Kaut kas notiks 18:12,tātād bikk pēc sešiem vakarā,kad ,kur,kurā datumā... Nu gandrīz kā snapija tie raksti,nebiju slinks noskaidroju ka tas ir gruzīnu burts ko izrunā kā -gh,tā nu šis vai nu smej vai krekšķina vai žagojas zem bildēm :Gh,gh,gh,gh,gh!
negativs, tu ar paliec akls ;-ppp kur es tev soliiju acis noraut? (peed 2 lpp)?!?!?!!??!!?A?;-p es tik taa pasmagaak nopuutos, ka akal jaaiespringsts;-pppp
dansiga:negativs, tu ar paliec akls ;-ppp kur es tev soliiju acis noraut? (peed 2 lpp)?!?!?!!??!!?A?;-p es tik taa pasmagaak nopuutos, ka akal jaaiespringsts;-pppp
fakts , ka dansiga, labi izskatīdamās visur iet, mani nepārsteidz. fakts, ka Māris klausās Leningrad, nedaudz pārsteidz, kaut vienā no plenēriem to pieminēja. ķādreiz ar Ļeņingradas vārdu bija saistīta viena somu cirkus grupa www.youtube.com... ...
jurisb, man gan vieglaak .. vakar saku meklet darba graamatinju ..... biju shokaa, ka nav " dokumetnu kastiitee bufetee".... saku cilaat citus papiirus ... o jeee - kaadas intersantas lietas atradu!!!!!!! taa ikeritu, ka aizmirsu visu citu ..... uhhh ;-))) BET .. labaakaias tas, ka inspektoriites s hodien gan VNA, gan VSAA ir tik superiigas un skaidrojoshas ... ka bez visas darba graamtinjas, izveeloties pareizo taiktiu, visu nokartoju ;-))) (nemaz nejutu, ka vinjaam alga ir minimaala, ka piektdienas jaanjem bezalgas atvaljinaajums, bet darba ir pari galvai) ....
negativs, es gan sapratu, ka Maris aizgaaja uz klubinju Ljenjingrad!!!! taapec jau taisiijos vinjam vilkties liidzi, jo tur nekad nesmu bijusi, bet man ir viena pazinja, kura tur "ddziivo";-)
dansiga:negativs, es gan sapratu, ka Maris aizgaaja uz klubinju Ljenjingrad!!!! taapec jau taisiijos vinjam vilkties liidzi, jo tur nekad nesmu bijusi, bet man ir viena pazinja, kura tur "ddziivo";-)
negativs, nu gandriiz ... ;-) un taapec man ir veelme TO redzeet, bet nav veelem to dariit divataa to ar to amu pazinju , jo vinju ielaas devaas man gruuti panest .... -( bet zinjkare maac - redzeet, kas irLjenjingrad .... ai es vispar esmu brreismiig zinjkariiga butne ;-((((
negativs!?!!??! bet es tachu TO gribu tikai REDZEET ,.. tb just info !!!!! ...... vells - tu gan tramiigs kaa taads ..... ai neteiskhu ;-pppp (ij vispar - kaa skalji nekautreejoties skandinu - labaak vienreiz redzeet, nekaa visu muuzhu noliegt) ;-))))
bet - uzraudziiba .... oi neeee ...... man tas laucinjsh netiik .... es pienjemu cilvekus taadus kaa vinji ir - ja pienjemiu , tad ir pofig par vinjju blusaam (katram mums taadas irrr) ..... BET - ja nepienjemu , bet vinji meklee manu kompananiju un veel uzubaazhaas ..... tad kaa saka "ak nabaga tevis nemiiletiaiscilvekssss"... ;_))))