aj ...f.... esmu atpakal civilizacijaa.. jprst.. labakais pleners manaa muzhaa... maza maaja juras staavkrastaa ar 4 izciliem zirgiem un mezhu un klusumu, daaaaudz visadu neredzetu krasainu putnu un katru vakarau nedeljas garumaa citaa kraasaa saulriets.. a skaistakais bija pirms ta saulrieta iziet pastaigaa zirgam muguraa gar juuras krastu.. vienigais kas ik pa bridim atgadinaja par civilizaciju ir reta komuniceshana ar apsargu,kuram ooobligaati bija japiezimee,ka noversoshanas kameraas es izskatos laimiga
ja 22 lapas komentāru par LIETU ir vājprāts, kas tad ir jautājums [ topiks ] : < kur palikusi Haidukpirts >? Tavā izpildījumā..............................................................:face-plain:
var te linkus uz reportāžām? citādi katru jūzeri, par ko ir aizdomas, ka šis bijis ieslidplenērā, pārbaudīt baigi sarežģīti... redzēju maris reportu. ir vēl kādi?
alvils:var te linkus uz reportāžām? citādi katru jūzeri, par ko ir aizdomas, ka šis bijis ieslidplenērā, pārbaudīt baigi sarežģīti... redzēju maris reportu. ir vēl kādi?
Man šoreiz tikai kādās 3 bildēs ir cilvēki, tā kā reporta nebūs... :face-plain:
Jūs jau laikam te vienam maza kompānija savus uzstādījumus esat izpildījuši - bija plānots uz 22 lapu taisīt plenēru bet ka'irādās tas jau ir noticis pirms 22 lapas Paspēju arī dažus rezultātus iečekot- tīri tā neko sajūta ka cilvēki baudījuši brīvdienas. Malači
jurisb:Jūs jau laikam te vienam maza kompānija savus uzstādījumus esat izpildījuši - bija plānots uz 22 lapu taisīt plenēru bet ka'irādās tas jau ir noticis pirms 22 lapas Paspēju arī dažus rezultātus iečekot- tīri tā neko sajūta ka cilvēki baudījuši brīvdienas. Malači
tad jau vēl viss tikai priekšā??? ak jā -kaut kur pirms tam manīju ka negatīvs plānu taisa.... respektīvi viss turpinās , bet galvenais ka bija starpposms kur testa režīmā nelielā cilvēku skaitā tika izmēģināts Lielā pasākuma scenārijs. Tagad bija "koki" bet vēl var būt trīs starpposmi - "fazenda" "ūdeņi" un "pilsdrupas" - es pareizi saprotu?
jurisb:tad jau vēl viss tikai priekšā??? ak jā -kaut kur pirms tam manīju ka negatīvs plānu taisa.... respektīvi viss turpinās , bet galvenais ka bija starpposms kur testa režīmā nelielā cilvēku skaitā tika izmēģināts Lielā pasākuma scenārijs. Tagad bija "koki" bet vēl var būt trīs starpposmi - "fazenda" "ūdeņi" un "pilsdrupas" - es pareizi saprotu?
vai starpposmi, vai daudzdienu velobrauciens, to rādīs laiks, pašlaik ir uzmestas skices kādai no versijām. un vēl tur bija arī kapi............