[cite ] dansiga:kaaaaaaa man negribaas stradaaattttt!!!!!!!!!
negribās , BET...........jāstrādā, pa ziemu ar pēdiņām, tagad laikam būs bez pēdiņām, šodien bija pasūtītājs, projekts ies uz Norvēģiju :face-smile, , dažas reizes kādām uz turieni arī būs jāaizbrauc ................................
dansiga:negativs, woww ... apsveicu ;-0)) savaadi - Norveegjijaa tacu tur uz vietas ir latvieshu koka maaju buuvnieki ;-)
mēs Latvijā sabīdam gatavus paneļus, tos fūrēs aizved, kopā liks vai nu Norvēģijā sameklēta brigāde, vai brauks mūsējie, to izlems saimnieks. māju var salikt apmēram 3-4 dienās, tad paliek šindelis un apdare, iekšējā un ārējā. pasūtīts "komplekss" no trīs mājām ~ 8-9 fūres:face-plain:
negatIvs:nedaudz atkāpe no plenēra tēmas, lai tas vairāk netraucē www.fotoblog.lv... . skices periodiski turpināšu iesūtīt....
taa... tagad straadaas
eu apvienojam to pleneeru ar seenjoshanu... nu ja jau rudenii
Tu paliec nenopietns. raksts tapa sakarā ar izmeklēšanu, kuru Dansiga iesāka. rakstā tā ~ obstanovka. tikko kaut ko piemini, tā izmeklēšana. pagaidām, kā es jau reiz pieminēju - jūnija sākums līdz vidus[ nav 100%]. precīzi 2-3 dienas iepriekš. par rudens pusi tagad nerunāsim [atkārtosies Norge plenēra variants............]. Aizkraukles plenērs, ja kādam ir interese. man vispār pie kājas, mīļākā nodarbe plenerēt forumā un fotografēt vienatnē, ar dažiem izņēmumiem. šis bija domāts tas izņēmums.....................
nomierināji, viss ir mierīgi, sēžu Olaines interinātā, klausos, šoreiz, blūzu un bakstos pa tīmekli un štukoju, uz kurieni brīvdienās uz kādām pārs stundām aizmaukt, it kā sen nav būts Staburaga tuvumā, varbūt ieskicēt.....
es Staburaga tuvuma avispaar taa iisti neesmu bijusi . A es ... a es ... komplekteeju bilzhu paraugus izstaadei Polijaa;-))) UN .... intensiivi domajau, ka turpmaakais meenesis .... neredzeeshu ne dienu ne nakti - shodien apsoliiju, ka uzrakstiishu magjistra darbu un dekaans man neliks mieru, jo .... esmu izveeleejusies vinju intereseejoshu teemu ))
dansiga:es Staburaga tuvuma avispaar taa iisti neesmu bijusi . A es ... a es ... komplekteeju bilzhu paraugus izstaadei Polijaa;-))) UN .... intensiivi domajau, ka turpmaakais meenesis .... neredzeeshu ne dienu ne nakti - shodien apsoliiju, ka uzrakstiishu magjistra darbu un dekaans man neliks mieru, jo .... esmu izveeleejusies vinju intereseejoshu teemu ))
man ir procesi no A-Z gan laivas tapšana, ar visu izmēģinājuma braucienu, gan mājas tapšana, no pirmās pagales uz galda līdz gatavai mājai, bet tas pie darba tēmas, Blogam koki