bija filma < Džezā tikai meitenes > klasika, ir filmotekā..., tad attiecībā uz skype, varu teikt - skype tikai meitenes......ko man tur ar večiem muldēt?...........
smilšu grāmata varētu būt par stikliniekiem vai metēllējējiem - ja vēl Borhess sarakstījis, tad piedevām vēl nežēlīga + ar baisiem karstuma aprakstiem - nopērc džinu ar toniku un ledu, lai nepārkarsti lasot
Maris, šovakar vēl nelasīšu, īpaši tādēļ, ka džina mājās nav, un konjaks varētu karsto situāciju vēl pasliktināt lai gan iepriekšējā Borhesa stāstu krājumā neko īpaši nežēlīgu neatceros...
tad ar cisu maisu......................šodien veikalā pie kurpju plaukta neviļus piebremzējās....., man tak nav ziemas perioda plenēru kurpju, tur 0 - īti vajag.........
iepriekšējo reizi, pārrunājot galveno rādītāju topu, meiteņu domas dalījās, man galvā haoss, vairs nekādas skaidrības nav. par kurpēm 100 punkti atceros, tālāk migla...., bet lielās egles svinības jau tuvojās. vajadzētu līdz kādai ceturtajai kārtai uzkulties
manuprāt, nekas pārāk konkrēts par pārējām kārtām runāts netika, labāk paļauties uz intuīciju un improvizēt atbilstoši situācijai, jo katrai varētu būt savi kritēriji un tad vēl tas mainīgais noskaņojums...