river4:ļauj atpūsties...kādu vēl ideju vētru...man just relax... bet ja kāda vētra panestos un būtu interesanta, mani jau aizraut līdz nav grūti. Neesmu smagsvara.
tad parāviens pa kreisi, nesagādā nekādas problēmas?
daiga_a:jurisb, tu vienmēr sievietes ar anekdotēm izklaidē? ieteiktu citus paņēmienus
nē es vispār anekdotes neatceros tik māku iekš www sameklēt bet bezizeju situācijās, kad visiem kļūst garlaicīgi, ir jāmēģina darīt vienalga ko un daudz gan tad atradīsies kaut kas, kas aizķers ja nezin ko darīt tad jāvāra "putra" un jo lielāka jo labāk
jurisb: "bet bezizeju situācijās, kad visiem kļūst garlaicīgi, ir jāmēģina darīt vienalga ko un daudz gan tad atradīsies kaut kas, kas aizķers ja nezin ko darīt tad jāvāra "putra" un jo lielāka jo labāk"
nez, man vienmēr licies, ka pārāk liela "vārīšanās" ne pie kā laba nenoved...
daiga "nez, man vienmēr licies, ka pārāk liela "vārīšanās" ne pie kā laba nenoved... " river4 "vārīšanās noved pie tukša katliņa un piedeguma smārda ja nav, kas uguni nogriež..."
to nekad nevar zināt kāmēr vārīšanas nav beigusies dažkārt kaut kas labs sanāk, dažkātr .....smārds
negatIvs, tas neattiecas tik daudz uz "manu gadījumu" kā uz attiecīgajā tēmā minēto aicinājumu tiem, kuri vēlas piedalīties "konkursā", mainīt savas profilbildes uz kailbildēm...
daiga_a:negatIvs, tas neattiecas tik daudz uz "manu gadījumu" kā uz attiecīgajā tēmā minēto aicinājumu tiem, kuri vēlas piedalīties "konkursā", mainīt savas profilbildes uz kailbildēm...
lasiju to, bet neuztvēru nopietni, kā visu to pasākumu. pabeidzot Tava gadījuma apskatu, japiebilst, ka kaut kādas izredzes ne'tikt izvirzītai, pastāv vienīgi profilbildes, ar maisu galvā, variantā. ja konkurss būs, tad mans balsojums būs analogs pagājušajai reizei - dansiga, Haiduks..............................
stings:ko darīt, ja svešinieks aicina uz randiņu? iet ?
viss atkarīgs no tā cik liels svešinieks un ko saka čuijs, ņuhs un poņa var arī sarunāt piesedzēj komandu un pie noteikta signāla organizēt "nejaušu" tikšanos