negatIvs:ka nesavācas par daudz, nebūs kur astes kulstīt
tāpēc jāierubī neliels face controls, iezīmējot VIPus, respektīvi tikai tos, kas bijuši kādā no iepriekšējiem kOdiem tai tur fazendā, kas netālu no HESa. un pie šādas cenzūras PĀRĀK daudz astu kulstītāji nemaz nav iespējami.
negatIvs:ka nesavācas par daudz, nebūs kur astes kulstīt
tāpēc jāierubī neliels face controls, iezīmējot VIPus, respektīvi tikai tos, kas bijuši kādā no iepriekšējiem kOdiem tai tur fazendā, kas netālu no HESa. un pie šādas cenzūras PĀRĀK daudz astu kulstītāji nemaz nav iespējami.
Es skaitos no <tikai tos, kas bijuši kādā no iepriekšējiem> ? ? ? Ja JĀ, tad, painformējat kāds, kad kaut kas konkrēts zināms, no kuras vietas man jāsāk lasīt.. Ja NĒ, nu tad neko, žēl ka tāda cenzūra!
pelle :"Es skaitos no <tikai tos, kas bijuši kādā no iepriekšējiem> ? ? ? Ja JĀ, tad, painformējat kāds, kad kaut kas konkrēts zināms, no kuras vietas man jāsāk lasīt.. Ja NĒ, nu tad neko, žēl ka tāda cenzūra!".... alvils iespējams nav lietas kursā par visiem viesiem, kuri pabijuši necilajā būdiņā. ja visi savāktos būtu diezgan raiba kompānija, ar dažiem pārsteigumiem, bet domāju, ka līdz kautiņam nenonāktu, jo vērojot attiecības forumā, tie viesi nav no galēji "pretējām" nometnēm.....tjipa, stils ieturēts. egles lieta mani interesē tik tālu, kamēr tā ir muldēšanas stadijā
par visu nav runa, kas ir perebors labi zinu, bet konkrētais trauks tur aizvien vēl atrodās. kompresēm izmantot roka neceļās, lai vēl pastāv, kas zin, varbūt ar laiku vērtība pieaug, varēs kādreiz izsolē palaist....
uz manu nāvi tik drīz neceri! kompresēm, ja vajag, tad pa lietu. man atkal tāda bēda, ziepuzāles labam cilvēkam, ja viņam nužņiks aizštopējies, nebūtu žēl iecienāt, ko iegāzt atejā, bet tāpat vien atejā izgāzt roka neceļas. ceru vēl pielietot. pirokatehīna (viņš arī brenckatehīns pirmās brīvvalsts foto literatūrā!) un tml. tīstekļos.
šodien laikam neīstā prognoze , vienu daļu spamotāju apsēdis darbaholims. būs jābrauc mājās un pa ceļam jāparaugš ko negatIvs olainē dara - strādā, audzina jauno darbinieku vai uzrauga apkopēju
jurisb:šodien laikam neīstā prognoze , vienu daļu spamotāju apsēdis darbaholims. būs jābrauc mājās un pa ceļam jāparaugš ko negatIvs olainē dara - strādā, audzina jauno darbinieku vai uzrauga apkopēju
man jau nav jauna strādnieka, dansiga nenāk, tai plezīrs uz divām stundām padomā
viena stunda kamēr apmāca otra kamēr skatās uz pirkstiem ...beigās jau labāk pašam izdarīt unja vēl brāķi sataisa......beigās kāds soms vai norvēģis( piedod neatceros uz kuru pusi produkts ceļoja) nosals un iesūdzēs tiesā...tā tik būtu jautrība......