uz EU naudām daudz kas iet, nekas sevišķs. līmenim jābūt jebkurā gadījumā - Ls vai EU..... nezināmais mēles raustītājs no Daigas, pēdējā laikā neko nav izraustījis....tādu interesantu
dansiga:negativs, liimensi ir arii taapat, bet privaatie biezhi vien neprasa to un to un to (shoreiz arrii taa teica, bet es nepiekritu)
tā ir, ne vienmēr[ gandrīz nekad], nevar balstīties uz principu, ka klientam vienmēr taisnība - var iebraukt baigās auzās...jābūt elastīgam, bet pamatprincipi jāievēro, tad vēlāk mazāk pārsteigumu
negativs, he heee .... klienti (privaatie) biezhi vien vispaar prasa - nu uzziimee tur kaut ko, lai es dabuuju buuvatljauju ;-)))) bet es taksh neieshu riskeet ar savu sertifikaatu!
dansiga:negativs, he heee .... klienti (privaatie) biezhi vien vispaar prasa - nu uzziimee tur kaut ko, lai es dabuuju buuvatljauju ;-)))) bet es taksh neieshu riskeet ar savu sertifikaatu!
fokusi redzēti visādi, ne tikai būvniecībā. cilvēki ir dažādi, attiecīgi arī pasūtītāju statusā tie uzvedās dažādi
negatIvs:nevar balstīties uz principu, ka klientam vienmēr taisnība
tas nav princips, tā ir muļķība.
piekrītu, bet zinu, kas šo principu kladzina pa labi un kreisi, bieži vien rezultātā sanāk s...., tad visa pasaule vainīga, tikai ne pats....manā praksē ir vairāki kuriozi piedzīvoti, biju liecinieks.......
alvils, jaa jaaa - tik pasuutiitaajs negrib maxaat par normalu projektu ... ai - koks ar diviem galiem. Bet nu ja es piekriitu taisiit, tad po cik maxaa (ja jau esmu piekritusi)