par objektīvu. 24-70mm taisījos pirkt[ sigmu ], kad patestēju, nosecināju, ka manām vajadzībām - darbam, mājām utt, prasās vairāk uz plato galu, saavādāk labs. paņēmu Tamron 17-50mmF2,8. par fotogrāfi[ links ] , neko negaidīju, vienkārši vēroju
redz - man toties 17-55 regulaari bija bishk par iisu ;-(((( kad man iedeva Johans patesteet 24-85 - sapratu, ka tas ir MANS diapazons;-) SIgmu arii testeeju - vavers iedeva ... galiigi netur pretgaismas;-(((
dansiga:redz - man toties 17-55 regulaari bija bishk par iisu ;-(((( kad man iedeva Johans patesteet 24-85 - sapratu, ka tas ir MANS diapazons;-) SIgmu arii testeeju - vavers iedeva ... galiigi netur pretgaismas;-(((
šitie jau tā ikdienai, māxlai - 50mmF 1,8, 85mmF1,5, 135mmF2,8 70-200F4L.................dansigas spiegošanai 500mm...........
daiga_a:varbūt var mainīt attieksmi... tas, ka neizstāstīs visu, ir gandrīz droši
skatoties, ko stāsta. makšķernieku stāstos izstāstīs vairāk un tēlaināk kā bija, kāda zivju suga var pārsniegt vispār reģistrētos maksimālos izmērus, vilku stāstos šis tas tiks noklusēts, jo stāstītājs bieži ir bijis cietēja lomā
Vilki,jā vilki...Dabā esu redzējis 2x mūžā,abas padomjlaikos,pēdas tās gan navalom,kādas 4-5 reizes esu dzirdējis kā kauc.Īpaši labi bij vienreiz dziļos Usmas mežos netālu no Velnezera(tā kas Stiklu ezeru grupā),jaunie sasaucās ar veciem!Pārņēma kaut kāda dīvaina sajūta,nē bailes tās nebija,drīzāk sajusma par Dabas unikalitāti un varenību...
forelljjanka:Vilki,jā vilki...Dabā esu redzējis 2x mūžā,abas padomjlaikos,pēdas tās gan navalom,kādas 4-5 reizes esu dzirdējis kā kauc.Īpaši labi bij vienreiz dziļos Usmas mežos netālu no Velnezera(tā kas Stiklu ezeru grupā),jaunie sasaucās ar veciem!Pārņēma kaut kāda dīvaina sajūta,nē bailes tās nebija,drīzāk sajusma par Dabas unikalitāti un varenību...
mēs ar Daigu te tērgājam alegorijās. dabā vilkus esmu redzējis vienu medību laikā, iztālēm. pats neesmu mednieks, bet bija iespēja 1993. gadā Zalves pagasta apkaimē pavērot no malas. nenošāva nevienu. bija it kā pēc pēdām nosecināts, kur viņi ir, savilkti karodziņi, bet tie žuļiki vienalga izspruka, par ko, man atklāti runājot bija liels prieks......
daiga_a:varbūt var mainīt attieksmi... tas, ka neizstāstīs visu, ir gandrīz droši
skatoties, ko stāsta. makšķernieku stāstos izstāstīs vairāk un tēlaināk kā bija, kāda zivju suga var pārsniegt vispār reģistrētos maksimālos izmērus, vilku stāstos šis tas tiks noklusēts, jo stāstītājs bieži ir bijis cietēja lomā