nesakot tiek uztureeta itriga? Tad jaamin - dansiga vareetu buut blondine senjosanas jomaa - kuru ar salasiito uzcienaa - tas no galda pa taisno pie teeviem
Es vēl nekad nevienu bildi neesmu apstrādājis jebkur citur kā vien uz klēpjdatora. Vienkārši cits nav pieejams. Tagad man dansigu jānošauj... Bet man nav, ar ko!
Lunis, ne es lasu seenes, ne apstraadaaju ;-p;-)), kopsha nav viira ... agraak mums bija tandeems - shis ar svaam garajaam kajaaam apskrien purvu un atrod dzeervenju plantaaciju - es lasu dzeervenes, vinjsh tikmeer mekleejot naakamo vietu ar dzeerveneem, lasiija seenes;-)
Maris, o jaa - 10 gadus atpakakjl es tiehsaam biju blondiem matiem un tad mani mezhaa arii vareeja sastapt;-)))
alvils, nu katram savs, bet prieksh manis tas buutu murksssss ....
dansiga:a kaapeec na v? stacionaaro datoru tachu var nopirkt;-pp;-)))
nav budžets tam paredzēts. pie šādu tādu jau arī jēgas pirkt. ja pērk, tad krutu vajadzētu. a iepriekšējais datoru apgreids notikās tā, ka man uzdāvināja kompi, pats būtu pircis stacionāro, iespējams. otra lieta, ko apsveru, ir palikt pie laptopa, bet piepirkt klāt labu stacionāro monitoru, bet arī tam kkā nesanāk un nesanāk iedalīt budžetu. dižķibele, visādas prioritātes...