jaabuut elastiigam....♫ ♫ ♫ ♫ ♫ 18 ♫ 12 ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ , diez ko nopietni neuztveeru, bet ja tad, kaut kas interesants notiks, buus jaaizgrozaas, varbuut......
negatIvs:jaabuut elastiigam....♫ ♫ ♫ ♫ ♫ 18 ♫ 12 ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ , diez ko nopietni neuztveeru, bet ja tad, kaut kas interesants notiks, buus jaaizgrozaas, varbuut......
maris, nu tas nav VIENKAARSHi cad ... tas ir CIVIL 3d ..... var jau stradata arii ar 2gb .... bet tad , kameer jams rekejina uzdoto - var aiziet vakarinjas uztaisiit .. bet ar 4gb - stardaa taa kaa ruukjiitis;-))) Civil3d ir ljooti smaga programma (celju projetkeshana) .. Liidz shim man tas nebija aktuaali - jo kompis darbaa, kompis maajas un darba notebuks man tieshaam bija pleneriem, lai nokachaatu bildes no karteem ;_)) .. bat taa ka atagad plaanoju dauziities rinjkjii, BET haltuuras mani neliek mieraa .. tad man vajadziigs ir shaads uzstaadiijums ....NJEM to dzelzi!!! da kaadu? kur? ljoti leetu? (man kaa bezdarbniekam naudas nav;-pp)
šitam vajadzētu dajebkuru cadu pavilkt - tiešām nezinu kas var cadā bremzēt - varbūt turi kautkādus bezgalīgus, nevajadzīgus lyberijus vaļā vai strādā kautkādā 3d pusvizualizācijas modē kur šis privjuškām renderē gaismas...
cadi velkas tikai tad ja liek tiem renderēt ūbero bildi vai rēķināt fiziku (gravitāciju, slodzes u.t.t.) drausmīgi daudziem objektiem uzreiz
maris, es tev veelreiz saku tas NAV CAD ... taa ir prpogramma uz CAD baazes un tur jau uzstaadiijumos tiek prasiits operatiivaa 4gb .... un esmu stradaajusi ar sho prograamu uz kompja ar 2gb un peec tam tikai uzlitka 4gb operatiivaa (neko citu nemainot) .... un vis snotiek daudz aatraak!!! nu tur i 3d vizualizaacijas (tas buutu mazaakais), bet tur ir arii citas fiichas ieksh 3d .... plaans, griezumi utt, kas vis skopaa sajuudzoties, tiek sareekjinaats - piemeeram izrokamaas zemes daudzums uttt ....
haralds, nuu - kas nu kuram daudz ;-)))) Ja liidz shim liidz 10 ls es uz cenu neskatijos un pirku viinu kadu gribeejas .... a te viendien staavu un domaaju .. pirkt pa 6.55 vai 5.77 ...... ekkk .... ;-)
dansiga:maris, es tev veelreiz saku tas NAV CAD ... taa ir prpogramma uz CAD baazes un tur jau uzstaadiijumos tiek prasiits operatiivaa 4gb .... un esmu stradaajusi ar sho prograamu uz kompja ar 2gb un peec tam tikai uzlitka 4gb operatiivaa (neko citu nemainot) .... un vis snotiek daudz aatraak!!! nu tur i 3d vizualizaacijas (tas buutu mazaakais), bet tur ir arii citas fiichas ieksh 3d .... plaans, griezumi utt, kas vis skopaa sajuudzoties, tiek sareekjinaats - piemeeram izrokamaas zemes daudzums uttt ....
un tam izrokamajam zemes daudzumama vajag tos 4GB
es meliorācijā kursadarbā arī rēķināju izrokamo zemes daudzumu. pietika ar kalkulatoru.
dansiga:maris, es tev veelreiz saku tas NAV CAD ... taa ir prpogramma uz CAD baazes un tur jau uzstaadiijumos tiek prasiits operatiivaa 4gb .... un esmu stradaajusi ar sho prograamu uz kompja ar 2gb un peec tam tikai uzlitka 4gb operatiivaa (neko citu nemainot) .... un vis snotiek daudz aatraak!!! nu tur i 3d vizualizaacijas (tas buutu mazaakais), bet tur ir arii citas fiichas ieksh 3d .... plaans, griezumi utt, kas vis skopaa sajuudzoties, tiek sareekjinaats - piemeeram izrokamaas zemes daudzums uttt ....
plāns, griezumi un izraktā zeme... tas galīgi nebūs tas kas slogo to daiktu - ja nu vienīgi turi pusvalsti atīvu vaļā, lai ar strādā ar vienu ceļa līkumu te ož pēc kautkādām pārspīlētām tekstūrām vai privjuškām reālā laikā u.t.t.