forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 239
  5. 240
  6. 241
  7. 242
  8. 243
  9. 244
  10. 245
  11. 246
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.11.09 22:27
 citēt
jurisb:stinga tagad rada situāciju kurā var atrādīties vīram lai šis neguļ pie TV bet biku sarosās :)

māri - tik 2 :)

es pati pašlaik guļu pie TV :D šabloniska domāšana
Publicēts: 08.11.09 22:27
 citēt
stings:

nebiju aizdoājusies , ka arī tā var būt... pašam tā gadās vai ar kaimiņu nav paveicies?

pašam nē - no manis vīrs kā no celma putuplasts, bet es sieviešu žurnāļos izlasīju
Publicēts: 08.11.09 22:28
 citēt
vīrs jau nav mājās tāpēc var gulēt pie TV :)
ai nē , taga taču dziedošie šovi - svēta lieta :)
Publicēts: 08.11.09 22:31
 citēt
stings: gribu redzēt, kur to zeltu tad ņemtu :D

es protu baigi mobilizēties ja jūtu ko labu - šinī gadījumā sadabūtu 24h laikā
Publicēts: 08.11.09 22:34
 citēt
river4:cik esmu pamanījusi, tie, kas strādā iestādēs, kas saistās ar ceļu remontu LV, un ir augstākstāvoši kā strādnieki, par savu dzīves līmeni nesūdzās, bet citi Latvijas iedzīvotāji un es tajā starpā, nekādi nevaram pārstāt sūdzēties par ceļu kvalitāti un visām ar to saistītajām nejēdzībām....tas bija uzbrauciens tiem personāžiem no šī topika, kuri šajā jomā rod ienākumus savai labklājībai un artistisma izkopšanai!!!!

griezies pie vValeriāna...
Publicēts: 08.11.09 22:34
 citēt
river4:cik esmu pamanījusi, tie, kas strādā iestādēs, kas saistās ar ceļu remontu LV, un ir augstākstāvoši kā strādnieki, par savu dzīves līmeni nesūdzās, bet citi Latvijas iedzīvotāji un es tajā starpā, nekādi nevaram pārstāt sūdzēties par ceļu kvalitāti un visām ar to saistītajām nejēdzībām....tas bija uzbrauciens tiem personāžiem no šī topika, kuri šajā jomā rod ienākumus savai labklājībai un artistisma izkopšanai!!!!

es bankā strādāju, tā ka savu žulti uz mani var izgāzt tie, kam nebija galvas un sapirka īpašumus kredītā par neprātīgām cenām
Publicēts: 08.11.09 22:36
 citēt
Maris:

24h laikā vēl jānokļūst no punkta A uz punktu B :)
Publicēts: 08.11.09 22:36
 citēt
jurisb:vīrs jau nav mājās tāpēc var gulēt pie TV :)
ai nē , taga taču dziedošie šovi - svēta lieta :)

ui par to dziedāšanu biju piemirsusi, jo ir jau arī interesantākas lietas TV
Publicēts: 08.11.09 22:37
 citēt
Maris:

ir tik traka nepieciešamība ? :D
Publicēts: 08.11.09 22:40
 citēt
river4:man bankā parādu nav..:) a ceļi... taču neteiksiet, ka ar tiem ir viss mums ok...tikko uzklāj asfaltu, kā jāmaina trubas un tādā garā, tā nav žults, tā ir patiesība, kura, saprotams, ka var būt nepatīkama....:)

ja ar mums tiek domāta latvija, tad kārtība nav nekur... kurā jomā pats darbojies?
Publicēts: 08.11.09 22:42
 citēt
stinga "....kam nebija galvas un sapirka īpašumus kredītā par neprātīgām cenām"

visi skrēja un domāja zaļi dzīvos bet.....žadnast pagubila fraijera :D zinu tādus tipiņus :) viegli jau nav arī tiem kas to nedarīja, bet.... da nu to visu.....stinagi pēdējā bilde simpātiska (vakar ielika puķiti ) es principā pats ainavs, dabu, suņus ,kaķus utml nebildēju tāpēc nevaru komentēt cik sarežģīti tas realizējams un cik kvalitatīvi sanācis . zinu cik grūti cilvēku labi nobildēt tāpēc arī vērtēju pārsvarā cilvēkbildes :) bet stinga - pēdējā bilde tiešām patika :) puķe Tev par to :)
Publicēts: 08.11.09 22:43
 citēt
stings:

ir tik traka nepieciešamība ? :D

kā šito saprast?.... nē nav jo nesu manījis ''jauno interesentu''
vai gribētu, lai jams parādās? - protams - nesaprotu kāpēc man šai jautājumā būtu jābūt orģinālam
Publicēts: 08.11.09 22:45
 citēt
river4 drošvien darbojas dieva jomā - pa 10 proču līniju
Publicēts: 08.11.09 22:47
 citēt
Maris:river4 drošvien darbojas dieva jomā - pa 10 proču līniju

tagad varbūt likmes mainījušās- pasūtījumu nav, gribētāju daudz, nav vairs 10% :)
Publicēts: 08.11.09 22:52
 citēt
jurisb:
Maris:river4 drošvien darbojas dieva jomā - pa 10 proču līniju

tagad varbūt likmes mainījušās- pasūtījumu nav, gribētāju daudz, nav vairs 10% :)

tagad 10% atstāj ceļiem "D
Publicēts: 08.11.09 22:53
 citēt
kādi Juri, baznīcā vēl ''pasūtījumi''?
Publicēts: 08.11.09 22:56
 citēt
nē - zemniekiem kuri pa laukiem brauc ar jauniem John Deere un no pagalma uz pagalmu ar S klases meršiem :)
Publicēts: 08.11.09 22:57
 citēt
vēl jau otrais skrejceļš jābūvē būs un lidosta Jelgavā arī tā kā vajadzētu :D
Publicēts: 08.11.09 23:00
 citēt
Maris:kādi Juri, baznīcā vēl ''pasūtījumi''?

pasūtījumu skaits palielinās bet ziedojumu apmērs proprcionāli samzainās :)
bet pa nopientma manā profesijā tā arī ir - gribētāju skaits saņemt pakalpojumu ir pieaudzis , bet iespējas palīdzēt un viņiem pēcāk par pakalpojumu norēķināties samzinās . visu stinga kā pirmā roka paņem :D un tad jau pārējiem tāpec saku ka ar mani pirms tam jādraudzējas, lai pēcāk būtu vieglāk dzīvot :)
Publicēts: 08.11.09 23:03
 citēt
stings:vēl jau otrais skrejceļš jābūvē būs un lidosta Jelgavā arī tā kā vajadzētu :D

man šķiet ka armijnieki kaut kādu skreiceļu būvēja :) Tu finansē ? :D
Publicēts: 08.11.09 23:04
 citēt
stings:vēl jau otrais skrejceļš jābūvē būs un lidosta Jelgavā arī tā kā vajadzētu :D

kaķu ķērāju mašīnua ar jaunu prasās...
Publicēts: 08.11.09 23:09
 citēt
Maris:

kaķu ķērāju mašīnua ar jaunu prasās...

Maari, Tu esi ļauns :)
Publicēts: 08.11.09 23:10
 citēt
varbūt iesākumā pietiks ar lielu ķeramo tīkliņu :)
Publicēts: 08.11.09 23:11
 citēt
jurisb:varbūt iesākumā pietiks ar lielu ķeramo tīkliņu :)

vai ar svaigu zivi ? :D
Publicēts: 08.11.09 23:13
 citēt
stings:
vai ar svaigu zivi ? :D

kāda zorte ta garšo?
Publicēts: 08.11.09 23:14
 citēt
zandarts
Publicēts: 08.11.09 23:19
 citēt
mhhhh zandarts....šogad nesanāca , bet parasti uz Rīgas HES braucu ķert :) tur jau jājautā negatIvam, tas jau arī tads zivju bende (cik atminos kaut ko rakstīja par to)
Publicēts: 08.11.09 23:21
 citēt
stings:zandarts

35min braucienā no Jelgavas, tūlīt aiz Kaķeniekiem ir Zebrus ezers kur zandartu kā dubļu, nevasarā modīgas kempinga mājiņas pa limonādi u.t.t. .... perfekta randiņu vieta

alabunakti
Publicēts: 08.11.09 23:22
 citēt
Maris:

35min braucienā no Jelgavas, tūlīt aiz Kaķeniekiem ir Zebrus ezers kur zandartu kā dubļu, nevasarā modīgas kempinga mājiņas pa limonādi u.t.t. .... perfekta randiņu vieta

alabunakti

nesmu gan bijis.
Publicēts: 08.11.09 23:23
 citēt
river4:vaļi!

3
Publicēts: 08.11.09 23:24
 citēt
jurisb:

nesmu gan bijis.

vieglums un iemaņas nāk ar laiku
Publicēts: 08.11.09 23:33 labots
 citēt
Maris:
jurisb:

nesmu gan bijis.

vieglums un iemaņas nāk ar laiku

kā visur :) arī foto.
vakar tīrīju datoru no liekajām bildēm un secināju ka bilžu kvalitāte pirms gada un tagad ir krietni uzlabojusies - tātad iemaņas jānoslīpē un jo vairkā slīpē jo vairāk spīd :)
Publicēts: 09.11.09 14:21
 citēt
....................... 187 ................ :-))))

P.S. Dobeles shoseju tik aatri "rauj" varbuut taapec, lai aatraak saaktu Atmodas ielu?;-)))
Publicēts: 09.11.09 14:27
 citēt
186 :P :D
(domīgi pie sevis) Nez, kur Dansiga pa brīvdienām bija pazudusi? :)
Publicēts: 09.11.09 14:29
 citēt
dansiga:....................... 187 ................ :-))))

P.S. Dobeles shoseju tik aatri "rauj" varbuut taapec, lai aatraak saaktu Atmodas ielu?;-)))

man šķiet ka nē - atmodas vēl rindā stāv :( gribētos jau :)
Publicēts: 09.11.09 14:35
 citēt
Atmodas rindaa staav, jo nezma jau buuvaldes ziimoga nav;-ppp;-)))

ERA, nuuu ..... dauziijos rinjkji ;-)) ceturtdienas vakaraa braucu pa ttiiiiikkk brrriesmiigu laiku ..... aaaaaaaa ...
Publicēts: 09.11.09 15:08
 citēt
dansiga:Atmodas rindaa staav, jo nezma jau buuvaldes ziimoga nav;-ppp;-)))

ERA, nuuu ..... dauziijos rinjkji ;-)) ceturtdienas vakaraa braucu pa ttiiiiikkk brrriesmiigu laiku ..... aaaaaaaa ...
laiks vēl būs ĀAāāāaaaa......., dauzīdamās varbūt kādu stopētāju paņēmi?.........
Publicēts: 09.11.09 15:25
 citēt
man bez stopeetaajiemm auto bija pilns;-)))) ZIni - ziemaa laiks normaals - tad tu zini .. a tagad brauc un domaa - zem 2 cm sniega slapjsh asfalts/ledus vai velsazinkas .... ij veel sniegs sniga taa, ka ar taalajiem nevar pabraukt, a ar tuvajiem neko neredz, jo viss peleeks - gan celjsh, gan nomales, gan pljavas
Publicēts: 09.11.09 15:34
 citēt
dansiga:man bez stopeetaajiemm auto bija pilns;-)))) ZIni - ziemaa laiks normaals - tad tu zini .. a tagad brauc un domaa - zem 2 cm sniega slapjsh asfalts/ledus vai velsazinkas .... ij veel sniegs sniga taa, ka ar taalajiem nevar pabraukt, a ar tuvajiem neko neredz, jo viss peleeks - gan celjsh, gan nomales, gan pljavas
tad jau "jautri' Tev gājis..... nedaudz no tā visa trāpīju piektdien no rīta, pa Madonas rajonu dauzoties, vienīgi kompānijas līdz nebija, un stopētājas nevienas.........
Publicēts: 09.11.09 15:49
 citēt
Maris:

alabunakti

ēdu tikai jūras zandartus :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 239
  5. 240
  6. 241
  7. 242
  8. 243