forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 322
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.03.09 13:13
 citēt
tēmas viena otru neizslēdz. variants - galvenais ir nebūt p....m, ir stipri vispārināts un der absolūti visos gadījumos [ raibajā dzīvē pārbaudītas vērtības ]
Publicēts: 29.03.09 13:24
 citēt
es to vairāk attiecināju uz pēdējiem komentāriem... Maris par Haiduku, bet negatIvs par īsto stīgu skaršanu :)
Publicēts: 29.03.09 13:55
 citēt
daiga35:es to vairāk attiecināju uz pēdējiem komentāriem... Maris par Haiduku, bet negatIvs par īsto stīgu skaršanu :)
viss ir saistīts
Publicēts: 29.03.09 14:01
 citēt
ir, ir šķirba - es par saturu (iespējamiem pārsteigumiem ārpus virtuālās vides (kuri saprotams paši par sevi var (un tas būtu lieliski) būt arī mākslas akts))

a negatīvs šoreiz par formu - konkrētā forma iedrošina, ka nebūs nemaz ļauni (kas gan neizslēdz, ka pārsteigumi (pozitīvie) arī nevarētu būt mākslas akts)
Publicēts: 29.03.09 14:06 labots
 citēt
un kas tie par pārsteigumiem? :face-wink:
Publicēts: 29.03.09 14:15
 citēt
daiga35:un kas tie par pārsteigumiem? :face-wink:

NU KĀĀĀĀ !!!!! TASS TAČU IR VISINTERESANTĀKAIS!!!

tas, ka plenērs tiek organizēts virtuālā telpā starp nepazīstamiem ļaudīm - satiekoties dzīvajā krīt priekškars un pārsteigums klāt

tā man traki mīļa tēma - gan negatīvs, gan daiga35 var izrādīties DAJEBKAS! :face-grin:

nu un tad te (izejot no mistiskā koka) panesās varbūtības pinokio, karlo, prauls, otesaneks (ja kas kino wnk. dievīgs) u.t.t.

man iemīļota vīzija nezināmajam virtuālajam tēlam ir 250kg. milzu bārdainis kam klavieres ``sķirbas starp taustiņiem ir strīķēti piebirušas ar smēķu pelniem u.t.t.
Publicēts: 29.03.09 14:24
 citēt
jā, nu dzīvajā kādreiz derētu satikties, es gan tikai tāds nesabiedrisks. šodien apsveru 5min. plenēra iespējas vienatnē - pāriet pāri pagalmam un nobildēt kādu koku..........................tālāk gan nekur negribās braukt, depresija
Publicēts: 29.03.09 14:28
 citēt
galvenais, ka Marim fantāzija jau ieslēgusies un viss notiek, reizēm ar to pilnīgi pietiek :face-grin:
Publicēts: 29.03.09 14:30
 citēt
ne ne ne - depresņaks nekur neder - pirmkārt ar šitādām runām sačakarēsi gaidāmā pārsteiguma fīlingu - kurš ta nav redzējis mirstīgu cilvēku kam mellie nāk virsū

otrkārt - vari pielaist citiem

vajag dibināt negatīva mundrināšanas komiteju
Publicēts: 29.03.09 14:31
 citēt
daiga35:galvenais, ka Marim fantāzija jau ieslēgusies un viss notiek, reizēm ar to pilnīgi pietiek :face-grin:

nuja - tik žēl, ka negatīvs sašļucis

nu nekas - gan kādu vakaru nodosim unisonā :face-grin:
Publicēts: 29.03.09 14:42
 citēt
es ar shodien nekur nebraukshu :-) bez visas depresijas
Publicēts: 29.03.09 14:42
 citēt
es biju paņēmis no Podnieka studijas multeņniekiem, bet Svankmeijers ir pietiekami populārs, lai visu daiļradi varētu dabūt DC
`
nu viskrutākais gabals šķiet ir ''Alise''
Publicēts: 29.03.09 14:44
 citēt
Maris:

NU KĀĀĀĀ !!!!! TASS TAČU IR VISINTERESANTĀKAIS!!!

tas, ka plenērs tiek organizēts virtuālā telpā starp nepazīstamiem ļaudīm - satiekoties dzīvajā krīt priekškars un pārsteigums klāt

tā man traki mīļa tēma - gan negatīvs, gan daiga35 var izrādīties DAJEBKAS! :face-grin:

Nu par NegatIvs nav ne jausmas, bet Daiga35 ir dzīvē satikta un nav DAJEBKAS :face-grin:
Publicēts: 29.03.09 14:47
 citēt
ERA - tātad nekāda pārsteiguma? viss pa pelēko? :face-sad:
Publicēts: 29.03.09 14:48
 citēt
silrak, uz restuuzi ari ineieshu .... vispar taas iestades man ne iipashi patiik parak biezhi apmekleet;-)
Publicēts: 29.03.09 14:49
 citēt
Maris:ERA - tātad nekāda pārsteiguma? viss pa pelēko? :face-sad:

Bet dzīvē viss ir savādāk - pārsteigums elements ir vienmēr :) Nav pa pelēko, ir arī košas krāsas ;)
Publicēts: 29.03.09 14:57
 citēt
depresija var piezagties jebkurā brīdī un bode nelīdz, bodes arī krīt uz nerviem, astoņus gadus ar bodes zālēm neārstējos. kādreiz bija vienkāršāk - depresija, kodiens, ATEJA, uzrāviens, bet kaut kad pienāk stadija, kad paliek tikai kodiens...............
Publicēts: 29.03.09 14:58
 citēt
ERA:

Bet dzīvē viss ir savādāk - pārsteigums elements ir vienmēr :) Nav pa pelēko, ir arī košas krāsas ;)

Jā, Maris sen neesi redzējis nekāda košas krāsas. Tā ir, ka tikai sēž pie klavieres un klabina, tad viss kļūt pelēks. Vajag aiziet uz izstādēm un ar košām krāsām satikties, tad komentāri vairs nav tik negatīvi. ;)
Publicēts: 29.03.09 14:59
 citēt
negatIvs:depresija var piezagties jebkurā brīdī un bode nelīdz, bodes arī krīt uz nerviem, astoņus gadus ar bodes zālēm neārstējos. kādreiz bija vienkāršāk - depresija, kodiens, ATEJA, uzrāviens, bet kaut kad pienāk stadija, kad paliek tikai kodiens...............

Vecīt - vides maiņa ir vajadzīga. Vai ta pirmo reizi ar pīpi uz jumta? ;)
Publicēts: 29.03.09 15:02
 citēt
Linkmanim viegli runāt, vazājās ar trīs damām, kā minimums, pa izstādēm. visi jau tā nevar, projekti jābīda
Publicēts: 29.03.09 15:06
 citēt
Linkman:
negatIvs:depresija var piezagties jebkurā brīdī un bode nelīdz, bodes arī krīt uz nerviem, astoņus gadus ar bodes zālēm neārstējos. kādreiz bija vienkāršāk - depresija, kodiens, ATEJA, uzrāviens, bet kaut kad pienāk stadija, kad paliek tikai kodiens...............

Vecīt - vides maiņa ir vajadzīga. Vai ta pirmo reizi ar pīpi uz jumta? ;)
kāda vides maiņa? vienīgā vide, kas man nodzītu depresiju varētu būt Tava pirts, bet tā jau laikam nespīd, uzvedības dēļ:face-crying:
Publicēts: 29.03.09 15:11
 citēt
negatIvs:Linkmanim viegli runāt, vazājās ar trīs damām, kā minimums, pa izstādēm. visi jau tā nevar, projekti jābīda

Vecīti - a ko nevari? Man Tavā vietā sarunāt? Dansiga - nu izvelc to negatīvu no tā ceha laukā un paņem uz kādu plenēru līdzi. Būs kā tajā Gustavo dziesmā "plus mīnuss" - darbs, darbs, darbs..., bet negatīvam - cehs, cehs, cehs, mājas, cehs, cehs, cehs, ... ;)
Starp citu - mēs pa izstādi nevazājamies. Ja pasākumā iesaistītas dāmas, tad nu varēji mazliet solīdāk izteikties. ;)
Publicēts: 29.03.09 15:16
 citēt
negatIvs: ... vienīgā vide, kas man nodzītu depresiju varētu būt Tava pirts, bet tā jau laikam nespīd, uzvedības dēļ:face-crying:

Es Tev piedāvāju pirti ar dansigu sveču gaismā, Tu atteicies. Tā ir, ka tos attiecību tiltus ar tām svecēm nodedzina. ;)
Publicēts: 29.03.09 15:18
 citēt
ERA:

Tā nekad ERA nedari - nedrīkst par sievieti teikt ''Nav pa pelēko, ir ARĪ košas krāsas''............

jāsaka, ka viss ir neredzēti košs un absolūti īpašs - iztēli nevajag apcirst, bet veicināt

Linkman - nav tik traki - dazas dienas atpakaļ apskatīju te vienu zaļdzeltensarkanu kombināciju - un labākā vidē kā izstāde
Publicēts: 29.03.09 15:23
 citēt
pirts ar Dansigu sveču gaismā.... nu latiņa nav no zemajām - sveču gaismā bildēt arī var
Publicēts: 29.03.09 15:32
 citēt
Maris:pirts ar Dansigu sveču gaismā.... nu latiņa nav no zemajām - sveču gaismā bildēt arī var
tādā kompānijā par bildēšanu jāaizmirst, tur jau citas prioritātes .......
Publicēts: 29.03.09 15:35 labots
 citēt
Maris: ... jāsaka, ka viss ir neredzēti košs un absolūti īpašs - iztēli nevajag apcirst, bet veicināt.
Linkman - nav tik traki - dazas dienas atpakaļ apskatīju te vienu zaļdzeltensarkanu kombināciju - un labākā vidē kā izstāde

Tas gan labi teikts - iztēli nevajag apcirst, bet veicināt. :)
Es gan līdz kombinācijām neesmu ticis, pat ne līdz pleciņam, bet arī bez tā visa iztēle man ir pietiekoši tēlaina un fotosapņiem piepildīta. ;)
Zaļa varētu būt kleita, dzeltens varētu būt lakatiņš vai šalle ap kaklu, bet sarkanas droši vien zeķes un kurpes. Par citām kombinācijām es neiedrošinos izteikties. ;)
Publicēts: 29.03.09 15:54
 citēt
negatIvs:
Maris:pirts ar Dansigu sveču gaismā.... nu latiņa nav no zemajām - sveču gaismā bildēt arī var
tādā kompānijā par bildēšanu jāaizmirst, tur jau citas prioritātes .......

nesaki viss - mierīgi varu pabildēt:

www.photosight.ru...

viss +/- kā Linkmans saka
Publicēts: 29.03.09 16:01
 citēt
Maris:
negatIvs:/quote] tādā kompānijā par bildēšanu jāaizmirst, tur jau citas prioritātes .......

nesaki viss - mierīgi varu pabildēt:

www.photosight.ru...

viss +/- kā Linkmans saka
nav runa, ka nevar bildēt, runa ir par kombināciju - [es + Dansiga], kāda tur vairs bildēšana....................
Publicēts: 29.03.09 16:15
 citēt
Maris:

Tā nekad ERA nedari - nedrīkst par sievieti teikt ''Nav pa pelēko, ir ARĪ košas krāsas''............

jāsaka, ka viss ir neredzēti košs un absolūti īpašs - iztēli nevajag apcirst, bet veicināt

Maris :) manuprāt, labāk pateikt ka ir arī košas krāsas, lai ieraugot dzīvē saprastu, ka ir tikai košas krāsas, nevis pateikt, ka viss ir košs, lai ieraugot dzīvē nepiedzīvotu varbūtēju vilšanos :)
Publicēts: 29.03.09 16:17
 citēt
Maris - par tādu photosight zaļdzeltensarkanu kombināciju es nebiju aizsapņojies. Ko tur sapņot, ja var uzreiz apskatīt. ;)
Bet tam nikam "sni" ir interesants vārds - Maaris Muuris, dzīvo Rīgā. ;)
Publicēts: 29.03.09 17:33
 citēt
negativs

ai sachakaresi vienreiz dzivoklja pieskatiisanas projektu ar to savu iipasho attieksmi pret Dansigu

ERA

ne, ne - Tava savedeejas programma jau pat dziivajaa buutu taada pienabagoshanaas - kurnu veel virtuaalajaa videe - viiziju vajag uzburt ''pa lielo'' bez kaadaam siikumu nianseem

Linkman

pareizi - kas tur ko domaat vai sapnjot - tas tikai Haidukam liekas, ka kleitas nelietosanaa ir doma un ideja

Muuris...... nu kaukas tak tai ailee ir jaaraksta - skan tiiri sapasiigi
Publicēts: 29.03.09 17:47
 citēt
Maris: Muuris...... nu kaukas tak tai ailee ir jaaraksta - skan tiiri sapasiigi

Irbe kā Muuris. Un Maaris neatpaliek. ;)
Publicēts: 29.03.09 17:57
 citēt
Linkman, da tu ko!??!?!?! negativs tachu skaidri un gaishi ir pateicis, ka neveelas ....un es tad neuzmaacos;-p;-)))). Paziistamam, tuvam draugam var leekaat rinjkjii un izdomaat dajelkaadas izdejas, lai piespiest kaut kur aiziet/kaut ko iazdariit/utt ..., lai izvilktu no depresijas ... Pie tam, negativs izsktaas pietiekami liels. gudrs. sapraatiigs. speejiigs ar tadaam lietaam ciiniities pats;-)

maris, taa pabildeeshana jau nebija manaa as biedriibaa;-ppppp citaas sabiedriibaas dabiski ka var;-p;-))))
Publicēts: 29.03.09 18:00
 citēt
dans - ta Tu domaa, ka es nevareetu ko?
Publicēts: 29.03.09 18:02
 citēt
Maris, nu tu droshi vien , ka vareetu, jo tev jau pret mani nekaadu juutu nav;-)))))
Publicēts: 29.03.09 18:07
 citēt
manas depresijas dēļ neviens projekts nenobirs, šodien cieta vienīgi < koka projekts >, nepārgāju pāri pagalmam un nenofotografēju, lielāka ranga pasākumi necietīs.
Publicēts: 29.03.09 18:09
 citēt
dansiga piedod, bet ''juutiigie idejotaaji'' meegina driit 2 lietas vienlaikus un kadra buuveesanai seko virspusiigi

sveces nav zipenes - tur arii modelim jaabuut kaa ledusgabalam - ekspoziicija ta veselu sekundi
Publicēts: 29.03.09 18:09
 citēt
dansiga:Maris, nu tu droshi vien , ka vareetu, jo tev jau pret mani nekaadu juutu nav;-)))))
tur jau tā lieta, ka es varu fotoaparātu pa gaisu aizmest un uzklupt Dansigai..............
Publicēts: 29.03.09 18:10
 citēt
dansiga: ... jo tev jau pret mani nekaadu juutu nav;-)))))

Dansiga - izklāsti lūdzu skaidrāk - vai tad bez jūtām var fotogrāfēt? Vai tad nekādas sajūtas Tev nerodas fotoprocesā? ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...