ja stinga kāpnēs dzīvotu Mārim līdzīgie, tad lieta līdz purčika pieminēšanai nebūtu nonākusi. vispār domāju, ka Māris kāpnēs nedzīvo, ne stinga, ne kādās citās
labi,,,, Tas bija sen, kad mammai vēl bija divas govis un vasarās tika vākts siens tālajās pļavās pie purva. Siena vākšana man riebās, jo tā tiku atrauta no daudzām patīkamākām izklaidēm - sauļošanās, peldēšanās, grāmatu lasīšanas. Tai laikā, paldies dievam, vēl nemācēju apieties ar fotoaparātu, tad riebtos vēl vairāk. Siena pļavai blakus ziedēja puķes, kurām jau tai laikā nespēju vienaldzīgi paiet garām, tādēļ kādu vakaru iebridu tajās tā dziļāk un nepamanīju, ka uzkāpju tur guļošai odzei. Mazliet stiprākas sāpes par lapsenes kodiena un es jau metos uz mājām pēc palīdzības. Rezultātā nedēļu slimnīcā, kāja sapampusi, pusdienu vēmu, tad pretindes pote un nenormāli daudz sķidruma lietošana. Tas viss- žēl vasaras nedēļas, jo bija plānots brauciens uz Ļeņingradu, bet kāja vēl pampa nākošajā vasarā, kad laiks maitājās.
Maris:a kā stings zin kas dzīvo viņas kāpnēs - sazin cik tur durvju drošvien
nu re pats atklāji, ka brālis nedzīvo manās kāpnēs... tad zinātu, ka durvju ir tik maz, ka viens otru sveicinam kāpnēs- nav te nekāds Purčiks, kur kaimiņus nepazīst..
Maris:a kā stings zin kas dzīvo viņas kāpnēs - sazin cik tur durvju drošvien
nu re pats atklāji, ka brālis nedzīvo manās kāpnēs... tad zinātu, ka durvju ir tik maz, ka viens otru sveicinam kāpnēs- nav te nekāds Purčiks, kur kaimiņus nepazīst..
nu, nu, nu - un kota domā ar brāli nevar sveicināties?
a stāsts smalks (par čūsku) ... itkā pļava pa preileņu līniju, bet redzkā izgāja... respect
par šito www.youtube.com... , es kaut kad tā norēcos.....tas pirmo reizi uzpeldēja laikam dansigas pohu sakarā.....Baku varēs klausīties ko līdzīgu.........
maris, es visu uzzinaashu ..... man veca druzhka ir no Baku ;-) , kura gada laikaa starp citu iemaaciijaas perfekti latviski runaat, kad iepreceejaas te ;-)