvs, tas neattiecas tik daudz uz "manu gadījumu" kā uz attiecīgajā tēmā minēto aicinājumu tiem, kuri vēlas piedalīties "konkursā", mainīt savas profilbildes uz kailbildēm... :)
lasiju to, bet neuztvēru nopietni, kā visu to pasākumu. pabeidzot Tava gadījuma apskatu, japiebilst, ka kaut kādas izredzes ne'tikt izvirzītai, pastāv vienīgi profilbildes, ar maisu galvā, variantā. ja konkurss būs, tad mans balsojums būs analogs pagājušajai reizei - dansiga, Haiduks..............................
Publicēts: 05.11.09 18:49
 citēt
es jau arī to visu nenopietni :)
Publicēts: 05.11.09 18:52
 citēt
kur tas konkuurs nolinkojiet a? taisni paarvilkos peleeks un piekusis - jaaizsmejaas :)
Publicēts: 05.11.09 19:05
 citēt
Maris:kur tas konkuurs nolinkojiet a? taisni paarvilkos peleeks un piekusis - jaaizsmejaas :)

pie diskusijām bija atsākts vecais topiks...
Publicēts: 05.11.09 19:15
 citēt
ai shtrunts tur :( - juulis ar vel gurkjis galiigs - eju aaraa pavazaaties
Publicēts: 05.11.09 19:21
 citēt
Maris:ai shtrunts tur :( - juulis ar vel gurkjis galiigs - eju aaraa pavazaaties

hehe Marim nesanāca izklaide, jāpiekrīt, nekā interesanta tai topikā nebija... bet ārā pavazāties vienalga neiešu, auksti... :)
Publicēts: 05.11.09 19:27
 citēt
daiga_a:
Maris:ai shtrunts tur :( - juulis ar vel gurkjis galiigs - eju aaraa pavazaaties

hehe Marim nesanāca izklaide, jāpiekrīt, nekā interesanta tai topikā nebija... bet ārā pavazāties vienalga neiešu, auksti... :)
jāpavazājās pa galeriju, šodien tikai forumā sanāca šad tad aci[ kr.] iemest...
Publicēts: 05.11.09 19:36
 citēt
ko darīt, ja svešinieks aicina uz randiņu? iet ?
Publicēts: 05.11.09 19:46
 citēt
stings:ko darīt, ja svešinieks aicina uz randiņu? iet ?

viss atkarīgs no tā cik liels svešinieks un ko saka čuijs, ņuhs un poņa :)
var arī sarunāt piesedzēj komandu un pie noteikta signāla organizēt "nejaušu" tikšanos :)
Publicēts: 05.11.09 19:46
 citēt

svešinikes nozīmē, ka par viņu nekas nav zināms, vai vienkārši nav dzīvē satikts?
Publicēts: 05.11.09 19:48
 citēt
daiga_a:

svešinikes nozīmē, ka par viņu nekas nav zināms, vai vienkārši nav dzīvē satikts?

svešinieks - par kuru zini tikai, ka viņam patīk sievietes, dzīvo Pļavniekos un viņa tel.nr...
Publicēts: 05.11.09 19:54
 citēt
stings:svešinieks - par kuru zini tikai, ka viņam patīk sievietes, dzīvo Pļavniekos un viņa tel.nr...

Ja randiņš norunāts neitrālā teritorijā, tad var iet droši :)
Publicēts: 05.11.09 19:56
 citēt
bet esmu precēta? !!
Publicēts: 05.11.09 19:58
 citēt
a vārdu uzvārdu???
Publicēts: 05.11.09 19:59
 citēt
stings:bet esmu precēta? !!

Hmm, nu... tad vai nu pasaki, ka esi precēta, vai arī aizej uz randiņu un tad pasaki, vai arī aizej, bet neko nesaki, vai arī vienkārši neej :)
Publicēts: 05.11.09 19:59
 citēt
it kā zināms, bet pasi neesmu redzējusi :D
Publicēts: 05.11.09 20:00
 citēt
nu precēta....... vai tas liedz iespēju iepazīt jaunus cilvēkus un kļūt par labiem draugiem .
Publicēts: 05.11.09 20:28
 citēt
nu, ja precēta sieviete apsver iespēju doties uz randiņu ar svešinieku, kuram patīk sievietes, tad nez vai te kāds mērķē uz "labu draugu pasākumu" :)
Publicēts: 05.11.09 21:04
 citēt
tā sieviete jau var mērķēt uz "labu draugu pasākumu" , bet svešinieks diez vai ? :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 233
  5. 234
  6. 235
  7. 236
  8. 237
  9. 238
  10. 239