vispār Būtnēm ar kurām būts pie altāra, nav jābūt lietas kursā par veča finansiālajiem darījumiem, un to apjomiem, dārgas dāvanas nodod patieso situāciju, ja vien vecis tās dāvanas neņem kredītā............
river4:Era, man der, kas man ir, ar to arī iztieku! Un vispār, laikam manā fotogrāfēšanas aizrautībā ir kārtējā pauze. skatos, man uznāk un pāriet periodiski.
Nav jau tā, ka man neder, vienkārši es ar savējo jau 3,5 gadus bildēju, krietni nolietojusi esmu... Manī aizrautība paliek vienmēr, tikai tās intensitāte mainās...
river4:es bildēju vēl ilgāk..meitai pieci un pāri, tātad manam fočukam uz ziemassvētkiem jau būs laikam 5 un pārmaiņas nav iecerētas....jo ir citi caurumi, kuros iegudīt finanses, kuras pat ja būtu!
Hmm, Tu droši zini, ka tas modelis vispār ir tik vecs? Man liekas, ka labi ja 4 gadus atpakaļ izlaida...
river4: nevaru iedomāties, ka pat ja būtu ļoti bagāta, ka pirktu kādam savam misenim vai favorītam fotoaparātu vai kādu citu spēļlietiņu....savas mīlestības apliecinājumam, ja apniktu, tad gan nopirktu! lai man vairāk brīva laika un vaļas paliek!
river4, pirms tam gan apgalvoji, ka, pa ja būtu bagāta, nevarētu iedomāties, ka kādam dāvinātu jebkādu "spēļlietiņu", tā ka tavam interesantajam večukam laikam gan nekas tāds no tavas puses nespīd...
river4:jā, bet tā nebija nemaz dāvana...sviesc tiešām..palasīju ticējumus netā.... nu nedrīkst tātad ne dāvināt, ne vienkārši pirkt, dāmas ielāgojiet, aizgāja tajā pat dienā, laikam bija ticējumos zinošāks kā es! nekad nepirkšu vairs čības, lai skraida basām kājām.
varbūt tomēr labāk nenovelt visu uz ticējumiem, kaut arī tā liekas vienkāršāk...
Ta pupu mizas tās čibas! Ne par velti lieku smaiļikus! Ir man gan draugi dāvinājuši,gan sieva pirkusi,nekur netaisos iet,ar draugiem draudzējos 25-35 gadi,ar sievu laulībsostā 18(nodzīvoti kopā būs visi 20). BET ir dažas tādas interesantas sakrības,it kā jau paņirdz par to,bet nu gadās,gadās...
daiga_a:river4, ne jau ticējumi ir vienkārši, bet gan vēlme izskaidrot notikumus, pamatojoties uz ticējumiem...
te varētu piekrist + vēl vēlme par zīmēm, kas kaut ko norāda - izskaidro. ar vienu vārdu sakot, vieglāk visu salikt pa plauktiņiem, kur jau norādes priekšā, nevis padomāt ar savu galvu, kāpēc tā notiek, kurš vainīgs, kāpēc, varbūt pats[ pati ]. par čībām runājot, muļķības....man sieva regulāri dāvina, jo pats es tādas lietas sev nepērku, man galīgi pofig, kādā stāvoklī tās. kam nav pofig[ viņai ], tas nopērk
daiga_a:river4, ne jau ticējumi ir vienkārši, bet gan vēlme izskaidrot notikumus, pamatojoties uz ticējumiem...
te varētu piekrist + vēl vēlme par zīmēm, kas kaut ko norāda - izskaidro. ar vienu vārdu sakot, vieglāk visu salikt pa plauktiņiem, kur jau norādes priekšā, nevis padomāt ar savu galvu, kāpēc tā notiek, kurš vainīgs, kāpēc, varbūt pats[ pati ]. par čībām runājot, muļķības....man sieva regulāri dāvina, jo pats es tādas lietas sev nepērku, man galīgi pofig, kādā stāvoklī tās. kam nav pofig[ viņai ], tas nopērk
+++ Nu man toč tāpat ! Spamā iesaistītās dāmas draudzīgi norūks:Vīrieši!
river4, nekādi verdikti te paziņoti netiek, vienkārši pļāpas par tēmu... gan jau pati kādu dienu tiksi par sevi skaidrībā... vai arī netiksi... to ne mums būs lemt...
forelljanka, nekāda draudzīga rūkšana te nebūs, vismaz ne no manas puses
river4:labi, ka jūs mani tik vienkārši esiet atkoduši...ar to jūs arī apsveicu! es vēl pati par sevi netieku skaidrībā, jo ar skaidrības meklējumiem nodarbojos visu savu apzināto dzīvi, kura vēl nebūt nav galā, bet no malas jau verdikts ir gatavs, klasificēts un izskaidrots bez liekas sarežģīšanas! protams, ka pati, negativs, lasi manu komentu 10:56!
un vēl manu komentu vakar-20:11!
pati vainīga un ar mani tā ir un būs...jo tāda ir mana izvēle...kura nav balstīta uz stabilitātes, bet citādi nemāku, varbūt negribu...varbūt nevaru!
sakartota, nesakārtota dzīve.... kā tam pieiet. bieži vien, kāds, kurš domā, ka viņa dzīve ir sakārtota, nemaz neapjauš, kāds bardaks tur patiesībā valda. kāds, kuru uzskata par neveiksminieku, iekšēji var būt sakārtots lielākā mērā, kā miljonārs. šie jautājumi nav nemaz tik vienkārši. spontānas darbības, var nebūt lielākais ļaunums, pat pretēji. domāju, daudzi ir gatavi uz neprognozējamu soli, kas sagrauj iepriekšējos priekštatus par viņu, viss atkarīgs no IEMESLA. kādam dzīve paiet vienmērīgi, bez satraukumiem, sakārtoti, cilvēks tā arī neuzzin uz ko viņš spējīgs, ko gatavs norakstīt, uz ko gatavs parakstīties IEMESLA dēļ.