negativs, he heee;-) man ar smalkajiem maajieniem ir taa ... man bail, ka par daudz nesadomaajos un taapec izliekos kurla un akla, kameer nenometas manaa priekshaa celjos ar dzeltenu tulpju pushkji ;-))))
dansiga:negativs, he heee;-) man ar smalkajiem maajieniem ir taa ... man bail, ka par daudz nesadomaajos un taapec izliekos kurla un akla, kameer nenometas manaa priekshaa celjos ar dzeltenu tulpju pushkji ;-))))
Labriit! Naxer to remontu - gaazhu a videnes laiku draugiem uz lauku majam aiz Jeekabpils! Oh saturaas Laukezers un mana veseliiba Novelat lidojumam labveligu laiku!
Daiga, veseļojies! ar tiem vīrusiem ir tā, ka visiem tie nemaz neķerās klāt. ja pieķerās, atkal varianti - grupas... viena grupa tos uzņem samērā mierīgi, slimo normālā veidā, vēl pastāv, tā saucamās riska grupas. riska grupā esošie, slimību pārcieš smagākā formā, jo to vispārējais veselības stāvoklis, dažādu individuālu apstākļu dēļ, sliktāk pretojās slimībai, pastiprinās jau esošās vainas. pie riska grupas pieder arī dažādu iemeslu dēļ novārdzināti organismi....... te var minēt mīlas mokās savārgušie, randiņos nogurdinātie, viņķeļu diētā novārdzinātie. esmu patiesi nobažījies par topika dalībnieku veselību, jo daudzi iekļaujās riska grupā..........nobeigumā maigi skumji romantiska dziesmiņa, skaudram sestdienas vakaram, vīrusveidīgo aizgaiņāšanai www.youtube.com...
jā, ko lai saka. dažādi simptoni........dažādi iemesli, novārdzināti organismi...........galvenais, lai finālā uz širmi nav paliekošas sekas, koordināšu, 3d telpā, ziņā.....
lasīju forumā par bilžu apstrādes programmām. ja kādam interesē, varu pa skype aizsūtīt lekcijas[ krievu val.] cs3[ šops ]. pats gan tikai kādas divas paskatījos
negativs, es maaku mazu dalju .... es 2 ned apakaljam iepiekru graamatinjua pa 22 ls azh .... Adobe Photoshop dlja fotografof ... autors martins ivnings ... un tur esmu atradusi intersantas lietinjas;-)))