negatIvs:tad tas bija normāls randiņš, vai kaut kāda kopā fotografēšana, varbūt plenērs divatā
Viss minētais kopā...
tā nemēdz būt......vai nu, vai nu...., un vispār, kas tas par džeku, kurš Tevi slimu, vienu pašu uz māju palaida. labais tonis prasīja, no mašīnas uz rokām aiznest uz savu gultu, pilnai ārstēšanas kursa iziešanai
grumbas pierē rodas ne tikai no šņukstēšanas, vēl visādas grumbas rodas arī no smiešanās un citām emociju izpausmēm, bez kurām cilvēks būtu tikai pusdzīvs...
negatIvs:tā nemēdz būt......vai nu, vai nu...., un vispār, kas tas par džeku, kurš Tevi slimu, vienu pašu uz māju palaida. labais tonis prasīja, no mašīnas uz rokām aiznest uz savu gultu, pilnai ārstēšanas kursa iziešanai
Sākumā randiņš, kas pārtapa plenērā ar fotografēšanu divatā Es jau viņam nesūdzējos, ka slikti jūtos...
negatIvs:tā nemēdz būt......vai nu, vai nu...., un vispār, kas tas par džeku, kurš Tevi slimu, vienu pašu uz māju palaida. labais tonis prasīja, no mašīnas uz rokām aiznest uz savu gultu, pilnai ārstēšanas kursa iziešanai
Sākumā randiņš, kas pārtapa plenērā ar fotografēšanu divatā Es jau viņam nesūdzējos, ka slikti jūtos...
vajadzēja pasūdzēties, būtu notestējusi viņa rīcību
ieliekot bildi jārēķinās, ka to apskatīs visas vecuma grupas, ja tā nebūs izdevusies, labākajā gadījumā iztiks bez piezīmēm, paies garām. liekot vērtēšanai, pašai jābūt pilnīgi pārliecinātai par bildi.
negativs, nu bet ar shitadiem plikiem uzbraucieniem!?!??! es vinjam pajautaaju par kavlitaati - neko neatbildeeja, bet panesaas cik es marazmaatiska, kaa visus audzinu un kaa vinju nemiilu ;-(((( Nu un kas peec tavaam domaam, nav izdevies!?
nebija vispār plānots šonakt pa galerijas jaunākajām bildēm ložņāt, savāds gurdums....., bet pēc tava pirmā teksta par konfliktu palūrēju Tavu bildi. 555 es nevaru ielikt. nepatīk gaisma, kadrējums. tas tā pirmajā lasījumā. šonakt metu mieru, 6.00 jāceļās, rit varam turpināt
daiga_a, da es par to shjuxteeshanu dauzos ;-) es lai ritikoff njemtu galvaaa? Tad man toch jaabut slimai ;-)))) Un zinu, ka nevajaga vinjam atbidleet, nu bet vot nespeeju sevi savaldiit - nu nekaadi ;-((((
dansiga:daiga_a, da es par to shjuxteeshanu dauzos ;-) es lai ritikoff njemtu galvaaa? Tad man toch jaabut slimai ;-)))) Un zinu, ka nevajaga vinjam atbidleet, nu bet vot nespeeju sevi savaldiit - nu nekaadi ;-((((
stulbiem komentāriem liec zvaigznītes...es tā daru, žēl tikai, ka administrācija pērles izņēmusi, līdz ar to autora dzēšanu.....