pirms gadiem diviem vai trim vienā ziemā pie pļaviņām bija tā neko avārija, ceļš bloķēts (piektdienas vakarā/naktī uz sestdienu) uz stundām ļoti daudzām, sastrēgums uz kilometriem vairāk kā desmit. a es uz Madonu braucu. tad nu, iemetu acis kartē, un močīju "šortkatā", gandrīz galus atdevu, pa aizputinātajiem līkumainajiem un paugurainajiem lauku celiņiem, bet tomēr madonā nokļuvu, pie kam ātrāk, nekā atjaunojās satiksme uz Daugavpils šosejas.
uz madonu vispaar jaabrauc caur Beerzkrogu ;-) Es pa to celju braucu arii uz Reeezekni, kad celja re monti bija uz Maskavas shosejas ... 20 km liikums, bet celjsh briivaaks un braucas aatraak
dansiga:uz madonu vispaar jaabrauc caur Beerzkrogu ;-)
atkarīgs no izbraukšanas punkta. toreiz braucu no Muceniekiem (toreiz tur dzīvoju). citreiz, kad braucu, pa ceļam iebraucot pie vecākiem (mežciemā), tad vienmēr caur vecpiebalgu (arī bērzkrogu līdz ar to).
uz Madonu var aizbraukt pa 17 ceļiem, teorētiski...praktiski, ne vienmēr - atkarīgs no gadalaika. Kas tad Dansigai haltūra nav jātaisa, ja pa blogu vien grozās visu laiku....
dansiga - Tev jau bāze ir, tas jau ir 80% no darba. pierakstīt klāt vēl 20 % - vienu brīvdienu un vienas vīna pudeles darbs un nākošajās brīvdienas ar svaigu galvu pārlasīt turklāt nekad nebūs tā ka gribās . es visu sadarīju un tad nāca apgaismība pār vienu jautājumu un....ko man tagad visu pa jaunam ???nu nē .... vispār cik Tev daudz jau ir (lpp, autorloksnes) , varbūt piektiek un gatavojies tik aizstāvēties
jurisb, nee - man ir daudzz materiaala anglju meelee , no kura jaatsijaa pec mana uzskata labaakais un jaaizanalizee vairaaki varinati, pieraadot, kursh tad ir labaakais .....
nu tas jau vispār pa vienkāršo sākumā izvirzām kādas 3 hipotēzes kas balstās uz kaut kādām pastāvošajām problēmām un iespējamiem to risinājumiem , tad pamazām paspēlējamies ar citu viedokļiem un tad pasaki ko par to visu domā Tu 1) tāda un tāda problēmas pastāvešana starptrutiskajā praksē 1.1. visām valstīm kopīgās iezīmes 1.2. īpatnības a valstī 1.3. īpatnības b valstī 1.4.utt. 2) LV pastāvošie viedokļi problēmai 2.1.viedoklis a 2.2. viedoklis b 2.3. utt. 3) iespējamie problēmas risinājumi LV apstākļos 3.1. problēmas a risinājums (ņemot vērā LV viedokļus un pasules pieredzi) 3.2. utt
un tad atgriežamies pie sākuma un precizējam hipotēzes ,izvirzītos risināmos uzdevumus un viss. Tev bija M grāds jāsasniedz?? tad varētu pilnībā pietikt ar 3 – 3,5 a/l (manā gadījumā gan bija biku vairāk 15,2 a/l kaut gan vajadzēja pietikt ar kādām 10 a/l)
ehhh daiga ja Tu zinātu cik viegli tagad ir pēc kārtīgi padarītiem darbiem var ne tikai spamu piespamot da vēl viss kaut ko sadarīt dansiga - tā vienmēr būs tāpēc 3 tādu viedokļus 3 citādus un tad jau var lavierēt pa vidu a/l - autorloksne , 1 a/l ir 40000 rakastu zīmes.
Daiga jaunajā profilbildē tāda nedafiksēta izskatās.....līdzīgi izskatījās bildes slapjajā procesā kaut ko salaižot grīstē. nekā personīga, vienīgi padalos pirmajos iespaidos