dansigai piemēram ir 0.7 konjaks... bet sajūta bišk strjomīga - tanu viņa plāno iepirkt vēwlvienu, nedaudz savādāku 0.7 konjaku un sajūtai vajadzētu palikt mierīgākai, harmoniskākai
čības kājās var dabūt arī, ja 5 izmēri par mazām, tā kā potenciālo viesu parametriem varētu nebūt noteicošā loma, no sērijas - ka tik cilvēks labs......
river4:negativs, nesaki viss... i vot nevaru es pieņemt visus labos cilvēkus....ja citi parametri neatbilst, tas būtu-āriene nesimpatizē! vai iekšiene.... kājas izmēram gan nav visai būtiska nozīme, veša, nu Maris...veša te ir, te nav! Tev tur kaut kāds radio krekliņš tika, ja?
vot te varētu noderēt ticējumi......ja garš deguns, tad ......... utt
kalvītis bij premjers ar lieko svaru... a rozentāle? kautkas līdzīgs? ja paskatamies skaitļos, tad valsts vairs nav - ir nodevas USA finansistiem - kopiena kļūst moderni pirmatnēja - Tēvuzeme+finansu risinājumi
raidījums man iet fonā, no tādiem jēgas nav, žurnālisti, raid. vadītāji, kā suņu bars metās virsū, uzaicinātā persona histēriski aizstāvās, temati lēkā, jo cenšanās iegāst parasti ir histēriski drudžaina.... tā tas ir parasti, un vienmēr, lai vai kas uzaicināts. rezultāta tad nav. esmu pietiekami patstāvīgs domāšanā, lai uzrautos uz lētiem trikiem pirmsvēlēšanu laikā. daudz maz visam sekoju līdz regulāri
negatīv, man pat nav jāseko līdz, jo pirms gada sanāca garām ejot krist tai sūdu bedrē, labi, ka atradu spēka izlēkt ārā... un nesasmērēties.. vecumdienās varēšu rakstīt grāmatas
negativs, un veel trakaak ir kad raidiijums nav tieshraidee un izrauj textus no konteksta ;-(((( .... es tai politikai nesekoju - tik cik schirkam sekoju un tad TAAADUS briinumus redzu o jeee ..... muusu zhurnalistiem , ka tikai kaut ko nekatiivu (khm khm) pasniegt ar pompu ;-((((
river, a kam tev tas? es esmu izdzerusi 2 polshus .. a kas?;-ppppp