Alora nav diez' ko nopietna būtne, bet, ja kaut ko apsola, tad vārdu tur un, ja saku un apsolu, ka piedalos "plenērā", tad piedalos, BET par rītdienas plenerēšanu man gan pirmā dzirdēšana. Un es pat biju tik uzcītīga, ka pēdējām topika lapām sekoju līdzi. Un par to gaļu - nav jau tik traki un nopietni tikai ar to žanru. Un bildes ar puķītēm arī patīk, tikai tādas neliekas interesanti šeit likt
TnXs! es pāra nedēļas ar sēklas buļļiem nojēdzos (a kad neiedeva vagonus, no skrobas, ka maz samaksāja, nozagām tauri un braucām mājā) - īstenībā līdz tikai gredzens degunā un tas ne striķī, bet bomī. ja tā sāpīgi pagriež, tad jau šis saprot, kurš šefo, bet negribās jau 500 kg smago lopiņu apbižot.
daiga35:haralds kā tāda iesaiņota dāvana...
iecere, ka draugiem.lv frendi pačolē, ka bantes un sveic jobelejā un tad var atbildēt "aprill, aprill...". bet nesanāca.
paldies, paldies. koki laba lieta. tūlīt, pacilātā garastāvoklī braukšu uz fazendu skrūvēt tālāk, man ir uzdevums, kuru pats sev uzkrāmēju, tagad plenēri manā izpildījumā vairāk virtualizēsies, praktiskām nodarbībām siltajā gada periodā atvēlu maz laika, bet pastāv lēkmes faktors, tas var piezagties jebkurā brīdī, un tad kaut kur garām braucot nobildēju kādu koku, vai kaut ko citu no sviesta tēmas, jo pirms gadiem trim pieņēmu vienpusēju deklarāciju - mainot niku, mainu attieksmi.............................................................