tēmas viena otru neizslēdz. variants - galvenais ir nebūt p....m, ir stipri vispārināts un der absolūti visos gadījumos [ raibajā dzīvē pārbaudītas vērtības ]
ir, ir šķirba - es par saturu (iespējamiem pārsteigumiem ārpus virtuālās vides (kuri saprotams paši par sevi var (un tas būtu lieliski) būt arī mākslas akts))
a negatīvs šoreiz par formu - konkrētā forma iedrošina, ka nebūs nemaz ļauni (kas gan neizslēdz, ka pārsteigumi (pozitīvie) arī nevarētu būt mākslas akts)
tas, ka plenērs tiek organizēts virtuālā telpā starp nepazīstamiem ļaudīm - satiekoties dzīvajā krīt priekškars un pārsteigums klāt
tā man traki mīļa tēma - gan negatīvs, gan daiga35 var izrādīties DAJEBKAS!
nu un tad te (izejot no mistiskā koka) panesās varbūtības pinokio, karlo, prauls, otesaneks (ja kas kino wnk. dievīgs) u.t.t.
man iemīļota vīzija nezināmajam virtuālajam tēlam ir 250kg. milzu bārdainis kam klavieres ``sķirbas starp taustiņiem ir strīķēti piebirušas ar smēķu pelniem u.t.t.
jā, nu dzīvajā kādreiz derētu satikties, es gan tikai tāds nesabiedrisks. šodien apsveru 5min. plenēra iespējas vienatnē - pāriet pāri pagalmam un nobildēt kādu koku..........................tālāk gan nekur negribās braukt, depresija
ne ne ne - depresņaks nekur neder - pirmkārt ar šitādām runām sačakarēsi gaidāmā pārsteiguma fīlingu - kurš ta nav redzējis mirstīgu cilvēku kam mellie nāk virsū
es biju paņēmis no Podnieka studijas multeņniekiem, bet Svankmeijers ir pietiekami populārs, lai visu daiļradi varētu dabūt DC ` nu viskrutākais gabals šķiet ir ''Alise''
depresija var piezagties jebkurā brīdī un bode nelīdz, bodes arī krīt uz nerviem, astoņus gadus ar bodes zālēm neārstējos. kādreiz bija vienkāršāk - depresija, kodiens, ATEJA, uzrāviens, bet kaut kad pienāk stadija, kad paliek tikai kodiens...............
Maris:ERA - tātad nekāda pārsteiguma? viss pa pelēko?
Bet dzīvē viss ir savādāk - pārsteigums elements ir vienmēr Nav pa pelēko, ir arī košas krāsas
Jā, Maris sen neesi redzējis nekāda košas krāsas. Tā ir, ka tikai sēž pie klavieres un klabina, tad viss kļūt pelēks. Vajag aiziet uz izstādēm un ar košām krāsām satikties, tad komentāri vairs nav tik negatīvi.
negatIvs:depresija var piezagties jebkurā brīdī un bode nelīdz, bodes arī krīt uz nerviem, astoņus gadus ar bodes zālēm neārstējos. kādreiz bija vienkāršāk - depresija, kodiens, ATEJA, uzrāviens, bet kaut kad pienāk stadija, kad paliek tikai kodiens...............
Vecīt - vides maiņa ir vajadzīga. Vai ta pirmo reizi ar pīpi uz jumta?
negatIvs:depresija var piezagties jebkurā brīdī un bode nelīdz, bodes arī krīt uz nerviem, astoņus gadus ar bodes zālēm neārstējos. kādreiz bija vienkāršāk - depresija, kodiens, ATEJA, uzrāviens, bet kaut kad pienāk stadija, kad paliek tikai kodiens...............
Vecīt - vides maiņa ir vajadzīga. Vai ta pirmo reizi ar pīpi uz jumta?
kāda vides maiņa? vienīgā vide, kas man nodzītu depresiju varētu būt Tava pirts, bet tā jau laikam nespīd, uzvedības dēļ
negatIvs:Linkmanim viegli runāt, vazājās ar trīs damām, kā minimums, pa izstādēm. visi jau tā nevar, projekti jābīda
Vecīti - a ko nevari? Man Tavā vietā sarunāt? Dansiga - nu izvelc to negatīvu no tā ceha laukā un paņem uz kādu plenēru līdzi. Būs kā tajā Gustavo dziesmā "plus mīnuss" - darbs, darbs, darbs..., bet negatīvam - cehs, cehs, cehs, mājas, cehs, cehs, cehs, ... Starp citu - mēs pa izstādi nevazājamies. Ja pasākumā iesaistītas dāmas, tad nu varēji mazliet solīdāk izteikties.
Maris: ... jāsaka, ka viss ir neredzēti košs un absolūti īpašs - iztēli nevajag apcirst, bet veicināt. Linkman - nav tik traki - dazas dienas atpakaļ apskatīju te vienu zaļdzeltensarkanu kombināciju - un labākā vidē kā izstāde
Tas gan labi teikts - iztēli nevajag apcirst, bet veicināt. Es gan līdz kombinācijām neesmu ticis, pat ne līdz pleciņam, bet arī bez tā visa iztēle man ir pietiekoši tēlaina un fotosapņiem piepildīta. Zaļa varētu būt kleita, dzeltens varētu būt lakatiņš vai šalle ap kaklu, bet sarkanas droši vien zeķes un kurpes. Par citām kombinācijām es neiedrošinos izteikties.
Tā nekad ERA nedari - nedrīkst par sievieti teikt ''Nav pa pelēko, ir ARĪ košas krāsas''............
jāsaka, ka viss ir neredzēti košs un absolūti īpašs - iztēli nevajag apcirst, bet veicināt
Maris manuprāt, labāk pateikt ka ir arī košas krāsas, lai ieraugot dzīvē saprastu, ka ir tikai košas krāsas, nevis pateikt, ka viss ir košs, lai ieraugot dzīvē nepiedzīvotu varbūtēju vilšanos
Maris - par tādu photosight zaļdzeltensarkanu kombināciju es nebiju aizsapņojies. Ko tur sapņot, ja var uzreiz apskatīt. Bet tam nikam "sni" ir interesants vārds - Maaris Muuris, dzīvo Rīgā.
ai sachakaresi vienreiz dzivoklja pieskatiisanas projektu ar to savu iipasho attieksmi pret Dansigu
ERA
ne, ne - Tava savedeejas programma jau pat dziivajaa buutu taada pienabagoshanaas - kurnu veel virtuaalajaa videe - viiziju vajag uzburt ''pa lielo'' bez kaadaam siikumu nianseem
Linkman
pareizi - kas tur ko domaat vai sapnjot - tas tikai Haidukam liekas, ka kleitas nelietosanaa ir doma un ideja
Muuris...... nu kaukas tak tai ailee ir jaaraksta - skan tiiri sapasiigi
Linkman, da tu ko!??!?!?! negativs tachu skaidri un gaishi ir pateicis, ka neveelas ....un es tad neuzmaacos;-p;-)))). Paziistamam, tuvam draugam var leekaat rinjkjii un izdomaat dajelkaadas izdejas, lai piespiest kaut kur aiziet/kaut ko iazdariit/utt ..., lai izvilktu no depresijas ... Pie tam, negativs izsktaas pietiekami liels. gudrs. sapraatiigs. speejiigs ar tadaam lietaam ciiniities pats;-)
maris, taa pabildeeshana jau nebija manaa as biedriibaa;-ppppp citaas sabiedriibaas dabiski ka var;-p;-))))
manas depresijas dēļ neviens projekts nenobirs, šodien cieta vienīgi < koka projekts >, nepārgāju pāri pagalmam un nenofotografēju, lielāka ranga pasākumi necietīs.