maris, oi neee - 2 riitu varonjdarbiem es neesmu speejiiga laiskajaa rezhiimaa .... pietiek ka shoriit ceelos 6:45 ....!!! da ij kursh teica, ka taisis mediit staarkjus!?!?!? vinji ir tiiiiik tizli ... nu taadi neveikli .... un vinjiem garsho tikai vardes .. ;_(( phe ;-(
ar jaunā koda domām galvā dodos uz kušeti atlaisties, fabrikas zēna dziesmas man nav, te www.youtube.com... Bītlu versija par tēmu............................................
Dans,a Dans kāda tolka no Eglīša kursiem, ja Tu pat par tādu vienkāršu putnu kā stārķis neko neesi uzzinājusi.Vāārdes iedomājies! Stārķis ēd arī rāpuļus,sliekas ,kukaiņus,posmkājus,putnus un zīdītājus ,un to mazuļus. Jā,un kā jau rakstīju pie bildes ,tas nav stārķis(ne mellais ,ne baltais)tā ir dzērve,savukārt dzērves racionā ir arī samērā daudz augu barības.Ticiet man ,vismaz tik daudz es putnus atšķiru,es varu sajaukt jauno sudrabkaiju ar jauno Kaspijas kaiju,bet ne jau stārķi ar dzērvi!
kursu, pasākumu utt apmeklēšanā, bez acīmredzamā, it kā visiem saprotamā iemesla, slēpjās zemteksti, kas reizēm sastāda, no visa iemesla, kaut ko apmeklēt, mazu procentu, reizēm zemtekstam ir noteicošā loma, un tas, kas darās pasākumā ir pupu mizas. ja izdodās zemtekstu piepildīt apejot tradicionālās metodes, tieši kaut kur piedaloties, tad zūd jēga kaut ko apmeklēt, ja nu vienīgi izkārtnes spodrināšanai, lai izvairītos no iekļaušanas dīvaiņu sarakstā
foreljjanka, tu ar mani te nestriidies, ja?;-ppppp ES labaak zinu, kas staarkjiem garsho ;-)))))) Bet ja par Egliiti - vinjsh jau nemaaciija atshkjirt putnus no vardeem. Mees tur par BILDEEm runaajaam ;-pp;-))))
negativs, beidz tagad te muljkjiibas runaat, ja?!?!?!!??!?!
mērķi, ja nemaldos, pēdējā laikā izkristalizējušies divi - spārnotie vilki, un plezīri......vēl es te ieminējos par zemtekstiem pasākumos, bet dansiga kārtējo reizi mani nolika vietā.......tik vienkārši jau nebūs, par zemtekstiem vēl runa būs. pie izdevības
negatIvs:mērķi, ja nemaldos, pēdējā laikā izkristalizējušies divi - spārnotie vilki, un plezīri......vēl es te ieminējos par zemtekstiem pasākumos, bet dansiga kārtējo reizi mani nolika vietā.......tik vienkārši jau nebūs, par zemtekstiem vēl runa būs. pie izdevības
spārnotie vilki attiecās uz stingu... plezīru tēma, cik atceros, tika adresēta dansigai... mani mērķi pagaidām iekodēti...
negatIvs:mērķi, ja nemaldos, pēdējā laikā izkristalizējušies divi - spārnotie vilki, un plezīri......vēl es te ieminējos par zemtekstiem pasākumos, bet dansiga kārtējo reizi mani nolika vietā.......tik vienkārši jau nebūs, par zemtekstiem vēl runa būs. pie izdevības
spārnotie vilki attiecās uz stingu... plezīru tēma, cik atceros, tika adresēta dansigai... mani mērķi pagaidām iekodēti...
nekā.....vienā vakarā dusēt ejot, pieminēji, ka varbūt kāds spārnots plezīrs nosapņosies.....daudz kas tiek adresēts citiem, arī tie spožākie zibšņi ne vienmēr trāpās, bet tas jau nav šķērslis sapņot.........
varam atcerēties, izdarīt secinājumus un koncentrēties turpmākai dzīvei, bet varam arī nepārtraukti gremdēties tikai atmiņās, šaustīt sevi un citus, nespējot vairs pilnvērtīgi dzīvot...
... ja esi izdarījis secinājumus, tad jau atmiņa vairs nav vajadzīga....jeb , izrādās, ka secinājums bijis garām, un atkal uz tā grābeklīša... un atkal atmiņa jāņem palīgā ( jaunam secinājumam).... ceļā uz pilnvērtīgu dzīvi...
jā gan, var ik pa laikam pārskatīt savus secinājumus, neviens nav pasargāts no kļūdām, es jau runāju tikai par atšķirību attieksmē, par spēju raudzīties nākotnē ar zināmu optimismu un dzīvesprieku...