nevar saprast šodien visi velk uz bojeviku vai man tik rādās. stingas mēģinājumi pavilkt uz romatiku beidzās ar vilku cilvēkēdāju ( daiga "tad jau labāk par Sarkangalvīti un vilku...")
jurisb:nevar saprast šodien visi velk uz bojeviku vai man tik rādās. stingas mēģinājumi pavilkt uz romatiku beidzās ar vilku cilvēkēdāju ( daiga "tad jau labāk par Sarkangalvīti un vilku...")
Runājot par vilkiem un vilkšanu... - ''Vilks! Vilks!" - "Nekur nevilks, tepat apēdīs!"
Es kad ielīdīšu gultā turpināšu lasīt ''Henriju un Džūnu'', tā kā bojeviki izpaliks
jurisb:nevar saprast šodien visi velk uz bojeviku vai man tik rādās. stingas mēģinājumi pavilkt uz romatiku beidzās ar vilku cilvēkēdāju ( daiga "tad jau labāk par Sarkangalvīti un vilku...")
oooooooooook - stings davai vienojamies par ideālo vīnglāžu formu
Maris:Haiduks teiktu "Gendriks un Džūna" - nu vismaz "gemorojs" jams lieto leksikā
Lai tak saka ko grib
Ko tu zini par Haiduku puišel... lomkas atsākušās tev. ERA, pēc tam nevajag brīnīties kur rodās rupjības, bet Mara uzvedība manā leksīkā ir VEPRISKA. Sasar pieraksti Nr1
negatIvs:tagad pieejami tik daudz vīnu, ka atrast SAVU, laikam baigi grūti.....tāpēc nemeklēju, atmetu cerības atrast
es vīnu pērku Vīnogā, kas Āģītī pie tirgus ... patīk kā saimnieks pārdod.... tur arī mani pieradināja pie č\iles vīna... vēl jau ir dažs labs baltais Toskānas vīns, ko mīlu, bet to diemžēl Latvijā nevaru atrast... Viļņā gan
negatIvs:tagad pieejami tik daudz vīnu, ka atrast SAVU, laikam baigi grūti.....tāpēc nemeklēju, atmetu cerības atrast
es vīnu pērku Vīnogā, kas Āģītī pie tirgus ... patīk kā saimnieks pārdod.... tur arī mani pieradināja pie č\iles vīna... vēl jau ir dažs labs baltais Toskānas vīns, ko mīlu, bet to diemžēl Latvijā nevaru atrast... Viļņā gan
neuztver nopietni......8, vai 9 gadi vispār nekādu alkoholu nelietoju...........
nē man nejausmas nav kas ir Āģīša /Vīnoga/ - viņčikus pērku no atkarīgā Alda Krišjāņa kurš tos ībejā pasūta vairāk kā var apmaksāt, eirovīna un protams lieltirgotājiem kas netīšām iepērk teicamas lietas
bet arī mazie reizēm spēj iepriecēt - Palangas specbodē, oktobrī publikai pazūdot, šoruden uzkrāvos kā ēzelīts