dansiga:ERA, jaa jaaa ..... tik pasaka vienu vardu un parejo kluseee .... laabi laaabiiiii ;-ppppp (es tev shito piemineeshu;-pppp)
ERA apkārt nerunā, viņa nedarunā..........jurisb izsaka priekšlikumus, no kuriem vajadzīgie cilvēki nevar atteikties www.youtube.com... .....................
Vīns ,vīns,man no viņiem visiem dedzina. Labākais vīns ir degvīns!!! Es te par Vilku un Sarkangalvīti atcerējos.Sākums kā vienmēr,Vilks izlec negaidīti un sakaavai!!! Nu ko ,Sarkangalvīte saprot ka iekritusi ,velk bikšeles nost...Vilks:Ko Tu te esi d..st atnākusi??? Davai pīrādziņus!!!
dansiga:ERA, jaa jaaa ..... tik pasaka vienu vardu un parejo kluseee .... laabi laaabiiiii ;-ppppp (es tev shito piemineeshu;-pppp)
ERA apkārt nerunā, viņa nedarunā..........jurisb izsaka priekšlikumus, no kuriem vajadzīgie cilvēki nevar atteikties www.youtube.com... .....................
ja nemldos Štirlica filmā tur daži kungi runāja "Meklējiet, meklējiet - katram ir savas vājās vietas"
dansiga:maris, a k/t Riiga taas bildes - tie tavi skolnieki?
Tu domā visas bildes kas pie sienas (tobiš radio NABA 7 gadu jubilejas fotokonkursa darbus) vai arī tos 2 cilvēkus kas redzami manis paša knipsētā bildītē?
nu eņīvej skolnieku nav nevienā no šiem sarakstiem
nesu tai izstādē bijis un nezinu arī rezultātus........ a ko manu bildīti izdrukājuši lielāku, ielikuši centrā un pārējie izskatās pēc skolniekiem ?
šad tad radio jāpaklausās, man tas sanāk fonā parasti, braucot mašīnā vai strādājot - radio SWH, SWH ROCK, reizēm radio Naba, mājās reizēm interneta radio . stacijas periodiski pamainu. "Naba"pozitīva ar savu alternatīvo piegājienu. izstādes apmeklēt tuvākajā laikā nespīd, kā alternatīva būs jāpaskatās sekcijas augšā, tur kaut kāda ierāmētu bilžu čupa no veciem laikiem mētājās
svētdien Muklājā ēdu ļoti garšīgu boršču un skatījos "En Vino Veritas", tāds gastronomiski-kulturāls pasākums sanāca... šovakar paredzēts muzikāli-izklaidējošs...
daiga_a:svētdien Muklājā ēdu ļoti garšīgu boršču un skatījos "En Vino Veritas", tāds gastronomiski-kulturāls pasākums sanāca... šovakar paredzēts muzikāli-izklaidējošs...
galvenais, ka zīmes iepriekš neko nenorāda[ ja it kā norāda, tad reta sagadīšanās], pēc kāda notikuma, var piemeklēt miljons zīmes, kuras par to it kā brīdinājušas...................apmēram tā, kaut kā............
11. novembri pulkst. 11:11 no riita var atdot (ja tas jau nav izdarits agrak) vellam mazo pirkstinju un TAD!!!.... jau taas pasas dienas vakaraa 11:11 ausu un atlikusho pirkstu summa arii bus VIENPADSMIT !!!!! aaaaaa BAIDIES! vinji visi jau ir tuvu.... visi 11 sassezonas jaunakie trakokreklu modelji...