bāc, un es neredzēju, lai gan tajā laikā kaut kādus kanālus slēgalēju. Skumīgi. varbūt atceraties kādā raidījumā, jāiet būs uz ltv1 lapu un jāskatās vai ir kaut kas pieejams.
negativs, es jau leju ;-(((( ..... a nav tas kaifs, kad sbuutu no pariezas rokas;-))))) ,, Man te vien 45gadiiga beibe vazaajas pa maaju ..... pirmo reizi redzu tadu pashu kaa es .... kas savos gados ir tikpat dulla;-))))
dansiga:negativs, es jau leju ;-(((( ..... a nav tas kaifs, kad sbuutu no pariezas rokas;-))))) ,, Man te vien 45gadiiga beibe vazaajas pa maaju ..... pirmo reizi redzu tadu pashu kaa es .... kas savos gados ir tikpat dulla;-))))
tad, ja vien diegi nebeigsies, vismaz šovakar viss būs kārtībā. dullums ne vienmēr izzūd ar vecuma piezagšanos, atsevišķos gadījumos pat pastiprinās. te es nedomāju Tvaika ielas variantu. runāju par saprātīgu dullumu, saistītu ar atrakcijām, un nestandarta gājieniem
Andreass:bāc, un es neredzēju, lai gan tajā laikā kaut kādus kanālus slēgalēju. Skumīgi. varbūt atceraties kādā raidījumā, jāiet būs uz ltv1 lapu un jāskatās vai ir kaut kas pieejams.
čaviņa! biju uz to staro riga, aizvilka, lai intuīcija teica, ka nevajag...... Tele 2 atkal visus ir apčakarējusi - varbūt tikai Rīgas sargi pie Pulvertorņa un zibens ir skatāmi un 4 balti krekli... pārējais baigas lētucis.. vienīgais labums, ka izstaigājos, jo mājās atnācu kājām P.S. Mari, nevar RIMI nopirkt Casillero del Diablo 2006 , tikai jaunākus ražojumus
stings:čaviņa! biju uz to staro riga, aizvilka, lai intuīcija teica, ka nevajag...... Tele 2 atkal visus ir apčakarējusi - varbūt tikai Rīgas sargi pie Pulvertorņa un zibens ir skatāmi un 4 balti krekli... pārējais baigas lētucis.. vienīgais labums, ka izstaigājos, jo mājās atnācu kājām P.S. Mari, nevar RIMI nopirkt Casillero del Diablo 2006 , tikai jaunākus ražojumus
man sanāca iemaldīties Vecrīgā no Arsenāla puses, bet tā kā ar grūtībām paciešu masu pasākumus, tad fiksi lasījos prom, gan jau būs kāda reportāža, kur apskatīt tos gaismu starus...
stings:čaviņa! biju uz to staro riga, aizvilka, lai intuīcija teica, ka nevajag...... Tele 2 atkal visus ir apčakarējusi - varbūt tikai Rīgas sargi pie Pulvertorņa un zibens ir skatāmi un 4 balti krekli... pārējais baigas lētucis.. vienīgais labums, ka izstaigājos, jo mājās atnācu kājām P.S. Mari, nevar RIMI nopirkt Casillero del Diablo 2006 , tikai jaunākus ražojumus
man sanāca iemaldīties Vecrīgā no Arsenāla puses, bet tā kā ar grūtībām paciešu masu pasākumus, tad fiksi lasījos prom, gan jau būs kāda reportāža, kur apskatīt tos gaismu starus...
fotogrāfu bija daudz ... ceram, ka būs reportāžas.. es pat mugursomu nenoņēmu....
]http://www.youtube.com/watch?v=VWuOh7a6ANQ&feature=related[/url] tāda skumīga nots, gan mūzikā, gan bildēs....vērojot skaudro koku bildes, rūgts kamols kaklā sakāpa
reizēm debitantiem veicās, ja katras brīvdienas šitā, un sezonas beigās taisa nepārtraukto kodienu uz nedēļu, tad var nopietni pretendēt uz Purčika kausu
]http://www.youtube.com/watch?v=naHZm6Nj9CA&feature=player_embedded[/url] tas bija labais, vot tev ļaļaļa............nez ko dansiga norijusi.................bail pat iedomāties
šodien iepirku grāmatas jaunas, lasu... lasu... un secinu, ka tas ievelk vairāk par internetu... biju piemirsusi. Tā ir, ka lasa tikai darba literatūru... Dansiga laikam vēl guļ ?