dansiga:ERA, a ERA? nu kas tad tev tai dveeseliitee tagad notiek?a?;-)))
Manā dvēselītē šobrīd gandrīz absolūts miers un klusums... Randiņš neko šajā sakarā nemainīja. Bet mieram un klusumam tak nav ne vainas, vai ne? Un kas notiek Tavā dvēselītē?
dansiga:ERA, a ERA? nu kas tad tev tai dveeseliitee tagad notiek?a?;-)))
Manā dvēselītē šobrīd gandrīz absolūts miers un klusums... Randiņš neko šajā sakarā nemainīja. Bet mieram un klusumam tak nav ne vainas, vai ne? Un kas notiek Tavā dvēselītē?
ne neee - labaak ali tur tup - mazaak probleemu ;-) klusenei man viens draugs uzdaavinaaja 3 granjonkas, Vavers - samovaru .... tur kaut kas buus jaasaveido ;-)
dvēseles klusene jau ir tāda ranga darbs, kuru šīs paaudzes nesapratīs, tūlītēja atzinība var neatnākt, ar samovaru ir cerības kādu auditorijas daļu satriekt jau tūlīt, minūti pēc ievietošanas, + vēl gari un plaši izrunāties, komentāru daļā, zem bildes
negatIva ietekmē ,kaut kad iepriekš rakstītā sakarā par neatvairāmo piedāvājumu, iegādojos 3 DVD ar nosaukumu The Godfather. Pirmā daļa veiksmīgi vakar nakt nolauzta . komentārs īss - LABA. jāskatās kad Nr 2 un Nr3 būs nolaužama
ERA:Vispār jau reizēm ir tā dīvaini sevi no malas redzēt... Skaties un liekas, ka tā neesi tu, bet kāds svešs cilvēks...
muļķoties jau var, bet, ja cilvēks tādas bildes publicē, tad tas pierāda, ka viņam vēl stipri daudz jāstrādā, vairākās nominācijās. nekā personīga, bet tas ir no pelles pieminētās sēņu sērijas
dansiga:nuuu - taa parasti tikai pasham liekaas;-)
gadās arī, ka citiem tā liekas... pāris reižu ir dzirdēti tamlīdzīgi komenti... šodien es gan sevi labāk no malas neredzētu, atliek vienīgi cerēt, ka neizskatos tikpat slikti kā jūtos...
dansiga:nuuu - taa parasti tikai pasham liekaas;-)
gadās arī, ka citiem tā liekas... pāris reižu ir dzirdēti tamlīdzīgi komenti... šodien es gan sevi labāk no malas neredzētu, atliek vienīgi cerēt, ka neizskatos tikpat slikti kā jūtos...
man patiik gan sejas izteikskmes, gan iztureetais stils/bardaks, kas pieskan sejas izteiksmei, man patiik m/b kvalitaate .... man nepatiik tikai kvadraats
dansiga:negativs, kas tev tai bildee tik ljoti nepatiik!??!?!?!
runa nav par ERU. ja Tu vari uzdot šādu jautājumu, un šitā paskaidrot
dansiga:man patiik gan sejas izteikskmes, gan iztureetais stils/bardaks, kas pieskan sejas izteiksmei, man patiik m/b kvalitaate .... man nepatiik tikai kvadraats
, tad paturu tiesības neko neatbildēt, mūs šķir plata šķirba - Tu attīstības virsotnē, ar skaidru skatu uz lietām, es koku tārps, kas tālāk par sapuvušu celmu nav ticis
dansiga:negativs, taa ir i zvairiishanaas no atbildes;-((((( man gan buutu intersanti dzirdeet tavu viedokli!
diez vai būtu interesanti. domāju, Tu visus tirpini ar jautājumiem, un prasi paskaidrojumus, cerībā, ka tas neko sakarīgu nevarēs atbildēt. šis bildes sakarā jau pietiekami pateikts, izpratnē ir liela šķirba....eju taisīt pusdienas, ja tad vēl interesēs, uzrakstīšu privāti