tā bija dziesma no k.f. < Likteņa ironija, jeb...>..... specifisks atgadījums uz eglītes fona. filmā it kā Briļska dzied www.youtube.com... , faktiski Alla ....
kas zina, kas tur uz TĀS egles fona var atgadīties, var pēc svinībām ne tur nokļūt, atkal dīvaina lustra pie griestiem utt..............................
ja tā labi padomā, tad vilkāda tiešām labāka....vairākās nominācijās. skribinot dansigu, var iegūt blakusefektus, tie reizēm var kļūt nevēlami - sāks vēl apkārtrunās brīvi iebraukt.......................
es par tādām eglēm nepriecājos kopš ~ 10gadu vecuma. nez vai dansiga būtu ar mieru savu pulksteni uz Āfriku pārdot. iezīmējās jauns tirzniecības kanāls, būtu finansējums eglei...
negativs, ak tuu .. ak TUU ....... shaadi izmanto manu uzticiibu - publiceejto manas intimas lietas;-(((( nU ja - tev jau galvenais - pakokjeteet ar daigu ,,,,,,, mani sitais besii aarraaaa ,,,,,,,,,,,,, (sanjemos . elpoju dzilji ) .. jaa zakjchiit? tu veeleejies man kaadu mesidzhu nodot?;-)))))
mhm ...... suutiit guleet - ................ taa ir vieglaaka metode atshuut ....................PALDIES tev LUNI ...... tu esi savaa formaa;-pppp un vietaa ;[ppp
dansiga:Luniii .... glaab mani no shii vilku bara!!!!!!
negativs, ak tuu .. ak TUU ....... shaadi izmanto manu uzticiibu - publiceejto manas intimas lietas;-(((( nU ja - tev jau galvenais - pakokjeteet ar daigu ,,,,,,, mani sitais besii aarraaaa ,,,,,,,,,,,,, (sanjemos . elpoju dzilji ) .. jaa zakjchiit? tu veeleejies man kaadu mesidzhu nodot?;-)))))
publicēju, ko Tu pati šeit biji publicējusi....tikai šoreiz, sakarā ar Āfrikas koridora atvēršanos, tas domāts nevis kā koķetēšana ar Daigu, tam der vilku tēma, bet finansējuma meklējumi TAI EGLEI, palīdzu Tev tikt vaļā no neejoša pulksteņa. līdz Tavām intīmprecēm lieta vēl nav nonākusi