viss mierīgi. mans grafiks ir tuvu ideālam - četras dienas nedēļā vakariņoju ārpus mājām, vakariņu raksturs dažāds. nemaskējos vairāk par stingu. jāņem vērā, ka pēc Haiduka definīcijas esmu Klons, pierimis aktivitātēs. manu feisu www.fotoblog.lv... , kam nav bijis slinkums, ir redzējuši....
ar remontiem tā lielāko tiesu ir - tie piegriežās...., bet jāmēģina sevi piespiest, ar prognozējamo gala rezultātu, un iespējām ko tas dos. kā krāsa? nav galīgi p......, varbūt vēl vajag
glauna lokāka vakariņas var baigi ieilgt, tam der piektdienas vai sestdienas vakars... man pē'dejā laikā pašas gatavots ēdiens garšo labāk.. nu re "nopīkstējās" - trauki tīri... vispār man nepatīk neko gaidīt, par to labāk ir "dzīvot", tagad, tūlīt ... ievilkt gaisu un sajust sirspukstus
stings:glauna lokāka vakariņas var baigi ieilgt, tam der piektdienas vai sestdienas vakars... man pē'dejā laikā pašas gatavots ēdiens garšo labāk.. nu re "nopīkstējās" - trauki tīri... vispār man nepatīk neko gaidīt, par to labāk ir "dzīvot", tagad, tūlīt ... ievilkt gaisu un sajust sirspukstus
jaa, ja teu periods kad vislaik izjusti jāelpo + ar paātrinātu sirdsdarbību, ta pa dzertuvēm vazāties nav laika
stings:glauna lokāka vakariņas var baigi ieilgt, tam der piektdienas vai sestdienas vakars... man pē'dejā laikā pašas gatavots ēdiens garšo labāk.. nu re "nopīkstējās" - trauki tīri... vispār man nepatīk neko gaidīt, par to labāk ir "dzīvot", tagad, tūlīt ... ievilkt gaisu un sajust sirspukstus
jaa, ja teu periods kad vislaik izjusti jāelpo + ar paātrinātu sirdsdarbību, ta pa dzertuvēm vazāties nav laika
tas vis no tā purčika nepacietīgā?
biju piemirsusi par to purčika... vai dzīvi nevar mīlēt dzīves dēļ... un sirdspukstus paātrināt pašas vīrs?
jurisb:ai stinga nu Tevi jau uz zoba ķer ar to vīru un purčiku lai neatdzistu uguns laiku pa laikam taču jāpapūš vējam
nu lai jau ķircinās, es te pajokojos, lai publiku pamodinātu... ...lai vīram nezustu interese par savu sievu, nepieciešams viņa galvā radīt domu, ka vēl kādam gribas viņa sievu....