forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 280
  5. 281
  6. 282
  7. 283
  8. 284
  9. 285
  10. 286
  11. 287
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.12.09 01:13
 citēt
dansiga:maris, KURSH ir tas zemiskais?!!??!?!!?

tie kas čīkst pa stārķiem - khm... ''czepterī'' stārķis lien?
Publicēts: 03.12.09 01:15
 citēt
stārķim jāiet atpūsties, spēkus smelties jauniem varoņdarbiem...
Publicēts: 03.12.09 01:15
 citēt
dansiga šovakar nerubī
Publicēts: 03.12.09 01:19
 citēt
daiga_a:stārķim jāiet atpūsties, spēkus smelties jauniem varoņdarbiem...

nu ja ar tādu mērķi kā vakarvarā, tad jānovēl maximālu veiksmi :)
Publicēts: 03.12.09 01:20
 citēt
Maris, TUr lien visi staarkji ;-p ari atveejie ;-ppp;_)))

negativs, a kad ir vakari, kad es rubiiju?m? nu nosauc kaut vienu!;-pppp
Publicēts: 03.12.09 01:22
 citēt
Publicēts: 03.12.09 01:23
 citēt
dansiga:Maris, TUr lien visi staarkji ;-p ari atveejie ;-ppp;_)))

negativs, a kad ir vakari, kad es rubiiju?m? nu nosauc kaut vienu!;-pppp

uzmanies dansiga no pēcīšiem kas ierāda pannu iespējas....
Publicēts: 03.12.09 01:24
 citēt
:-))))))))))))))) man sapniic veel nav pieklauveejis ;_)) un man riit vate nav jaapako ;-pp;-)))
Publicēts: 03.12.09 01:25
 citēt
maris, es parsti vinjiem ieraadu fiichas, ko vinji pat neapjuash ;-pp ;_)
Publicēts: 03.12.09 01:25
 citēt
dansiga:)))))))))))))) man sapniic veel nav pieklauveejis ;_)) un man riit vate nav jaapako ;-pp;-)))

stārķu medībām jau jāceļas kudī agrāk kā uz vates bakāšanu...
Publicēts: 03.12.09 01:27
 citēt
dansiga:maris, es parsti vinjiem ieraadu fiichas, ko vinji pat neapjuash ;-pp ;_)

pēču fīčas :D
Publicēts: 03.12.09 01:31
 citēt
maris, oi neee - 2 riitu varonjdarbiem es neesmu speejiiga laiskajaa rezhiimaa .... pietiek ka shoriit ceelos 6:45 ....!!! da ij kursh teica, ka taisis mediit staarkjus!?!?!? vinji ir tiiiiik tizli ... nu taadi neveikli .... un vinjiem garsho tikai vardes .. ;_(( phe ;-(
Publicēts: 03.12.09 01:38
 citēt
negatIvs:
jaunais kods
ar jaunā koda domām galvā dodos uz kušeti atlaisties, fabrikas zēna dziesmas man nav, te www.youtube.com... Bītlu versija par tēmu............................................
Publicēts: 03.12.09 09:16
 citēt
Dans,a Dans kāda tolka no Eglīša kursiem, ja Tu pat par tādu vienkāršu putnu kā stārķis neko neesi uzzinājusi.Vāārdes iedomājies! ;) Stārķis ēd arī rāpuļus,sliekas ,kukaiņus,posmkājus,putnus un zīdītājus ,un to mazuļus.
Jā,un kā jau rakstīju pie bildes ,tas nav stārķis(ne mellais ,ne baltais)tā ir dzērve,savukārt dzērves racionā ir arī samērā daudz augu barības.Ticiet man ,vismaz tik daudz es putnus atšķiru,es varu sajaukt jauno sudrabkaiju ar jauno Kaspijas kaiju,bet ne jau stārķi ar dzērvi! :D
Publicēts: 03.12.09 11:49
 citēt
kursu, pasākumu utt apmeklēšanā, bez acīmredzamā, it kā visiem saprotamā iemesla, slēpjās zemteksti, kas reizēm sastāda, no visa iemesla, kaut ko apmeklēt, mazu procentu, reizēm zemtekstam ir noteicošā loma, un tas, kas darās pasākumā ir pupu mizas. ja izdodās zemtekstu piepildīt apejot tradicionālās metodes, tieši kaut kur piedaloties, tad zūd jēga kaut ko apmeklēt, ja nu vienīgi izkārtnes spodrināšanai, lai izvairītos no iekļaušanas dīvaiņu sarakstā
Publicēts: 03.12.09 13:27
 citēt
foreljjanka, tu ar mani te nestriidies, ja?;-ppppp ES labaak zinu, kas staarkjiem garsho ;-)))))) Bet ja par Egliiti - vinjsh jau nemaaciija atshkjirt putnus no vardeem. Mees tur par BILDEEm runaajaam ;-pp;-))))

negativs, beidz tagad te muljkjiibas runaat, ja?!?!?!!??!?!
Publicēts: 03.12.09 15:18
 citēt
Maris:
daiga_a:stārķim jāiet atpūsties, spēkus smelties jauniem varoņdarbiem...

nu ja ar tādu mērķi kā vakarvarā, tad jānovēl maximālu veiksmi :)

un tas būtu? :)
Publicēts: 03.12.09 15:29
 citēt
ko kas būtu ?
Publicēts: 03.12.09 15:37
 citēt
par kādu mērķi runā?
Publicēts: 03.12.09 15:47
 citēt
mērķi, ja nemaldos, pēdējā laikā izkristalizējušies divi - spārnotie vilki, un plezīri......vēl es te ieminējos par zemtekstiem pasākumos, bet dansiga kārtējo reizi mani nolika vietā.......tik vienkārši jau nebūs, par zemtekstiem vēl runa būs. pie izdevības
Publicēts: 03.12.09 15:48
 citēt
man dators nomiris, varbūt atdzīvinās līdz nākamās nedēļas beigām... tādēļ šeit būšu reti... vismaz vairāk grāmatu izlasīšu :)
Publicēts: 03.12.09 15:50
 citēt
negatIvs:mērķi, ja nemaldos, pēdējā laikā izkristalizējušies divi - spārnotie vilki, un plezīri......vēl es te ieminējos par zemtekstiem pasākumos, bet dansiga kārtējo reizi mani nolika vietā.......tik vienkārši jau nebūs, par zemtekstiem vēl runa būs. pie izdevības

spārnotie vilki attiecās uz stingu... plezīru tēma, cik atceros, tika adresēta dansigai... mani mērķi pagaidām iekodēti...
Publicēts: 03.12.09 16:01
 citēt
daiga_a:
negatIvs:mērķi, ja nemaldos, pēdējā laikā izkristalizējušies divi - spārnotie vilki, un plezīri......vēl es te ieminējos par zemtekstiem pasākumos, bet dansiga kārtējo reizi mani nolika vietā.......tik vienkārši jau nebūs, par zemtekstiem vēl runa būs. pie izdevības

spārnotie vilki attiecās uz stingu... plezīru tēma, cik atceros, tika adresēta dansigai... mani mērķi pagaidām iekodēti...
nekā.....vienā vakarā dusēt ejot, pieminēji, ka varbūt kāds spārnots plezīrs nosapņosies.....daudz kas tiek adresēts citiem, arī tie spožākie zibšņi ne vienmēr trāpās, bet tas jau nav šķērslis sapņot.........
Publicēts: 03.12.09 16:22
 citēt
ai viņas visas vienādas - ne Daiga atcerās ko runā ne stings zin kas šai trepēs dzīvo....
Publicēts: 03.12.09 16:45 labots
 citēt
nav jau tik vienkārši visu atcerēties. Daiga vienmēr aizdomājusies, Stingam sarežģītas trepes, laikam divas durvis.................
Publicēts: 04.12.09 14:39
 citēt
labi vismaz, ka esat jūs, kas visu atceras :)
Publicēts: 04.12.09 14:53
 citēt
daiga_a:labi vismaz, ka esat jūs, kas visu atceras :)

Teiciens gan ir cits:Sievietes vienmēr piedod bet nekad neaizmirst!Vīrieši nekad nepiedod bet vienmēr aizmirst ! ;)
Publicēts: 04.12.09 15:13
 citēt
visādus teicienus jau sen neņemu galvā... ;)
Publicēts: 04.12.09 15:15
 citēt
daiga_a:labi vismaz, ka esat jūs, kas visu atceras :)
visu jau nu nevar atcerēties, pat to ko vajadzētu
Publicēts: 04.12.09 15:18
 citēt
atceras parasti to, ko grib atcerēties...
Publicēts: 04.12.09 15:32
 citēt
atceras parasti to, ko nespēj aizmirst....
Publicēts: 04.12.09 15:34
 citēt
daiga_a:atceras parasti to, ko grib atcerēties...
ne vienmēr, ir bijušas problēmas, kaut ļoti gribējās atcerēties.......
Publicēts: 04.12.09 15:35
 citēt
ANE:atceras parasti to, ko nespēj aizmirst....
tam var tikai piekrist
Publicēts: 04.12.09 15:38
 citēt
atcerēties var dažādi, daudz kas atkarīgs no tā, ko mēs darām ar savām atmiņām...
Publicēts: 04.12.09 15:39
 citēt
negatIvs:
daiga_a:atceras parasti to, ko grib atcerēties...
ne vienmēr, ir bijušas problēmas, kaut ļoti gribējās atcerēties.......

jā gan, citreiz atkal ir problēmas, kad gribas kaut ko aizmirst :)
Publicēts: 04.12.09 15:39
 citēt
...ko tad mēs ar viņām varam darīt ?....
Publicēts: 04.12.09 15:44
 citēt
varam atcerēties, izdarīt secinājumus un koncentrēties turpmākai dzīvei, bet varam arī nepārtraukti gremdēties tikai atmiņās, šaustīt sevi un citus, nespējot vairs pilnvērtīgi dzīvot...
Publicēts: 04.12.09 15:51
 citēt
... ja esi izdarījis secinājumus, tad jau atmiņa vairs nav vajadzīga....jeb , izrādās, ka secinājums bijis garām, un atkal uz tā grābeklīša... un atkal atmiņa jāņem palīgā ( jaunam secinājumam).... ceļā uz pilnvērtīgu dzīvi...
Publicēts: 04.12.09 15:52
 citēt
kaut ko mēģināt aizmirst ir pašapmāns....... vai nu aizmirstās, vai nē
Publicēts: 04.12.09 16:01
 citēt
jā gan, var ik pa laikam pārskatīt savus secinājumus, neviens nav pasargāts no kļūdām, es jau runāju tikai par atšķirību attieksmē, par spēju raudzīties nākotnē ar zināmu optimismu un dzīvesprieku...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 280
  5. 281
  6. 282
  7. 283
  8. 284
  9. 285
  10. 286