forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 234
  5. 235
  6. 236
  7. 237
  8. 238
  9. 239
  10. 240
  11. 241
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.09 21:08
 citēt
temats pacelts slidens, atbilstoši laika apstākļiem. publiski apspriest var tikai muļķi laižot[ subjekt. viedoklis ]
Publicēts: 05.11.09 21:29
 citēt
negatIvs:temats pacelts slidens, atbilstoši laika apstākļiem. publiski apspriest var tikai muļķi laižot[ subjekt. viedoklis ]

manuprāt jebkuru tēmu publiski apspriest var tikai muļķi laižot....
redz arī precētām nav viegli, visādi kārdinājumi un piedāvājumi... draugos laikam profila bildi nāksies nomainīt, lai nav tādi piedāvājumi...:D
Publicēts: 05.11.09 21:31 labots
 citēt
vecis no purčika, babņiks ar tel.no. ..... eu nu zema gan stingam tā latiņa :) da ko tur vilkties tādu gabalu līdz purčikam - čomu a tādiem parametriem var atrast ieejot blakus durvīs vai, ļaunākais, blakus mājā
Publicēts: 05.11.09 21:35
 citēt
Maris:vecis no purčika, babņiks ar tel.no. ..... eu nu zema gan stingam tā latiņa :) da ko tur vilkties tādu gabalu līdz purčikam - a tādiem parametriem var atrast čomu ieejot blakus mājā

Maris, acīmredzot, ir lietas kursā par stinga parametriem :)
Publicēts: 05.11.09 21:36
 citēt
ne - es tak drukaju vecha parametrus
Publicēts: 05.11.09 21:39
 citēt
stings:
negatIvs:temats pacelts slidens, atbilstoši laika apstākļiem. publiski apspriest var tikai muļķi laižot[ subjekt. viedoklis ]

manuprāt jebkuru tēmu publiski apspriest var tikai muļķi laižot....
redz arī precētām nav viegli, visādi kārdinājumi un piedāvājumi... draugos laikam profila bildi nāksies nomainīt, lai nav tādi piedāvājumi...:D
vispār nesaprotu, ko tajos draugos.lv darīt?.......atbildot, uz Taviem iepriekš uzdotajiem jautājumiem, nopietni, sarakstes dalībnieki riskē atklāt savu īsto seju, morālo stāju....., bet te gandrīz visi ir PŪKAINI , vismaz imitē tādus...purčiks tiešām plauktiņš par zemu, ar cirkuli jāuzmet ripulis ~ 100km ap Rīgu
Publicēts: 05.11.09 21:39
 citēt
klau, mani te viens pievilcīgs hercogs aicina ciemos uz savu pili, nez, vai braukt? :D
Publicēts: 05.11.09 21:41
 citēt
Maris:ne - es tak drukaju vecha parametrus
man laba redzes atmiņa, atceros stinga vienu profilbildi, nezinu gan, kad tā uzņemta, varbūt viena vecuma ar manējo.....
Publicēts: 05.11.09 21:41
 citēt
daiga_a:klau, mani te viens pievilcīgs hercogs aicina ciemos uz savu pili, nez, vai braukt? :D

nebrauc
Publicēts: 05.11.09 21:42
 citēt
negatIvs:
man laba redzes atmiņa, atceros stinga vienu profilbildi, nezinu gan, kad tā uzņemta, varbūt viena vecuma ar manējo.....

un kā? 7-8?
 citēt
Maris:vecis no purčika, babņiks ar tel.no. ..... eu nu zema gan stingam tā latiņa :) da ko tur vilkties tādu gabalu līdz purčikam - a tādiem parametriem var atrast čomu ieejot blakus mājā

ja godīgi, tad pat ne tik tālu nav jāiet... pāris stāvus jānokāpj varbūt :D tādi babņiki ir pilna pasaule.... šitas eksemplārs mani pārsteidza ar savu tiešumu un steigu... ir jau manīti citi, kas vismaz nedēļu raksta vēstules par filozofiskām tēmām un tad tikai nāk klajā ar aicinājumu sarunu turpināt klātienē.....
tēma uzsākta, lai būtu tusiņš un visss. ne es ietu ne brauktu :D man šķiet, ka Latvijā vīrieši vispār kā suga izmirst...
 citēt
Maris:
daiga_a:klau, mani te viens pievilcīgs hercogs aicina ciemos uz savu pili, nez, vai braukt? :D

nebrauc

a ko tā? :P
Publicēts: 05.11.09 21:45
 citēt
stings - a tas 2 stāvi zemāk vārās kā negudrs + viņam daudz laika?
Publicēts: 05.11.09 21:46
 citēt
daiga_a:
Maris:

nebrauc

a ko tā? :P

slikts tonis - vajag, lai brauc pie tevis/tev pakalj u.t.t.

a kā zini, ka piewilcīgs?
Publicēts: 05.11.09 21:48
 citēt
stings : " man šķiet, ka Latvijā vīrieši vispār kā suga izmirst... " pēc kā par to var spriest? par maz, vai par daudz aicina ciemos? vai pa durvīm nepalaiž pirmo, vai kurpes netīrītas. apgalvojums, ka izmirst dara mani tramīgu, gribās cēloņus izprast
Publicēts: 05.11.09 21:50
 citēt
Maris, bet es tak neteicu, ka šis ir svešinieks ;)

bet, ja nopietni, tad šo to gan pārspīlēju.... :)
Publicēts: 05.11.09 21:51
 citēt
negatIvs:

nu es varu atļauties nelikt profilā savas bērnudārza bildes :D
Publicēts: 05.11.09 21:53 labots
 citēt
tātad ja pazīstams ta var vienkārši uzsvilpt un tev jābrauc pašai :) nav šim ne tev pakaļ jābrauc ne jānoliek kur paņēmis, nekā?
Publicēts: 05.11.09 21:55
 citēt
Maris:
negatIvs:man laba redzes atmiņa, atceros stinga vienu profilbildi, nezinu gan, kad tā uzņemta, varbūt viena vecuma ar manējo.....

un kā? 7-8?
ciparu izteiksmē nevērtēšu, vai tad nepietiek, ka atceros...
 citēt
negatIvs:stings : " man šķiet, ka Latvijā vīrieši vispār kā suga izmirst... " pēc kā par to var spriest? par maz, vai par daudz aicina ciemos? vai pa durvīm nepalaiž pirmo, vai kurpes netīrītas. apgalvojums, ka izmirst dara mani tramīgu, gribās cēloņus izprast

kājas neļimst, klausoties...:D
 citēt
davai stings iedo saiti uz draugu profileni - 2 sek. tests
Publicēts: 05.11.09 21:59
 citēt
stings:
negatIvs:stings : " man šķiet, ka Latvijā vīrieši vispār kā suga izmirst... " pēc kā par to var spriest? par maz, vai par daudz aicina ciemos? vai pa durvīm nepalaiž pirmo, vai kurpes netīrītas. apgalvojums, ka izmirst dara mani tramīgu, gribās cēloņus izprast

kājas neļimst, klausoties...:D
man ļimst uzzinot par sugas beigām...............
Publicēts: 05.11.09 22:02
 citēt
Maris:davai stings iedo saiti uz draugu profileni - 2 sek. tests

kas tas par testu?
uz vīriešu izmiršanu vai izdzīvošanu :)
Publicēts: 05.11.09 22:11
 citēt

ko testēsi???
Publicēts: 05.11.09 22:14
 citēt
stings:

ko testēsi???
laikam grib ciparizēt
Publicēts: 05.11.09 22:15
 citēt
stings:

ko testēsi???

profileni
Publicēts: 05.11.09 22:20
 citēt
un uzzināsi - kas esmu? kur negatīva pūkainums paliks?
Publicēts: 05.11.09 22:22
 citēt
Maris:
stings:
ko testēsi???

profileni

profilene laba, šeit maskējas tur nē :)
Publicēts: 05.11.09 22:22
 citēt
kamtad interesē kas esi? profileni tak bij runāts skatīties. nejau /personību/
Publicēts: 05.11.09 22:24
 citēt
stings:un uzzināsi - kas esmu? kur negatīva pūkainums paliks?

pareiz pareiz negatIvam patīk runāt aplinkus tad jau šis stils jāietur :) jo vairāk noslēpumu jo vairāk vēders kut :)
Publicēts: 05.11.09 22:28
 citēt
Maris:tātad ja pazīstams ta var vienkārši uzsvilpt un tev jābrauc pašai :) nav šim ne tev pakaļ jābrauc ne jānoliek kur paņēmis, nekā?

Maris, necepies, es tak vienkārši blefoju par tēmu :)

Bet, ja kāds aicina ciemos, tas nebūt nenozīmē, ka nebrauktu pakaļ un ka jābrauc būtu pašai, bet braukšana tā vienalga būtu :P
Publicēts: 05.11.09 22:33
 citēt
jurisb:
Maris:

profileni

profilene laba, šeit maskējas tur nē :)
te drošības pēc nenāk par ļaunu maskēties, vai tupēt ierakumā.........
Publicēts: 05.11.09 22:34
 citēt
nu kastad tā pa /braukšanu ciemos/ :D

p.s. kuraa briidii ta /cepos/? :)
Publicēts: 05.11.09 22:42
 citēt
ne vienmār ciemos jābrauc - var iet arī ar kājam turp un atpakaļ :)
Publicēts: 05.11.09 22:47
 citēt
jurisb:ne vienmār ciemos jābrauc - var iet arī ar kājam turp un atpakaļ :)
uz blakus dzīvokli mierīgi, bet, ja 100km iznāk riktīgs svētceļojums, ja vēl bildi slotas kātā piekarina un nes kā karogu pavisam iespaidīgi....
Publicēts: 05.11.09 22:54
 citēt
lēnā garā vidējais aprēķins 1 km 10 min Ja iet raitākā solī tad ātrāk bet ja skrien maratonu tad vēl ātrāk :)
Publicēts: 05.11.09 23:41
 citēt
iet uz randiņu kā svētceļojumā... mazliet tā kā pārspīlēti... skriet kā maratonu, vēl trakāk... kam tad tāda noskrējusies un sasvīdusi patiks :)
Publicēts: 05.11.09 23:45
 citēt
Hmm... a ja katrs no sava gala skrietu? Satiktos kaut kur pa vidam? Vai paskrietu viens otram garām? :)
Publicēts: 05.11.09 23:47
 citēt
pa ceļam skrienot var ieraudzīt kādu interesantāku objektu un aizskriet pa kreisi...
Publicēts: 06.11.09 00:29
 citēt
ERA:Hmm... a ja katrs no sava gala skrietu? Satiktos kaut kur pa vidam? Vai paskrietu viens otram garām? :)

jāsarunā precīza satikšanās vieta :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 234
  5. 235
  6. 236
  7. 237
  8. 238
  9. 239