daiga_a:vakara pasaciņas vispirms vajag izdomāt, bet tam vajadzīga iedvesma...
var gatavus stāstus/pasaciņas stāstīt, var palasīt, ja potenciālais klausītājs iekļaujās čūsku, vai vilku kategorijā, tad var nestāstīt neko, bet murrāt......
es kādu laiciņu vairs pasakas neklausos, vismaz mēģinu...., to vietā izvēlos miega dziesmu, ko nu kurā reizē, pēc tam sekojošā murrāšana, ja seko, stavokli tikai uzlabo www.youtube.com... , vilka dziesma, ar humoriņu
aaa shitais ... "nu ko var ņemties ap Dansigas stāvokli!!! cilvēks visu nedēļu strādājusi, sagurusi... nevar pirkstus vairs veikli kustināt.. kam negadās" attiecas uz bikshainjiem l.. nu ja ...... nepadomaaju .... ;-pppppp
oh a lapstas kanti pamaja te viens otram, vakaram izskanot baaraa vis ok tik aizvera. Vilks uzmet apkakli un iziet lietuu... ari tur var but laimigs - tagad jau saites visadas darbojas
un VISPAAR!!!!l............ nokasu savu biezo aadu un nevaru saprast - kas man labaak tiik ..... vai negtivs ar savu humoru vai Maris ar savaam fotzinaashanaam .... easmu krustceljos .... un gaidu .. G A I D U ;-)))))
daiga_a:jā, laikam jau strādā pie attiecīgo signālu meklēšanas... lieta nopietna...
gan jau ar Feģu tiekās, jāsaskaņo pēdējās nianses. šovakar blogā laikam salīdzinoš klusums būs, tā vismaz rādās, labi vēl ka skype zilie lodziņi lēkā................garlaicīgi nav
vispār jau jā, tā saka, un tā bieži arī dzīvē notiek, ka pēc pelēkas, neievērojamas dienas seko neprognozēti interesants vakars, ar galvenajiem notikumiem
vispār jau jā, tā saka, un tā bieži arī dzīvē notiek, ka pēc pelēkas, neievērojamas dienas seko neprognozēti interesants vakars, ar galvenajiem notikumiem
reizēm var iztikt arī bez lieliem notikumiem, man vispār prieks, ka beidzot no mājās laukā izeju... šodien atkal vienu grāmatu nopirku...
negatIvs:e] vispār jau jā, tā saka, un tā bieži arī dzīvē notiek, ka pēc pelēkas, neievērojamas dienas seko neprognozēti interesants vakars, ar galvenajiem notikumiem
reizēm var iztikt arī bez lieliem notikumiem, man vispār prieks, ka beidzot no mājās laukā izeju... šodien atkal vienu grāmatu nopirku...
tad jau laikam būs jālasa, vai kā......muguriņa grāmataai smuka bija......