stings:negatīv, man pat nav jāseko līdz, jo pirms gada sanāca garām ejot krist tai sūdu bedrē, labi, ka atradu spēka izlēkt ārā... un nesasmērēties.. vecumdienās varēšu rakstīt grāmatas
es par to sūdu kasti un apkārtni tā padziļināti regulāri saņemu informāciju kopš ~ 1991 gada. pa burzmu nedaudz biju no informācijas aprites izgajis, bet tagad atkal viss ir kārtībā. viens , tagad pazīstams žurnālists ir baigi labs čoms. tā kā notikumi Latvijā nav galīgi vienaldzīgi, tad samērā bieži ar viņu par šo to parunājām. ir lietas, kuras vēl nav publicētas, un velns viņu zin kad tas notiks, piemēram 3milj. lieta. džeks pat tiesāties dabuja....es arī neko vairāk neteikšu
daiga_a:es tā sapratu, ka Ivetai rīt dzimšanas diena...
negatIvs:[/ciuote] tad jābrauc uz Jelgavu, būs miniplenērs, čības gan tikai vienas
piedodiet, nevaru uzaicināt uz svinībām, jo tādu nebūs...un ciemos ar nav kurp paaicināt...jo pati būšu darbā. vispār laimīga sagadīšanās, ka darbā, tā kā glābiņš...
nekādas svinības jau nevajag, pieliesim mutes un viss mierīgi, pofig kur, un kādos apstākļos
ar s hodien aukleeja mazmeitu darbaa;-)))) pakalusiiga mazmeita ...... neatljautas atvilknes - atvera un aizveera .... manas brilles arii panjeem un nolika vietaa pec mana luuguma ... kjidaaja tikai mammas somu ;-)))))
bērnu prihvatizējis tētis, viņš mums ar normālu ģimeni un nodorošinātāks, pieņemamāku darba laiku un auto...nevajag samurgot to, kas nav par cilvēku, ja viņu personiski nepazīsti! Var sanākt nokaunēties....
super - tātad brīvdienās (savās) Tu tiecies ar savu bērnu un ved jamo uz parku rādīt kā skrituļslidotāji krīt?
Maris. neprotu spāņu vīnus izvēlēties - stings iemācīsi?
ko tur mācīt... pirms pāris gadiem Madridē spāņu kolēģi ieteica -jebkurš Rioja labākais, nekad nejutīsies vīlusies... vienīgi RIMI jau nu nav nekāda to izvēle šodien atradu, kur Rīgā piedāvā salīdzinoši lielu izvēli