dansiga: uz kurieni šie laiž? pēc ZA ap 15iem varētu, man tik nav dikti brienamie apavi, bet tā puslīdz.... es uzzvanīšu Tev, kad beigšu tur augšā plivināties, ja?
ERA, varu pakjert liidzi, jo man maajas taa kaa buutu jaaieskrien - fochuku panjeemu liidzi, gumijnieki gan ir mashiinaa kaa vienmeer, bet pargjerbshanas dreebes atstaaju maajaas . Ai - tu tachu neesi manaa galaa;-)))) Nu tad pa celjam peec 15tiem , ok?
tā lūk, viss notika sagatavošanās posma 20. lapā. +/- 1 lapa, labs pareģojuma piepildīšanās %. tas jāatcerās uz priekšdienām, var noderēt. šoreiz man tas plenēra galamērķis bija par tālu, arī restarts vēl pusmastā, būtu tuvāk, kas zin, vienu brīdi jau apsvēru iespēju par pieslēgšanos , ne tikai virtuāli.............
alora:Būtu es ar' zinājusi 2 dienas iepriekš, tad būtu visus darbus samendžējusi, lai 5diena ir brīva Nekas, ceru, ka šis tāds pirmsplenēriņš
tā jau arī ir - pirmsplenērs. te jāpgrozās katru dienu, tad būsi lietas kursā, nevar TĀ skeptiski - te jau nekas nenotiek, tukša muldēšana, piekāpšu pēc dienām divām...... te pa tukšo nekas nenotiek
prāts man paliek nemierīgs, plenēristi kā aizbrauca testa režīmā, tā pazuda. aizdomas, ka būs sākuši testēt dziras un vienas dienas izbrauciens nemanot var iegūt daudzdienu statusu......................................
šovakar, vērojot galerijā veltījuma bildes, iedomājos, ka no šīs kompānijas laikam pirmais kādam[ ai ] { Dansigai} veltiju bildi. iespējams kaut kādas priekšnojautas vadīja, bija kāda nojausma, ka izveidosies plenerētāju kustība ..........
jūs jau nedaudz pārķeriet ar tiem kokiem, koki man jau tikai aizsegs, bet vienalga paldies. jāsāk domāt par nakamo plenēru. pats jau no trešdienas pa māju, bet fotoaparātu neesmu rokās paņēmis - projekts - kultūras un atpūtas komplekss - fazenda.............................. katru dienu nodomāju : strādāju līdz 16-17.00 un laižu uz kokiem, bildēt. praktiski sanāk darbības kompleksā līdz 18.00 un ne mazākās vēlēšanās kaut kur braukt, knapi autiņā ielokos - mugura [ vecās rētas liek sevi manīt ]........................
savārguma nav, mugura - kādreiz ar moci labi planēju. Licenze jasaglabā par katru cenu, arī par akcijām nedrīkst aizmirst, rīt jāsaņemās un jāieskicē potenciālā < PLENĒRA, KAUT KUR PIE AIZKRAUKLES > norises vietas..............................