dansiga:negativs!?!!??! bet es tachu TO gribu tikai REDZEET ,.. tb just info !!!!! ...... vells - tu gan tramiigs kaa taads ..... ai neteiskhu ;-pppp (ij vispar - kaa skalji nekautreejoties skandinu - labaak vienreiz redzeet, nekaa visu muuzhu noliegt) ;-))))
kas ir tas - TO gribu redzēt -...................nu jau jūtu, ka jārokas dziļāk
negativs?!!??!!? atakl nav labi!?!?!?!?!? $##$(*#&$(*$(!!!!!!! es TAA centos ;-(((((
ai - viss pofig .... mani jau taapat noshaus peec shiikomentaara .... "gaismas par maz .... seja, roka taadas uzsveerti sarkanas ..... un taa sarkanaa "dreebe"..... izskatas, ka shinii bildee taa ir galvenaa persona - bullim sarkanaa lupata .... a kur te ir shokolaade?!?!!? "
aaaa ... nu jaaaaa ..... es tagad tevi saprotu ..... nu ja es buutu Gosha ... es arii dorshi vien ka ticeetu .... ;-p;-) Oi .... lap - atveru acis u beidzu sapnjot ..... TU ko par to staarkji te saaki? staarkji nes tikai VIENU kodu!!!!! ;-p
dansiga:aaaa ... nu jaaaaa ..... es tagad tevi saprotu ..... nu ja es buutu Gosha ... es arii dorshi vien ka ticeetu .... ;-p;-) Oi .... lap - atveru acis u beidzu sapnjot ..... TU ko par to staarkji te saaki? staarkji nes tikai VIENU kodu!!!!! ;-p
dansiga, tas džeks Tevi nešaus. negribās neko pētīt vairs šovakar... reiz maskas kritīs, tērpi tiks uzvilkti atpakaļ, vai lidos, kas to lai zin www.youtube.com... ...........................