ko tur ķert krenķi jāņem Poļu zeme un jāpārnes uz Latvijas plenēri - dansiga gavenā moderātore vai varbūt labāk skanētu "pārnesēja"......nu nevaru izdomāt kā labāk skanētu
ko tik juus te neesat sarunaajushi, kamer es studeeju gruutniechu bildes;-p;-0))) Nuu - ne tikai Griekjijaa ... ij Tunisijaa, Egjipte, Francija, Holande, Itaalija, Beljgjija ... u - kur tik nav "iestraades";-))))
a vot uz Munamegji taa neviens ij nav aizvedis;-((( ekkk.......
Juri!??!?! kads tev sakaras ar IUB suudziibaam|?!?!?!?!?!
rīt uz vienu sēdi jaiet + derētu pakonsultēties par dažiem juridiskas dabs jautājumiem (likuma tulkošanu) . laiku pa laikam sanāk uz turieni aiziet un izskatās ka drīzumā būs ar vien biežāk - tagad visi gatavi viens otram "rīkli pārgrauzt" , bet no mana skatu punkta -man jau nekas vairāk darba - te vienu gremdēt te otru aizstāvēt
dansiga:Man jau visi darbi parsvaraa ir valsts pasuutiijumi - tb konkursi .... khkm hkm ;-)
Ceļu projektēšana jau laikam nekādīgi neiekļaujas "mazajos" iepirkumos (lai gan man nav ne jausmas, kādi cipari šai nozarē grozās. jāpajautā ex SM līderim - A.Šlesera k-gam). Tad jau tiešām ar jaunajiem grozījumiem nekāda sakara.
nee - par to nosaukumu ;-)) zini ... tagad ir arii mazie iepirkumi .... es nosolu piemeram pa 12tk (reekjinot darbus p stundaam(!!!), bet kaut kaads nevienam nezinaams frukts nosola pa 2tk ... kur ietilpst arii CSDD audits (obligaats) 400ls, topene utt ... ;-))))) KAAA VAR to izdariit par taadu naudu!? peedeejais iepirkums par vienu riigas ielu bija no 20 tk liidz 177tk ;-))))))
nu ir tādi frukti redzēs ko pasūtītājs darīs vēlāk kad vajadzēs pieņemt darbus. projekts būs nekvalitatīvs, tāds pats frukts ņems un būvēs ceļu , bet vēlāk nobankrotēs un mēs brauksim pa sliktiem ceļiem un visi rādši ar pirkstu uz izdzīvojušajiem un teiks ka viņi tie sliktie bija
cenu amplitūda ....90 - 300 tk (kā piemērs vienā būvobjektā) - Reizēm pat materiālus nevar nopirkt, kur nu vēl kaut ko izdarīt.
skatīties un sūdzēties par nepamatoti lētiem piedāvājumiem .... nu rīt (ups šodien) viens no argumentim ir par nepamatoti lētu piedāvājumu.
bet ja nopietni tad šie jautājumi mums būtu kā saldais ēdiens kādā plenērā - kad visi runā par foto bet divi par kaut ko citu 16.-17.maijā Jelgāvā notiek slapjais plenērs ar konkursu un balvām - piesakies, brauc un pie reizes izrādīšu sponsora īpašumus kā papildus opcija šajā plenērā jau bija plānota bruģa rūpnīcas apskate (ja nu kāds izrādītu interesi) + karejeri + drupinātāji + skalotšana un varbūt arī asfalta un betona rūpnīca .
dansiga:Linkman, es jau tev "paldies" sen aizsuutiiju ;-)))) veelreiz - paldies ;-)
Paldies par paziņoto paldies. Tikko izčekoju - ir ienācis. Es tikai gribēju atgādināt par vienu fotochange ar Tevi. Tāpēc ļoti saudzīgi ar šo eksemplāru izturēties. Paldies par atsaucību.
dansiga - ieskaties shutter - forumā - miniplenēros - Minimplenēriņš "PAVASARA SLAPJAIS plenēriņš". Palasi un viss būs skaidrs. Kamēr pelle vēl par Peļļu pirti domāja es arī gribēju pirti- rezultātā ir pirts, bet pavisam nejauši arī konkurss un tikpat nejauši uzradās sponsors , iespējams ka arī prese pieslēgsies un ja dzīvosim zaļi tad pēc kāda pusotra mēneša ari izstāde sanāks (par to gan tā nedroši runāju).