skype paņem manu laiku vakaros.............................nevar vienlaicīgi , vairāki sarakstes dalībnieki, nu jau tikai viena palika, tagad brīvāk....vati pakot es Tev kā darbu piedāvāju, ne plezīri
negativs, o vellos - izradas tu komunicee!!!! ...... nu ja - ar interesantiem cilveekiem ..... okkk .... man toties ir iespeeja pakot vati paneljos ..... divi piecdesmit ;-)))) (cik ziimiigs skaitlis;-))))) ... ) ..... a var taaa - pamegjinaat ..... nu taa - bishk?;-)
saaksim ar Tavu P.S. - a kas ir ripulji pie maajaam!?!?!?
un VISPAAR!?!?!?!? nebljau uz mani, ja?;-pppp)) .... es jau sen esmu sapratusi, ka tev interesnatys shkjiet pleziirs ir ar apkopeeju ;-))))))) un man, lai ar tevi komuniceetu - atliek tikai vati pakot ;-(( ekk .... bet tam es emsu gatava tikai paaris dienas un paris stundas dienaa - just intereses peec, kaa tas notiek ;-))))
stings:mani darbi sauc!!! Labrīt! P.s. prieka vēsts - varu ņemt vēl vienu darbinieku!!!!
o! ''darbinieks'' tas ir pat krutāk par ofšoru - alibi kā māja - nu tikai nesasteidz ar izvēli - skaties, lai ir līmenī + no ''intervijām'' jau ar savs prieciņš
ar uzsēšanos vien par maz, tāpēc vajag talantu, jau iepriekš visu izzondēt, kas, kur, kad un tad piesisties par līdzbraucēju, vēl labāk, ja to visu epopeju pavada haļavas sindroms