forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 236
  5. 237
  6. 238
  7. 239
  8. 240
  9. 241
  10. 242
  11. 243
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.09 16:40
 citēt
daiga_a:reizēm gadās, ka ir klikšķis bez kopdzīves...
tas ir ideāls gadījums, tik ideāls, ka savā iepriekšējā penterī tam gandrīz nepieskāros, jo maz kas dzīvē sanāk ideāli
Publicēts: 06.11.09 16:40
 citēt
negatIvs:... mākslīgu kopā savešanu, nejaukt ar mākslīgo apsēklošanu...
:D :D
daiga_a:reizēm gadās, ka ir klikšķis bez kopdzīves...
, kurš vai nu beidzas ar kopdzīvi vai ne.
Publicēts: 06.11.09 16:52 labots
 citēt
ANE, ne katrā līdzgaitniekā ir vērts klausīties, tur jāizdara zināma selekcija...

negatIvs, par tādu ideālu laikam jau daudzi sapņo... bet arī dzīve, kas sastāv tikai no klikšķiem, kas netiek "nobeigti" ar kopdzīvi, ir daži mīnusi... nekas nav patiesi ideāls... :)
Publicēts: 06.11.09 17:05
 citēt
daiga_a:ANE, ne katrā līdzgaitniekā ir vērts klausīties, tur jāizdara zināma selekcija...

negatIvs, par tādu ideālu laikam jau daudzi sapņo... bet arī dzīve, kas sastāv tikai no klikšķiem, kas netiek "nobeigti" ar kopdzīvi, ir daži mīnusi... nekas nav patiesi ideāls... :)
kombinācijas miljons [ teorētiski]....dežūr kopdzīve, bet klikški pa labi un kreisi, kā tāds variants?....
Publicēts: 06.11.09 17:05
 citēt
....reizēm tie klikšķinātāji man atgādina auto, kam aķītis griež, starerītis klikšķ, bet motorītis - kaput....un tā arī klikšķina, kamēr enerģijas baterijā pietiek, bet motorīti tā arī iedarbināt neizdodas.......
Publicēts: 06.11.09 17:10 labots
 citēt
ANE jau tagad runā par kolekcionāriem, ko negatIvs iepriekš minēja, bet šī tēma gan šobrīd iztirzāta netiek... tie jau nav nekādi klikšķi, bet tik tāda midžināšana uz visām pusēm, lai tik nepalaistu garām nevienu iespēju...
Publicēts: 06.11.09 17:13 labots
 citēt
daiga_a:ANE jau tagad runā par kolekcionāriem ...

- Vai nav gadījies, ka Tev norāda uz Tavu ārējo līdzību ar Jēzu Kristu?
- Ir. Nesaprotu tikai, kāpēc tas parasti tiek teikts tā, it kā Jēzus Kristus būtu bijis plaši populārs kabatzaglis, banku izputinātājs un/vai venērisko slimību izplatītājs. Man ar viņu ir vēl viena līdzība, mēs abi bieži runājam līdzībās.

tad nu šoreiz arī ar līdzību:
nū, kāds piemēram kolekcionē uzgunsdzēšamos aparātus vai šķiltavas. sakolekcionējis jau 27 gab. a citam dabiskā veidā, bez kādas kolekcionēšanas jau 52 gab. ta gadās. :)
Publicēts: 06.11.09 17:14
 citēt
ANE:....reizēm tie klikšķinātāji man atgādina auto, kam aķītis griež, starerītis klikšķ, bet motorītis - kaput....un tā arī klikšķina, kamēr enerģijas baterijā pietiek, bet motorīti tā arī iedarbināt neizdodas.......
jā, pārķertie gadījumi tagad netiek apskatīti, runa par klikšķu skaitu gadā, veselā saprāta robežās...
Publicēts: 06.11.09 17:16 labots
 citēt
ko nu kuram tas veselais saprāts pieļauj un cik nu kuram sirds tur :)
Publicēts: 06.11.09 17:18
 citēt
jā, harald, ir tādi, kam arī bez kolekcionēšanas viskautkas gadās... :)
Publicēts: 06.11.09 17:18 labots
 citēt
daiga_a:ko nu kuram tas veselais saprāts pieļauj :)
ne visiem, tas saprāts, kurš ko pieļauj, vesels. :(
Publicēts: 06.11.09 17:21
 citēt
daiga_a:ANE jau tagad runā par kolekcionāriem, ko negatIvs iepriekš minēja, bet šī tēma gan šobrīd iztirzāta netiek... tie jau nav nekādi klikšķi, bet tik tāda midžināšana uz visām pusēm, lai tik nepalaistu garām nevienu iespēju...

...ja jau mi'dzina pa labi, pa kreisi...tad jau avārijas uguņi ieslēgti, kas arī liecina ka kaut kas ar to autiņu nav kārtībā.....atliek zvans"draugam", palīdzība no "pūļa".... vai 50/50....:)
Publicēts: 06.11.09 17:24
 citēt
ANE:
daiga_a:ANE jau tagad runā par kolekcionāriem, ko negatIvs iepriekš minēja, bet šī tēma gan šobrīd iztirzāta netiek... tie jau nav nekādi klikšķi, bet tik tāda midžināšana uz visām pusēm, lai tik nepalaistu garām nevienu iespēju...

...ja jau mi'dzina pa labi, pa kreisi...tad jau avārijas uguņi ieslēgti, kas arī liecina ka kaut kas ar to autiņu nav kārtībā.....atliek zvans"draugam", palīdzība no "pūļa".... vai 50/50....:)
kaut ko līdzīgu reizēm var manīt reālajā dzīvē, bez alegorijām
Publicēts: 06.11.09 17:25
 citēt
dzīve nav nekāds TV šovs, tik vienkārši vis nebūs, īpaši, ja saprāts nevesels... :)
Publicēts: 06.11.09 17:30
 citēt
...
daiga_a:dzīve nav nekāds TV šovs, tik vienkārši vis nebūs, īpaši, ja saprāts nevesels... :)

...vai prāts un saprāts ir viens un tas pats ???
Publicēts: 06.11.09 17:43
 citēt
...Manā sapratnē , saprāts ir prāta sirdsapziņa...kas ļauj pieņemt atbilstošāku lēmumu, pretēji prāta ambicijām...
Publicēts: 06.11.09 17:45
 citēt
...jaukas brivdienas :)))... visiem filosofu klubiņa dalībniekiem!
Publicēts: 06.11.09 18:01
 citēt
daiga_a:dzīve nav nekāds TV šovs, tik vienkārši vis nebūs, īpaši, ja saprāts nevesels... :)
ir, ir, bez konkretiem piemēriem, gan zvani draugiem, gan palīdzības lūgšana plašākai auditorijai. par bezjēgas klikškiem, kuri nemaz nav klikšķi, negribās runāt. normāli klikšķi var būt daži, visas dzīves laikā, citiem tas ir tikai viens, citiem abpusēji klikšķi, kādam bezatbildes, citam dzīve paiet bez ne viena klikšķa...
Publicēts: 06.11.09 19:19
 citēt
par kādiem klikškiem iet runa? :D
Publicēts: 06.11.09 21:32
 citēt
stings:par kādiem klikškiem iet runa? :D
pirmo reizi tas jautājums pacēlās pirms vairākiem mēnešiem, šodien, tjipa, nejauši atkal.... nu tas ir apmēram tā - Tu aizbrauc uz Purčiku pie veča, uzmet aci, UN Tev iekšā klikšķis, jāaaaa, īstais, širmis nost.....apmēram tā
Publicēts: 06.11.09 22:27
 citēt
man jau šķiet, ka acis jāuzmet vīriešiem uz meiču, lai širmis nost...
sievietēm pietiktu balsi izdzirdēt, lai būtu klikšķis... :D
Publicēts: 07.11.09 00:35
 citēt
Man bija viens klikšķis 3 gadu garumā... Pagājuši 5 gadi un tikai tagad esmu no tā atguvusies...
Jumts tiešām bija aizbraucis, bet pamazām atbrauca atpakaļ... :)
Publicēts: 07.11.09 12:08
 citēt
ANE: "...ja jau midzina pa labi, pa kreisi...tad jau avārijas uguņi ieslēgti, kas arī liecina ka kaut kas ar to autiņu nav kārtībā.....atliek zvans"draugam", palīdzība no "pūļa".... vai 50/50....:)"

vēl smagāks varētu būt gadījums, kad vispār vairs ne midžina, ne klikšķ, un neviens pat nenojauš, ka kaut kas nav kārtībā...
Publicēts: 07.11.09 14:25
 citēt
vispār jau tie jumti laikam vienmēr ir kustībā, stabīls jumts der vienīgi mājai
Publicēts: 07.11.09 14:41
 citēt
''klikšķiem būt''

nejau tikai no plikiem kardāniem un pakaļējiem tiltiem lieta sastāv
Publicēts: 07.11.09 14:42
 citēt
ERA:Man bija viens klikšķis 3 gadu garumā... Pagājuši 5 gadi un tikai tagad esmu no tā atguvusies...

izmērot laika sprīdi līdz nākamam klikšķim mēs dabūsim ERAs klikšķu frekvenci
Publicēts: 07.11.09 14:48
 citēt
Maris:
ERA:Man bija viens klikšķis 3 gadu garumā... Pagājuši 5 gadi un tikai tagad esmu no tā atguvusies...

izmērot laika sprīdi līdz nākamam klikšķim mēs dabūsim ERAs klikšķu frekvenci
ja klikši bieži, tad to līkni vēl var vērot, ja reizi 50 gados, tad garlaicīgi taisna līnija. kardiogrammas gadījumā, labi nav
Publicēts: 07.11.09 14:52
 citēt
jā un ja vēl tie klikšķi ir vienā fāzē ar kādu :D
Publicēts: 07.11.09 15:01
 citēt
stings:jā un ja vēl tie klikšķi ir vienā fāzē ar kādu :D
ja kādā konstrukcijā, kādiem elementiem vibrāciju fāzes[ pašfrekvence ] sakrīt, tad tām summējoties, konstrukcija var neizturēt.............
Publicēts: 07.11.09 15:04
 citēt
negatIvs:ja klikši bieži, tad to līkni vēl var vērot, ja reizi 50 gados, tad garlaicīgi taisna līnija. kardiogrammas gadījumā, labi nav

Tfu, tfu, tfu! Es ceru, ka šādi klikšķi tomēr gadās biežāk nekā reizi 50 gados, citādi līdz nākamajam klikšķim vēl ilgi būs jāgaida :)
Publicēts: 07.11.09 15:04
 citēt

Ja vienā fāzē, tad abi saiet pa fāzēm :D
Publicēts: 07.11.09 15:06
 citēt
ERA:

Ja vienā fāzē, tad abi saiet pa fāzēm :D
ja saiet vienā fāzē, tad rezonanse.....reizēm der, reizēm katastrofa
Publicēts: 07.11.09 15:15
 citēt
negatIvs:
ja kādā konstrukcijā, kādiem elementiem vibrāciju fāzes[ pašfrekvence ] sakrīt, tad tām summējoties, konstrukcija var neizturēt.............

a ko es saku.... katastrofa..
man labāk patīk pacelties debesīs, lidojumi - tie ir ilgāki garāki, kad lidojums tuvojas zemei. tad labi gribot var atrast spēkus un atkal pacelties debesīs... jāmāk lidot
bet klikšķi tie jau pēc definīcijas ir mirklis, uzliesmojums....kas ātri pazūd nebūtībā...
Publicēts: 07.11.09 15:17
 citēt
kas augstu lido tas zemu krīt ....
Publicēts: 07.11.09 15:20
 citēt
jurisb:kas augstu lido tas zemu krīt ....

kas neriskē, tas nevinē... ir jau cilvēki, kas nelido ar lidmašīnu, jo bail - labi Eiropu ar auto var apbraukāt, bet Austrālija, Amerika.... kuģi lēni peld
Publicēts: 07.11.09 15:21
 citēt
Publicēts: 07.11.09 15:25
 citēt
tā vinš ir par to riksu un šampanieti runājot :)
Publicēts: 07.11.09 15:31
 citēt
laižos uz zemi - vakariņas jāgatavo..
Publicēts: 07.11.09 15:33
 citēt
stings:laižos uz zemi - vakariņas jāgatavo..
tās jau arī var pagatavot debešķīgas...............
Publicēts: 07.11.09 15:41
 citēt
debesu mannā :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 236
  5. 237
  6. 238
  7. 239