negatIvs:temats pacelts slidens, atbilstoši laika apstākļiem. publiski apspriest var tikai muļķi laižot[ subjekt. viedoklis ]
manuprāt jebkuru tēmu publiski apspriest var tikai muļķi laižot.... redz arī precētām nav viegli, visādi kārdinājumi un piedāvājumi... draugos laikam profila bildi nāksies nomainīt, lai nav tādi piedāvājumi...
vecis no purčika, babņiks ar tel.no. ..... eu nu zema gan stingam tā latiņa da ko tur vilkties tādu gabalu līdz purčikam - čomu a tādiem parametriem var atrast ieejot blakus durvīs vai, ļaunākais, blakus mājā
Maris:vecis no purčika, babņiks ar tel.no. ..... eu nu zema gan stingam tā latiņa da ko tur vilkties tādu gabalu līdz purčikam - a tādiem parametriem var atrast čomu ieejot blakus mājā
Maris, acīmredzot, ir lietas kursā par stinga parametriem
negatIvs:temats pacelts slidens, atbilstoši laika apstākļiem. publiski apspriest var tikai muļķi laižot[ subjekt. viedoklis ]
manuprāt jebkuru tēmu publiski apspriest var tikai muļķi laižot.... redz arī precētām nav viegli, visādi kārdinājumi un piedāvājumi... draugos laikam profila bildi nāksies nomainīt, lai nav tādi piedāvājumi...
vispār nesaprotu, ko tajos draugos.lv darīt?.......atbildot, uz Taviem iepriekš uzdotajiem jautājumiem, nopietni, sarakstes dalībnieki riskē atklāt savu īsto seju, morālo stāju....., bet te gandrīz visi ir PŪKAINI , vismaz imitē tādus...purčiks tiešām plauktiņš par zemu, ar cirkuli jāuzmet ripulis ~ 100km ap Rīgu
Maris:vecis no purčika, babņiks ar tel.no. ..... eu nu zema gan stingam tā latiņa da ko tur vilkties tādu gabalu līdz purčikam - a tādiem parametriem var atrast čomu ieejot blakus mājā
ja godīgi, tad pat ne tik tālu nav jāiet... pāris stāvus jānokāpj varbūt tādi babņiki ir pilna pasaule.... šitas eksemplārs mani pārsteidza ar savu tiešumu un steigu... ir jau manīti citi, kas vismaz nedēļu raksta vēstules par filozofiskām tēmām un tad tikai nāk klajā ar aicinājumu sarunu turpināt klātienē..... tēma uzsākta, lai būtu tusiņš un visss. ne es ietu ne brauktu man šķiet, ka Latvijā vīrieši vispār kā suga izmirst...
stings : " man šķiet, ka Latvijā vīrieši vispār kā suga izmirst... " pēc kā par to var spriest? par maz, vai par daudz aicina ciemos? vai pa durvīm nepalaiž pirmo, vai kurpes netīrītas. apgalvojums, ka izmirst dara mani tramīgu, gribās cēloņus izprast
negatIvs:stings : " man šķiet, ka Latvijā vīrieši vispār kā suga izmirst... " pēc kā par to var spriest? par maz, vai par daudz aicina ciemos? vai pa durvīm nepalaiž pirmo, vai kurpes netīrītas. apgalvojums, ka izmirst dara mani tramīgu, gribās cēloņus izprast
negatIvs:stings : " man šķiet, ka Latvijā vīrieši vispār kā suga izmirst... " pēc kā par to var spriest? par maz, vai par daudz aicina ciemos? vai pa durvīm nepalaiž pirmo, vai kurpes netīrītas. apgalvojums, ka izmirst dara mani tramīgu, gribās cēloņus izprast