alvils:var pārkopēt uz tēmu "silgtāko izteicienu krātuvīte". tad, autoram pazūdod, pērles paliks.
nepievēršu tam tādu nozīmi, lai vēl ko pārkopētu. kopš darbojos no šī nika, neko sev tiešām tuvu, neesmu bublicējis, kāpēc kāpt uz grābekļa otreiz. bieži laižu muļķi, pat reizēm aicinu nebalsot, bet tas netraucē kārtot rēķinus. visu jau neatceros, un tas nav svarīgi, blogs izklaidei....... te www.fotoblog.lv... var palasīt komentārus, viens ir labs. toreiz zvaigžņu sistēmas nebija, tagad vairs nedošu....
tajā periodā daudz komentēju, bija daudz brīva laika darbā, gandrīz pie katras bildes kaut ko uzrakstīju, toreiz vēl domāju, ka blogs varbūt mainīsies, bija daudz "draugu". bloga aprindās tiek kultivēta doma, ka augstvērtīgāks ir tas fotogrāfs[ imitators ], kurš fotografē cilvēkus. rezultātā rodās lērums nekvalitatīvu bilžu, vilšanos, kašķēšanas, jo lielāko tiesu sabildē savas meitenes, radiniekus, paziņas, bet kā....labākajā gadījumā vieta tām bildēm ģimenes albumā, un tad vēl pēc atlases...kas pašam ir tuvs, pārējiem vienaldzīgs, jo bildei nav saturiski, mākslinieciska seguma, kvalitātes.
daiga_a:vai tad confina nebija vairāk specializējies uz spilgtām ainavām?
mana komentāra beigu daļa ir vispārināta, un attiecās uz pašreizējo situāciju blogā, arī uz dansigu. konflikts ar confinu bija viņa 555, visiem pēc kārtas sakarā.....cita opera
negativs, mani neuztrauc glamuurpuikinju komentaari, man vinju zheel, jo vinji ir iemaciijoshies labaakajaa gadiijumaa fochuka pogas un zelta griezumu, ka beibei ir jaabuut ar atshautu dupsiiti un tik bliezh beibes steriem ..... beibes ka ajau beibes - staraa par bildiiteem. Nu ij puikinjas juutaas lieli, gudri, izcili fotograafi ;-))))) Bet petiesiibaa neko nopietnu par foto nezina un domaat neprot ne tik ;-(((( bet teelot gudreljus - to gan maak kaa taadi gaileeni ;-))) Es ari ikadreiz domaaju, kaa Tu, bet secinaaju, ka ta avar iedziivoties tikai "draugos"
daiga_a:ar tām beibju bildēm tā ir kā ir, bet tikai pats fakts, ka netiek bildēta beibe, bildi ne vienmēr padara labu...
laba bilde stipri stiepjams jēdziens, tas atkarīgs no daudz kā, kas bildē attēlots, kā attēlots, kādas asociācijas izraisa. mainoties laikam mainās arī bildes vērtība, daži momenti vērtību skalā mainās, daži nē. laikam ritot bildes vērtība var pieaugt, var samazināties. pēc piecdesmit gadiem beibes, ar atšautu dibenu, bilde liksies smieklīga, pašai beibei, nu jau vecmāmiņai nē - vot kāda es jaunībā biju..., kādai ainavai, vai pilsētskata bildei vērtība būs cēlusies, jo viss apkārt mainījies, tas ir interesanti visiem. maz labu bilžu ir no appludinātās Daugavas senlejas. nākamajām paaudzēm grūti iedomāties, kā bija kādreiz. vērtība saglabāsies labām, ar māksliniecisku vērtību uzņemtām dažādu žanru bildēm, bildēm, kuras ataino kādus procesus, konkrētajā posmā. apmēram tā.
daiga_a:ar tām beibju bildēm tā ir kā ir, bet tikai pats fakts, ka netiek bildēta beibe, bildi ne vienmēr padara labu...
Bildēšanas faktoloģiskais materiāls pabeigtu fotodarbu rada rada tikai kriminālistikā
Dansiga. Ne Tu viņus izmācīsi, ne viņi Tevi. Katram ir sava vieta uz planētas un savs kaifs no tās. Ja es ar putām uz lūpām mestos analizēt šeit ievietotos beibjufoto, es jau sen būtu nonācis hihenē istabā ar polsterētām sienām. Līdzīgi ir ar pukošanos par bezjēdzīgiem komentāriem vai vērtējumiem. Visa to vērtības skala atrodas tikai un vienīgi Tavā galvā.
Snow, ;-))))) da es to sen jau esmu sparatusi ;-) u komenteeju tikai bildes, kur zinu, ka autors to gaida. Es uzklausu visu kritiku, ja taa IR kritika (nevis "māksliniecei krīze ... kaut kādai iesācējai ar Canon piestāvētu. " Tagad piemeram VDF mani megjina kacinaat, azh PM atrakstiija ... aiiiiii ..........
Maris, a ko par vinchikiem? kad dzersim - tad arii runaasim! Stings tikai teoretizee par vinchikiem ;-ppp;-)
Es rakstīju par tavu tēmu par Vanderfona profila bloķēšanu/dzēšanu/kastrēšanu, bet tu par ko te stāsti? No Haiduka mācies.
Cilvēki jau nezina, ka Haiduks mēdz savā lokā izplatīt melus par cilvēkiem, kurus nespēj uzveikt forumā. Par vienu tādu gadījumu, par kuru zina divas blogeres, vēl nekas nav izrunāts. Domāt cilvēks drīkst visu, bet runāt aplinkus kaut kādus murgus ... Un es to zinu, jo man uzraksta vēstules - klau, tas biji tu, kas izdarīja to un to? Un man acis kvadrātā un pirmā dzirdēšana. Bet pārliecība jau tajā otrajā pusē ielieta - tas noteikti ir viņš! Papiņš taču teica, ka ir.
Tad ko iesaki, Dansiga, Tu taču esi gudra? Kādu nepatīkamu un neprognozējamu konfrontāciju ar tādu cilvēku uz ielas, vai tomēr ne? Žēl smērēties, it kā, bojāt sev dzīvi ... No otras puses, nepatiesība jau nav saistoša.
Vanderfons, es par haiduku VISPAAR kluseeju .... un konfrontaaciju ar vinju Tu veelies/neveelies vai kaa?
Ja mani kads apmelo - mani tas galiigi neuztrauc, ko citi par to padomaas (tik cik, ka nepatiikami jau ir tomeer gan iekseeji). Jo cilveeki, kas mani paziist - zin kaada es esmu un taapec es, personiigi, nemekleeju ar apmelotaajiem kontaktu attieciibu noskaidroshanai
A ko es?A ko es? es pasuudzeejos, ka Tu raxti tukshus komentarus;-ppp (jo tas bija pirms Tu uzrkastiiji to plashaako apakstu, kas man tiehsam patika!) ;-)))
Par komentāriem ... ja cilvēks pats kaut ko rada, viņš ir zināmā mērā pārņemts ar saviem darbiem. Ne jau tikai foto jomā vien. Vismaz man tas ir skaidrs, jo visas manas interešu jomas ietver pašiniciatīvu, izglītošanos un radošu pieeju, piepūli un mērķus.
Viņš, tas darītājs, daļā no tiem saskata pats sevi un tikai par tiem arī grib runāt. Kā Tu pati, atbildot uz komentāriem pie saviem darbiem, nevis postējot tos kur citur.
Lai interneta komentāri lielākoties atliek tiem, kas paši neko nepogā, nefiltrē un nefilmē. Atņemt to viņiem, un kas paliks? Ar ko gan viņi sevi pieteiks starp citiem blogeriem.
Cita lieta - diskusijas klātienē, pie izdrukām vai kopijām. Vai, teiksim, fotoklubā Rīga šajā sakarā iztika bez asumiem?
Vanderfons, tiekamies dziivajaa?;_))) vienmer emsu gatava uz manu bilzhu kjidaashanu!
Nuu fotoklubaa Riiga visaadi gaaja/ceru ka arii tagad ies (esmu atgriezusies tur) ... bet tie nebija tukshi vardi - tu vari labaak un tml .... Pie tam, arii par vienu bildi var buut pilniigi atshkjiriigi viedoklji un taapec taa bilde tachu nebuus uzreiz slikta! Jo maaxla ir tiiiikkkk subjektiiva lieta!