forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 247
  5. 248
  6. 249
  7. 250
  8. 251
  9. 252
  10. 253
  11. 254
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.09 20:12
 citēt
stings::) " steri" te bija, ko domāt, līdz atcerējos, ka ir tāda mērvienība.. nezināju, ka bijušos un esošos var mērīt steros... :D

Mjā, malka ir un paliek malka :D
Publicēts: 12.11.09 20:13
 citēt
stings::) " steri" te bija, ko domāt, līdz atcerējos, ka ir tāda mērvienība.. nezināju, ka bijušos un esošos var mērīt steros... :D
tiešā nozīmē, sterā nemaz tik daudz nav, bet ja steru lieto daudzskaitlī - steros, tad ir par ko padomāt.........
Publicēts: 12.11.09 20:15
 citēt
I.K atceros tak profilbildi....................tas par parametru aprakstu
Publicēts: 12.11.09 20:19
 citēt
var mērīt arī štāpeļos
Publicēts: 12.11.09 20:31
 citēt
river4:a mīlestība kādās mērvienībās mērās?

nu klikšķos tak durik

river4: ja ar biju maziņumiņītiņima mis, savos 19, tad tā laika iespējas es veltīju kādam, kas to izmantoja un pat paldies nepateica!

................ aaaaaaaa ''Lauku dzīve - lappuse meitenēm'' viņi visi ir cūkas
Publicēts: 12.11.09 20:43
 citēt
Olympus E 500, liekas, tas aparāts
Publicēts: 12.11.09 20:52
 citēt
river4:tak točno!;)

marku un fasonu es izvēlējos, nejūtos vīlusies...:)
man pa māju arī tāds periodiski mētājās, nevaru pie skatu meklētāja pierast, un rokas režīms neērts
Publicēts: 12.11.09 20:53
 citēt
/labaa teeta/ marku un fasonu neizvēlējies?

ja nopirka knipseejamo tajau puscūķis ne?
Publicēts: 12.11.09 21:08 labots
 citēt
negatIvs:man pa māju arī tāds periodiski mētājās, nevaru pie skatu meklētāja pierast, un rokas režīms neērts

Mums ar Ivetu vienādi aparāti ;) Par rokas režīmu varētu piekrist... :) Būtu par ko, apdomātu jaunāka modeļa iegādi, bet šobrīd var tikai pasapņot...
Publicēts: 12.11.09 21:10 labots
 citēt
Maris:/labaa teeta/ marku un fasonu neizvēlējies?

ja divus knipsējamos nopērk tad necūķis ne? :D
Publicēts: 12.11.09 21:11
 citēt
ar lielo burtu... tajau būs autoostas direktors vai kas vēl smalkāks

ai jāiet kloze jāpameklē - šovakar tonusā Shalle
Publicēts: 12.11.09 21:13
 citēt
attiecībā uz E - 500, neko, vienkārši garāmejot pieminēju. nelaižu garām izdevības, pamēģināt citu marku, tā salīdzināšanai.........
Publicēts: 12.11.09 21:14
 citēt
stings:
Maris:/labaa teeta/ marku un fasonu neizvēlējies?

nemaz nesmejies - visi knipsējamie ko spiests pirkt pashas laulenis varētu buut tavi....
Publicēts: 12.11.09 21:18
 citēt
Maris:
stings:te]

nemaz nesmejies - visi knipsējamie ko spiests pirkt pashas laulenis varētu buut tavi....

nebiju aizdomājusies, jāiet privatizēt kaut kas no lauleņa pēdējā laikā iepirktā! atstāšu viņam tikai Kijev filmiņnieku- pietiks :D
Publicēts: 12.11.09 21:22
 citēt
dejošana... pie Šalles.... :D :D :D

stings - nedomāju, ka cienītais rāda tev visus knipsējamos ko pērk savām misenēm

nu es vismaz nerādītu
Publicēts: 12.11.09 21:25
 citēt
river4:nē, tikai kāda veikala direktors

''gastronoms'' neraksta ar lielo burtu - tajau būs kādas dāmu zeķu bodes šefs

nu vieta ērta, neko neteiksi
Publicēts: 12.11.09 21:28
 citēt
vispār Būtnēm ar kurām būts pie altāra, nav jābūt lietas kursā par veča finansiālajiem darījumiem, un to apjomiem, dārgas dāvanas nodod patieso situāciju, ja vien vecis tās dāvanas neņem kredītā............
Publicēts: 12.11.09 21:28
 citēt
Maris:dejošana... pie Šalles.... :D :D :D

stings - nedomāju, ka cienītais rāda tev visus knipsējamos ko pērk savām misenēm

nu es vismaz nerādītu

pret šito kaiti, pirkt kaut ko savām misenēm, sen jau ir atrastas zāles.... ārstē labi! ir tikai blaknes :D
Publicēts: 12.11.09 21:29
 citēt
river4:Era, man der, kas man ir, ar to arī iztieku!:) Un vispār, laikam manā fotogrāfēšanas aizrautībā ir kārtējā pauze.:) skatos, man uznāk un pāriet periodiski.:)

Nav jau tā, ka man neder, vienkārši es ar savējo jau 3,5 gadus bildēju, krietni nolietojusi esmu... :)
Manī aizrautība paliek vienmēr, tikai tās intensitāte mainās... ;)
Publicēts: 12.11.09 21:36
 citēt
river4:maris, ko rēc...par atpalikušajiem no dzīves, man nav ne jausmas kas būtu šalle!

oi es ne pa tevi - turklāt tas cilvēku tikai saulē ceļ, ja jams nezin Šalli (tas nav nekas glauns)

sting - blaknes saki..... aknas?
Publicēts: 12.11.09 21:37
 citēt
river4:es bildēju vēl ilgāk..meitai pieci un pāri, tātad manam fočukam uz ziemassvētkiem jau būs laikam 5 un pārmaiņas nav iecerētas....jo ir citi caurumi, kuros iegudīt finanses, kuras pat ja būtu!:D

Hmm, Tu droši zini, ka tas modelis vispār ir tik vecs? Man liekas, ka labi ja 4 gadus atpakaļ izlaida... :)
Publicēts: 12.11.09 21:43
 citēt
Maris:
river4:maris, ko rēc...par atpalikušajiem no dzīves, man nav ne jausmas kas būtu šalle!

oi es ne pa tevi - turklāt tas cilvēku tikai saulē ceļ, ja jams nezin Šalli (tas nav nekas glauns)

sting - blaknes saki..... aknas?

misenes pazuda :D
Publicēts: 12.11.09 21:52 labots
 citēt
stings: misenes pazuda

tas man neder
Publicēts: 12.11.09 22:04
 citēt
Maris:
stings: misenes pazuda

tas man neder

nu ja ka neder, jo pret knipsējamo pirkšanu miseņiem ir citas zāles :)
Publicēts: 12.11.09 23:28
 citēt
river4:jā biežāk gadās tas ,kas neder, ne tas,kas der, bet ja tas, kas der vēl iedod kurvi, tad dūša pavisam apskrejās...:(

ja iedod kurvi, tātad neder...
Publicēts: 13.11.09 01:29
 citēt
river4::D nevaru iedomāties, ka pat ja būtu ļoti bagāta, ka pirktu kādam savam misenim vai favorītam fotoaparātu vai kādu citu spēļlietiņu....savas mīlestības apliecinājumam, ja apniktu, tad gan nopirktu!:) lai man vairāk brīva laika un vaļas paliek!:)

nepareizs piegājiens - galīgi aplams
Publicēts: 13.11.09 08:07
 citēt
nav labāks sajūtas uz pasaules kā dāvināšanas prieks, daudzkārt labāk par saņemšanas .....
Publicēts: 13.11.09 09:23 labots
 citēt
stings:nav labāks sajūtas uz pasaules kā dāvināšanas prieks, daudzkārt labāk par saņemšanas .....

prieks dāvināt, bez funktiera - ko dabūšu pretī, tas ir spēks :D
Publicēts: 13.11.09 10:13
 citēt
river4, pirms tam gan apgalvoji, ka, pa ja būtu bagāta, nevarētu iedomāties, ka kādam dāvinātu jebkādu "spēļlietiņu", tā ka tavam interesantajam večukam laikam gan nekas tāds no tavas puses nespīd... :)
Publicēts: 13.11.09 10:24 labots
 citēt
Čības neesot labi dāvināt! :D :D :D
Publicēts: 13.11.09 10:47
 citēt
river4:jā, bet tā nebija nemaz dāvana...sviesc tiešām..palasīju ticējumus netā....:D nu nedrīkst tātad ne dāvināt, ne vienkārši pirkt, dāmas ielāgojiet, aizgāja tajā pat dienā, laikam bija ticējumos zinošāks kā es!:D nekad nepirkšu vairs čības, lai skraida basām kājām.

varbūt tomēr labāk nenovelt visu uz ticējumiem, kaut arī tā liekas vienkāršāk... ;)
Publicēts: 13.11.09 10:55
 citēt
Ta pupu mizas tās čibas! Ne par velti lieku smaiļikus! :D Ir man gan draugi dāvinājuši,gan sieva pirkusi,nekur netaisos iet,ar draugiem draudzējos 25-35 gadi,ar sievu laulībsostā 18(nodzīvoti kopā būs visi 20). ;)
BET ir dažas tādas interesantas sakrības,it kā jau paņirdz par to,bet nu gadās,gadās... ;)
Publicēts: 13.11.09 11:02
 citēt
river4, ne jau ticējumi ir vienkārši, bet gan vēlme izskaidrot notikumus, pamatojoties uz ticējumiem...
Publicēts: 13.11.09 12:02
 citēt
daiga_a:river4, ne jau ticējumi ir vienkārši, bet gan vēlme izskaidrot notikumus, pamatojoties uz ticējumiem...
te varētu piekrist + vēl vēlme par zīmēm, kas kaut ko norāda - izskaidro. ar vienu vārdu sakot, vieglāk visu salikt pa plauktiņiem, kur jau norādes priekšā, nevis padomāt ar savu galvu, kāpēc tā notiek, kurš vainīgs, kāpēc, varbūt pats[ pati ]. par čībām runājot, muļķības....man sieva regulāri dāvina, jo pats es tādas lietas sev nepērku, man galīgi pofig, kādā stāvoklī tās. kam nav pofig[ viņai ], tas nopērk
Publicēts: 13.11.09 12:10
 citēt
negatIvs:
daiga_a:river4, ne jau ticējumi ir vienkārši, bet gan vēlme izskaidrot notikumus, pamatojoties uz ticējumiem...
te varētu piekrist + vēl vēlme par zīmēm, kas kaut ko norāda - izskaidro. ar vienu vārdu sakot, vieglāk visu salikt pa plauktiņiem, kur jau norādes priekšā, nevis padomāt ar savu galvu, kāpēc tā notiek, kurš vainīgs, kāpēc, varbūt pats[ pati ]. par čībām runājot, muļķības....man sieva regulāri dāvina, jo pats es tādas lietas sev nepērku, man galīgi pofig, kādā stāvoklī tās. kam nav pofig[ viņai ], tas nopērk

+++ :D :D :D Nu man toč tāpat ! Spamā iesaistītās dāmas draudzīgi norūks:Vīrieši! ;)
Publicēts: 13.11.09 12:15
 citēt
river4, nekādi verdikti te paziņoti netiek, vienkārši pļāpas par tēmu... ;) gan jau pati kādu dienu tiksi par sevi skaidrībā... vai arī netiksi... to ne mums būs lemt...

forelljanka, nekāda draudzīga rūkšana te nebūs, vismaz ne no manas puses :)
Publicēts: 13.11.09 12:20
 citēt
river4, ar vīriešiem uzmanīgi, mēdz būt viltīgāki par puikām ;)
Publicēts: 13.11.09 12:22 labots
 citēt
river4:laikam tāpēc man viņi nesaista....

te laikam jārok dziļāk... par tiem iemesliem...
Publicēts: 13.11.09 12:28
 citēt
river4:labi, ka jūs mani tik vienkārši esiet atkoduši...ar to jūs arī apsveicu!:) es vēl pati par sevi netieku skaidrībā, jo ar skaidrības meklējumiem nodarbojos visu savu apzināto dzīvi, kura vēl nebūt nav galā, bet no malas jau verdikts ir gatavs, klasificēts un izskaidrots bez liekas sarežģīšanas!:D
protams, ka pati, negativs, lasi manu komentu 10:56!

un vēl manu komentu vakar-20:11!

pati vainīga un ar mani tā ir un būs...jo tāda ir mana izvēle...kura nav balstīta uz stabilitātes, bet citādi nemāku, varbūt negribu...varbūt nevaru!:)
sakartota, nesakārtota dzīve.... kā tam pieiet. bieži vien, kāds, kurš domā, ka viņa dzīve ir sakārtota, nemaz neapjauš, kāds bardaks tur patiesībā valda. kāds, kuru uzskata par neveiksminieku, iekšēji var būt sakārtots lielākā mērā, kā miljonārs. šie jautājumi nav nemaz tik vienkārši. spontānas darbības, var nebūt lielākais ļaunums, pat pretēji. domāju, daudzi ir gatavi uz neprognozējamu soli, kas sagrauj iepriekšējos priekštatus par viņu, viss atkarīgs no IEMESLA. kādam dzīve paiet vienmērīgi, bez satraukumiem, sakārtoti, cilvēks tā arī neuzzin uz ko viņš spējīgs, ko gatavs norakstīt, uz ko gatavs parakstīties IEMESLA dēļ.
Publicēts: 13.11.09 12:34
 citēt
Pa lielam ņemot vīrieši ir puikas.Un sievietes-meitenes.Tikai rotaļlietas citas. ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 247
  5. 248
  6. 249
  7. 250
  8. 251
  9. 252
  10. 253