forelljjanka:Ā ,uz banku pēc eglītes(jaunās monētas)!!! Beidzot sapratu kas par eglēm!
neko neesi sapratis, TĀ EGLE, ir pavisam kas cits, ar banku tik daudz sakara, cik naudu par dansigas pulksteni izņemt
Vai tad šis nebija muļķa laišanas topiks ? Pie reizes jauno monētu pareklamēju.Manuprāt diezgan patizla iznākusi.Tik stulbi neizskatās kā pūcessakta(marsietis,stringi un t.t.)bet man tie stilizētie nepatīk.Čiekurs,skudra manuprāt labākais kas bijis.
negativs, klau ...... tu toch paliksi bez ausiim!!!!!!! kaada pulkstenja pardoshana!!! da nekadmuuzhaa!!!!!! jams tikai jaaizvlek no taas kastes laukaa un jaaizved pie meistara ;-ppppp
maris, ak taa ja? neuztic? ja? .... tie, kas ir pieteikushies uz majaas pieskatiishanu (nesaukshu vaardos - khm khm ) ..... tie pie pirmaas izdeviibas liazhaas kruumos;-pp;-)))) mekleeju labus maajas pieskatiitajaus - pagaidama nav izdevies atrast;-ppp;-(((((
dansiga:maris, ak taa ja? neuztic? ja? .... tie, kas ir pieteikushies uz majaas pieskatiishanu (nesaukshu vaardos - khm khm ) ..... tie pie pirmaas izdeviibas liazhaas kruumos;-pp;-)))) mekleeju labus maajas pieskatiitajaus - pagaidama nav izdevies atrast;-ppp;-(((((
vaidieniņ tas taču elementāri - laid uz Baku un pasaki kur atslēga - pieskatīsim pa pirmo zorti
dansiga:maris, ak taa ja? neuztic? ja? .... tie, kas ir pieteikushies uz majaas pieskatiishanu (nesaukshu vaardos - khm khm ) ..... tie pie pirmaas izdeviibas liazhaas kruumos;-pp;-)))) mekleeju labus maajas pieskatiitajaus - pagaidama nav izdevies atrast;-ppp;-(((((
vaidieniņ tas taču elementāri - laid uz Baku un pasaki kur atslēga - pieskatīsim pa pirmo zorti
teletiltu Baku - Purčiks, vērosim no dansigas dzīvokļa, kaut gan, vai būs laiks tādiem niekiem
Tavas bildes ir pamanāmas, ne par velti gandrīz pie katras gribās kaut ko ārā spert. par bezdarbnieces statusu neuztraucies, aizbrauksi uz Ludzu, ar dzīvokli tiksim galā
o jaaa - mani vecaaki arii mani mierinaaja "tu tikai neuztraucies, brauc dziivot pie mums - gan jau kaut kaa ar 2 pensijaam iztiksim ";-)))) a man taksh nav laika pie vinjiem braukt!!!! man jasaak realizeet savi planchiki - gan attieciibaa uz savaam bildeem, gan fototuurismu, gan magjistra darbs jaauzraksta utt... - vobschen - darba pilnas rokas;-)))
dansiga:o jaaa - mani vecaaki arii mani mierinaaja "tu tikai neuztraucies, brauc dziivot pie mums - gan jau kaut kaa ar 2 pensijaam iztiksim ";-)))) a man taksh nav laika pie vinjiem braukt!!!! man jasaak realizeet savi planchiki - gan attieciibaa uz savaam bildeem, gan fototuurismu, gan magjistra darbs jaauzraksta utt... - vobschen - darba pilnas rokas;-)))
vispār man jau sen ir skaidrs kāpēc tas dzīvoklis vēl līdz šim nav pieskatīts, Tu pati gribi tajā procesā piedalīties, kas zin, varbūt pat uz vilka ādas pavārtīties
maris, nu shurp suutiis vaacu fotograafus vai "fotograafus"..... es shamajiem organizeeshu nakcmiitni, eedinaashanu, modeles ;-))) a kursi vinjiem pie kaajas;-)))
negatIvs: vispār man jau sen ir skaidrs kāpēc tas dzīvoklis vēl līdz šim nav pieskatīts, Tu pati gribi tajā procesā piedalīties, kas zin, varbūt pat uz vilka ādas pavārtīties
nē nē tas nekam neder - tā vairs nav nekāda draugu izpalīdzēšana dzīvokļa pieskatīšanā, bet prasta dzeršana a visādām vaļībām + dansigai jau nav laika jo rokas, kā noskaidrojām, pilnas darba
cita lieta, kamēr viņa dzen tālumā vagu, mēs nodrošinam viņas dzīvokļa pieskatīšanu
dansiga:alvils, a tev nauda ir? ludzu ieskaiti manaa kontaa un tev VISSS buus;-)))))
tad jau labāk pašam organizēties....tie vācieši laikam, tjipa, kā te nesen forumā, no sērijas - tiem, kam sirmas galvas- uz Latviju pa lēto pusplikas, plikas beibes "pafotografēt"
negativs, nebuus nekaads sextuurisms!! ja kaut ko taadu jautiishu - neturpinaashu!!!! Visadaa zinjaa no vaacijas puses ir zoliids kungs - arhitekts, kuram arii ir hobijs fotografeet;-)
dansiga:negativs, nebuus nekaads sextuurisms!! ja kaut ko taadu jautiishu - neturpinaashu!!!! Visadaa zinjaa no vaacijas puses ir zoliids kungs - arhitekts, kuram arii ir hobijs fotografeet;-)
protams, ka zolīds - pat celtnieki i zolīdi kurnu vēl projektētāji