river4:cik esmu pamanījusi, tie, kas strādā iestādēs, kas saistās ar ceļu remontu LV, un ir augstākstāvoši kā strādnieki, par savu dzīves līmeni nesūdzās, bet citi Latvijas iedzīvotāji un es tajā starpā, nekādi nevaram pārstāt sūdzēties par ceļu kvalitāti un visām ar to saistītajām nejēdzībām....tas bija uzbrauciens tiem personāžiem no šī topika, kuri šajā jomā rod ienākumus savai labklājībai un artistisma izkopšanai!!!!
river4:cik esmu pamanījusi, tie, kas strādā iestādēs, kas saistās ar ceļu remontu LV, un ir augstākstāvoši kā strādnieki, par savu dzīves līmeni nesūdzās, bet citi Latvijas iedzīvotāji un es tajā starpā, nekādi nevaram pārstāt sūdzēties par ceļu kvalitāti un visām ar to saistītajām nejēdzībām....tas bija uzbrauciens tiem personāžiem no šī topika, kuri šajā jomā rod ienākumus savai labklājībai un artistisma izkopšanai!!!!
es bankā strādāju, tā ka savu žulti uz mani var izgāzt tie, kam nebija galvas un sapirka īpašumus kredītā par neprātīgām cenām
river4:man bankā parādu nav.. a ceļi... taču neteiksiet, ka ar tiem ir viss mums ok...tikko uzklāj asfaltu, kā jāmaina trubas un tādā garā, tā nav žults, tā ir patiesība, kura, saprotams, ka var būt nepatīkama....
ja ar mums tiek domāta latvija, tad kārtība nav nekur... kurā jomā pats darbojies?
stinga "....kam nebija galvas un sapirka īpašumus kredītā par neprātīgām cenām"
visi skrēja un domāja zaļi dzīvos bet.....žadnast pagubila fraijera zinu tādus tipiņus viegli jau nav arī tiem kas to nedarīja, bet.... da nu to visu.....stinagi pēdējā bilde simpātiska (vakar ielika puķiti ) es principā pats ainavs, dabu, suņus ,kaķus utml nebildēju tāpēc nevaru komentēt cik sarežģīti tas realizējams un cik kvalitatīvi sanācis . zinu cik grūti cilvēku labi nobildēt tāpēc arī vērtēju pārsvarā cilvēkbildes bet stinga - pēdējā bilde tiešām patika puķe Tev par to
kā šito saprast?.... nē nav jo nesu manījis ''jauno interesentu'' vai gribētu, lai jams parādās? - protams - nesaprotu kāpēc man šai jautājumā būtu jābūt orģinālam
pasūtījumu skaits palielinās bet ziedojumu apmērs proprcionāli samzainās bet pa nopientma manā profesijā tā arī ir - gribētāju skaits saņemt pakalpojumu ir pieaudzis , bet iespējas palīdzēt un viņiem pēcāk par pakalpojumu norēķināties samzinās . visu stinga kā pirmā roka paņem un tad jau pārējiem tāpec saku ka ar mani pirms tam jādraudzējas, lai pēcāk būtu vieglāk dzīvot
mhhhh zandarts....šogad nesanāca , bet parasti uz Rīgas HES braucu ķert tur jau jājautā negatIvam, tas jau arī tads zivju bende (cik atminos kaut ko rakstīja par to)
35min braucienā no Jelgavas, tūlīt aiz Kaķeniekiem ir Zebrus ezers kur zandartu kā dubļu, nevasarā modīgas kempinga mājiņas pa limonādi u.t.t. .... perfekta randiņu vieta
35min braucienā no Jelgavas, tūlīt aiz Kaķeniekiem ir Zebrus ezers kur zandartu kā dubļu, nevasarā modīgas kempinga mājiņas pa limonādi u.t.t. .... perfekta randiņu vieta
kā visur arī foto. vakar tīrīju datoru no liekajām bildēm un secināju ka bilžu kvalitāte pirms gada un tagad ir krietni uzlabojusies - tātad iemaņas jānoslīpē un jo vairkā slīpē jo vairāk spīd
man bez stopeetaajiemm auto bija pilns;-)))) ZIni - ziemaa laiks normaals - tad tu zini .. a tagad brauc un domaa - zem 2 cm sniega slapjsh asfalts/ledus vai velsazinkas .... ij veel sniegs sniga taa, ka ar taalajiem nevar pabraukt, a ar tuvajiem neko neredz, jo viss peleeks - gan celjsh, gan nomales, gan pljavas
dansiga:man bez stopeetaajiemm auto bija pilns;-)))) ZIni - ziemaa laiks normaals - tad tu zini .. a tagad brauc un domaa - zem 2 cm sniega slapjsh asfalts/ledus vai velsazinkas .... ij veel sniegs sniga taa, ka ar taalajiem nevar pabraukt, a ar tuvajiem neko neredz, jo viss peleeks - gan celjsh, gan nomales, gan pljavas
tad jau "jautri' Tev gājis..... nedaudz no tā visa trāpīju piektdien no rīta, pa Madonas rajonu dauzoties, vienīgi kompānijas līdz nebija, un stopētājas nevienas.........