ārsti satiekās pilsētas centrālās aptiekās, konkrēti apliekās......
river4:daiga...nav man tādas vēlmes...man vienkārši te tā pēkšņi forelljjanka apgaismoja un es atceros puiša samulsumu, kas bija.......kad es viņam atnesu no veikala tā negaidīti tās čības...........................lūk!
vari vēl pamēģināt kabatlakatus - vajadzētu nostrādāt
daiga_a:river4, ar vīriešiem uzmanīgi, mēdz būt viltīgāki par puikām
nav taisnība - ģīmi, nodevīgo, tik māk labāk saturēt
river4:nē, es runāju vienkārši par to, ka nu jau ir daudz informācijas par vīrieša iedabu gan iz dzīves, gan dažādas literatūras un nevis par konkrētiem gadījumiem!
salasās te savus sieviešu žurnālus un tad sāk raudāt, ka nav kā tur saraksīts vai meklēt līdzības dzīvē ar rakstīto... apmēram tā ja vīrs atnāk mājās un iet uzreiz dušā, tad krāpj... tā vakar manējais to darīja, tātad un tad jau vis to sliktāko scenāriju. pieļauju, ka kādreiz arī tā sagadās, ka tas vīrs, kas mazgājas , krāpj.... laimīgai kop[dzīvei pirmais nosacījums ir - UZTICĒŠANĀS
river4:vairs nelasu sieviešu žurnālus un vispār žurnālus....
nu ja, tajā, ka izgāzās 11 gadu attiecības, varbūt ar bija vainīga neuzticēšanās...bet arī neuzticēšanās var būt pamatota. Varbūt tomēr pie vainas bija ķīmijas izbeigšanās....
a citu kopdzīves mēģinājumu nav bijis, neviens uz kopdzīvi neparakstās....no tiem, kas man varētu būt pie sirds. Un es jau tā kā apradusi, priekš kam vajag to kopdzīvi, ka var arī bez tās.
river4:izmērs ne pēc izmēra, veikalā nebij lielas izvēles un es tā padomāju, ka čības labāk lielākas kā mazākas un gan jau savam mērķim kalpos.... Negativs, a Tu labi justos priekšgājēja čībās, tas nekas, ka reizi tikai vilktas..
kā jūtās muzeja čībās? pofig čības, ir lietas, kuras gan es priekšgājēja nevilktu, bet pieminēt nebūs smuki......
river4:man nācies atkal tikt pie jauniem epitetiem...gan jau izlasījāt citaa topikaa, tobiš: nogribējusies kompleksainā river 4 es vot nesaprotu, nu labi, nogribējusies, tāds varētu rasties iespaids...bet kompleksaina ta kāpēc? es te runāju bez kompleksiem par visu......a še tev, kompleksainā! nu par to gribēšanu arī, nu es tak gribu tikai vienu.....citus var man čupām pakaļmest i negribu! ak, cilveeki....
kur Tu redzi cilveekus? Vieni necilveeki! Cilvceeki ir tie, kas ir aptaustaami un apskataami.
river4:man nācies atkal tikt pie jauniem epitetiem...gan jau izlasījāt citaa topikaa, tobiš: nogribējusies kompleksainā river 4 es vot nesaprotu, nu labi, nogribējusies, tāds varētu rasties iespaids...bet kompleksaina ta kāpēc? es te runāju bez kompleksiem par visu......a še tev, kompleksainā! nu par to gribēšanu arī, nu es tak gribu tikai vienu.....citus var man čupām pakaļmest i negribu! ak, cilveeki....
kur Tu redzi cilveekus? Vieni necilveeki! Cilvceeki ir tie, kas ir aptaustaami un apskataami.
par cilvēku, vai necilvēku, aptuvenu priekštatu var gūt arī no sarakstes, viņa uzvedības interneta[ visatļautības ] vidē. ja vien, izpētes objekts galīgi nelaiž muļķi, muļķa laišanas variantā izpēte apgrūtināta.
river4: kādā ziņā.... ai, nu štrunts ar to visu...man tak viena alga...saprotu, te nav Luvra. Tāpēc te labāk cilvēciski patrīties un kā M.L.Kings teicis I have a dream.
no Untes rakstītā sapratu, ka cilvēciski ir tikai klātienē, tāpēc sakarīga trīšanās iespējama tikai klātienē