stings:tā, alvils nopelnījis šampi no manis 300.lpp atklājis...
Neslikti. Kur un kad var saņemt un iztukšot?
uzskatu ka stakans šļurzas un gurķis uzkodām man ar pienāktos ! ne vienu vien lapu te nodrukāju nuuu un attiecīgi negatīvs viss tas pats + buča no D kundzes uz neskūtā vaiga uttuttutt
Nils, neuzkrītoši, taisās uzņemties sadales vadītāja funkcijas, man jau dansigas buča iedalīta.....der gan atcerēties, ka sadales jautājumos, pagaidam mēginu pats tikt galā. no saviem principiem atteiktos, tikai sevišķi labvēlīga iznākuma gadījumā.....
negatIvs:Nils, neuzkrītoši, taisās uzņemties sadales vadītāja funkcijas, man jau dansigas buča iedalīta.....der gan atcerēties, ka sadales jautājumos, pagaidam mēginu pats tikt galā. no saviem principiem atteiktos, tikai sevišķi labvēlīga iznākuma gadījumā.....
dzīvokļa jautājumu oficiāli vēl neviens nav norakstījis. jānogaida labvēlīgi[ brauciens uz Baku-Londona{dansigas izp.}] apstāļi....pēdējā laikā, ne tikai ERA aizņemta ar blakus projektiem, pat man. pēdējā plenēra ietvaros, nācās vienu dzīvokli pieskatīt....šodien pirmo dienu darbā....
vo, vo...es arī šodien dabūju veselu ļaunu un indīgu piezīmju spaini uz galvas, kad atļāvos atteikties no karstvīna iedzeršanas stundu pirms darba dienas beigām, atbildot, ka man vēl JĀSTRĀDĀ.....)
Anita_:vo, vo...es arī šodien dabūju veselu ļaunu un indīgu piezīmju spaini uz galvas, kad atļāvos atteikties no karstvīna iedzeršanas stundu pirms darba dienas beigām, atbildot, ka man vēl JĀSTRĀDĀ.....)
jā, riskanti, mani vienreiz pierunāja 5 min pirms darba dienas beigām, bet klienti vēl paspēja atnākt, un es žagodamās un sarkdama viņus konsultēju...
dansiga:negativs, haaaa - kaut vai nagus rauj nost, bet nepubliskoshu p;-ppp;-0))) (it kaa pac buutu labaax - arii tikai vokrug do okolo) ;-p;-))))
attiecībā uz mani, nevienam šaubu nav - apkārtmuldētājs...attiecībā uz Tevi, nav vairs tik vienkārši, prasās pēc noskaldīšanas, kā ar āmuru, pēc vārdu ieciršanas sarakstā...
dansiga, es tak, kā zināms, izvairos no sarkanvīna, kā tik var, bet neapdomības pēc nepareizo iemeslu minēju......a man vēl 2 nedēļas ar šamām kopā jāstrādā......ekh, kā parasti, nepratu mēli aiz zobiem noturēt))))
attiecībā uz iedzeršanu darba vietā, varu minēt vienu piemēru.... kāds no pašreizējiem bloga lietotājiem pirms dažiem gadiem, pa pliko iegāja šefa ofisā, kur atradās zolīdi klienti......bija jau uz darba beigām, bijām iegājuši pirtī, kura bija tajā pašā ēkā, džeks meklēja, kur es palicis.....klienti ekstāzē, šefs kā pūķis, bet viss beidzās labi....
Anita_:vo, vo...es arī šodien dabūju veselu ļaunu un indīgu piezīmju spaini uz galvas, kad atļāvos atteikties no karstvīna iedzeršanas stundu pirms darba dienas beigām, atbildot, ka man vēl JĀSTRĀDĀ.....)
jā, riskanti, mani vienreiz pierunāja 5 min pirms darba dienas beigām, bet klienti vēl paspēja atnākt, un es žagodamās un sarkdama viņus konsultēju...
izklausās, ka pirmā glāze bijusi 200g. līdz lūpai pilla.... un arī tad 5min. nepaķer...
ui kur visi kārtīgi un pareizi... pie pusdienām glāze sarkanvīna, kas var būt labāk par to!!! Spānijā, Itālijā viņi nemaz nevar iedomāties pusdienas bez tā. Protams norma ir jāievēro, kas par daudz , tas par skādi... ir jau darbi, kur jātiekas ar klientiem un arī jāiet pusdienās, kad glāze vīna pat pieder pie labā toņa. Alvil, cikos Tev darbs beidzas? Es beidzu pēc sešiem...