daiga_a:svētdien Muklājā ēdu ļoti garšīgu boršču un skatījos "En Vino Veritas", tāds gastronomiski-kulturāls pasākums sanāca... šovakar paredzēts muzikāli-izklaidējošs...
džezisks?....
jā, un bija labs, bet galvenais, ka tepat netālu no mājām
mans arī nē, galvenais saturs un sastāvs...un tad, pametot aci atpakaļ, izrādās, ka labākais vasaras pasākums bija 3 km attālumā no mājām, kaut kad rudens pusē...........
es gan vienu lietoju ;-) bet tur tie teksti aiziet nebuushanaa un nekaada "kodu" sisteema nedarbotos ;-))))))) chataa nevar sedeet u paraleeli stradaat ;-)
daži kodi jāatkož, citus nav vērts, muldēt var visos topikos, speciāli tam nekas nav vajadzīgs...horoskopi.....ja gadās dirdēt pa rādio, vai kur nejauši savējo izlasīt, tad der paņirgšanai. daži gan tos uztver nopietni, vēl nesenā pagātnē, pat valstu vadītāji, un tas gan vairs nav smieklīgi.....
ja vien ir vēlēšanas visiem pekstiņiem var atrast gan izskaidrojumu, gan tiešu norādi uz it kā konkrētu gadījumu...pasaule pilna pārsteigumu, sakristību, sagadīšanos, nejaušību utt., kuras var mēģināt izskaidrot ar varbūtības teorijas palīdzību, nevis ar pekstiņiem. dažas lietas notiek zemapziņā, bet tam ir loģisks izskaidrojums
vienkārši nav. sarežģītību nosaka konkrētā indivīda īpatnības, sabiedrība un valstiskā iekārta. daži mēģina dzīvi viekāršot, te ir varianti, citiem izdodās, citi sarežģī vēl vairāk
dansiga:dziive ir TIK sarezhgjiita, CIK sarezhgjiiti mes to uztveram ;-) Patiesibaa, dziive ir ljooti vienkarsha;-)))
var arī tā to lietu nostādīt. es rakstīju vispārīgi, ja paskatās apkārt, tad ne visiem ir vienkārši. kāds var ņemt par paraugu sevi, un deklarēt, ka viss ir ļoti vienkārši, dzīvot idioti nemākiet, vajag ar galvu domāt utt..., nepareizi nav, bet tam nepiekritīs invalīds ratiņkrēslā sēžot, vai pensionārs, vai vēl kāds, jo tie nav atkarīgi tikai no paša darbībām
dansiga:negativs, arii ratinjkreeslaa dziivojoshais var uztvert dazhaadi dziivi .... un pat ljoti nesarezhgjiiti ;-)))
ja visiem viss būtu vislabākajā kārtībā, tad forumā būtu varbūt ~ 20% no esošā materiāla.....daudzu tēmu nemaz nebūtu. kāds interneta vidē atrod raudu mūri, kāds, kur dusmas izgāst, kāds, kur paspīdēt, kāds, kur laiku nosist..
river, es esmu no tiem tipiem kas nesarezhgjii dziivi bet taapeec jau es nesaku, ka man viss kaartiibaa. Man viss ir taapat kaa visiem citiem, tikai es nesaskatu probleemu tur kur citi saskata un mokaas, bet es risinu mieriigi iespeeju robezhaas ;-)
river4:jā, man ar..es pat nesaprotu vai ar jumtu vai ar sirdi, vai ar ko, bet kārtības nu nemaz nav... bet labprāt šovakar iemalkotu kaut ko, varbūt pat un labprāt daudz...bet nav ne ar ko, ne īsti par ko, lūk...
tas jau paliek interesanti. tagad pilnu informāciju - ir vecis Tev, vai nav, ja ir tad viņa darba - mājās būšanas grafiks
negatIvs:jautri Tev iet, randiņi, labi, nav randiņu, vēl labāk - orgkomtusi.................
Reizēm jautri, reizēm ne īpaši jautri, reizēm nepavisam ne jautri... gadās visādi. Bet vakar bija jautri - sākām ar sushi, tad karaoke & dejas, tad sarunas Melnajā Kaķī Visi gan līdz rītam neizturēja...
steri potenciālo liek domāt par augstiem plauktiem, neesi gadījumā piedalījusies Mis Latvija konkursos? steri izbijušo, savukārt rada aizdomas par vētrainu dzīves veidu, vai nežēlīgu filtrāciju, ko pierāda pašreiz esošā vakance..............