visi kaut ko dara, laimīgie. pēdējā laikā daru kā Linkman stāstīja. Sabildē, iekopē datorā, ieraksti diskā un atdod. Ja nesanāca bildes pēc pasākuma tā arī pasaku - nav un nebūs.
Spicē esot liela izpārdošana, varbūt alkohols arī pa lēto, līdz 2.00 var vēl paspēt.
par "Cūku" gripu piekrītu, arī man nepatīk. Pie tam rīt ir sanācis, ka būs ar sabiedrisko jāpārvietojas un ja paklausās ziņas, tad nu tā ir kā ir.
šodien ar vienu draudzeni runāju un viņa tāda apslimusi bija, tempertūra esot, acis asaro utt, īsti nevar saprast ir gripa vai ne, bet nu bija darbā un rīt mums jābrauc uz Kurzemes pusi, bail. Ieteicu sadzerties daudz balzāma uz nakti, varbūt pāriet. Tad jau manīs.
bet iekšēji man tas viss tāds uzpūsts medicīnas uzņēmumu triks liekas. Slimo tie kas ir ar vārgu imūnsistēmu vai arī kas sevi ar zālēm jau novārdzinājuši. Jācer, ka viss būs labi un drīz tā gripa no Latvijas aizdosies tālāk.
es jau drusku dauzos... brīvība, vai važas tas atkarīgs nevis no tā, vai kādam [ kādai ] esi devis zvērestu, altāra tuvumā, vai vienkārši solījumu, bet no apskatāmā indivīda personiskajām īpašībām, dzīves uztveres
forelljjanka:Redzēju,mana otra puse(nu Tu jau zini kas)pamanija un pievērsa arī manu uzmanību. Atcerējos kā tam zolistam gīča iekrita Amatā!
Es arī gluži nejauši redzēju - skatījos Vides faktus un palika LTV1 ieslēgts... Vot, to, ka ģitāra iekrita Amatā, gan neredzēju - būtu labs kadrs bijis!