forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 26
  5. 27
  6. 28
  7. 29
  8. 30
  9. 31
  10. 32
  11. 33
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.04.09 02:18
 citēt
par to publiku...mhhhhnu nekada vaina ir OK un ir arī neOK cilvēki ,kā visur. viss atkarīgs no tā ar ko komunicē un par ko komunicē. laikam sākot ņemties ar foto pirmie patrāpijās viņi , tad nāca blogs. šad tad iemetu acis kādā citā saitē, respektīvi taustos foto mākslas jomā un ar foto saistītajos cilvēkos :) galvanā atziņa jo vairāk cilvēkus pazīsti jo vieglāk dzīvot :)
Publicēts: 22.04.09 09:19
 citēt
dansiga:nee - par to nosaukumu ;-))
zini ... tagad ir arii mazie iepirkumi .... es nosolu piemeram pa 12tk (reekjinot darbus p stundaam(!!!), bet kaut kaads nevienam nezinaams frukts nosola pa 2tk ... kur ietilpst arii CSDD audits (obligaats) 400ls, topene utt ... ;-))))) KAAA VAR to izdariit par taadu naudu!?
peedeejais iepirkums par vienu riigas ielu bija no 20 tk liidz 177tk ;-))))))

pēc pašreizējā normatīvā regulējuma "mazie" iepirkumi ir tikai tie, kuru līgumcena nepārsniedz 10 tk.
kad pieņems grozījumus, kas tagad vāļājas pa Saeimu, tad būs nedaudz citādāk. iespējams, ka Tavu biznesu tas tieši varētu ietekmēt. :)
Publicēts: 22.04.09 09:31
 citēt
Biju sākumstadijā klāt kad vismaz viena organizācija savas idejas centās ieviests likumā, kas beigās aizgāja uz Saeimu nezinu, bet noteikti jautrība būs kad pieņems kaut daļu no tām idejām kuras "grozijās " apkārt.

Diez vai var uztaisīt foto plēnēru likuma grozījumu izstrādes un pieņemšanas procesam ??? kā visi ņemās un bieži vien runā par lietām kuras nesaprot, bet grib lai viņu idejas regulētu likums. kas par grimmasēm, kas par emocijām :)
Publicēts: 22.04.09 09:45
 citēt
dansiga - nesaprotu kapec vel nesi uzprojektejusi celu uz munamegji
Publicēts: 22.04.09 09:50
 citēt
alvils, es esmu lietas kursaa par to visu ;-p;-)

Bet viens punkts tais groziijumos man patikaas - ka ieskh IUB buus arii mazie jaapublicee!

Maris, a tu man pasuutiiji? ;-)))
Publicēts: 22.04.09 09:59
 citēt
pasutiji... Nu kaa ta ar tadu materialistisku attieksmi var tikt lidz munamegjim :(
Publicēts: 22.04.09 10:29
 citēt
izskatās, ka turpmāk te ceļu un tiltu projektus bīdīsim un plenēri Poļu zemē nepiedzīvot, bet uz Munameģi var mierīgi aizbraukt, ir ceļi, ir tur arī kaut kas pabildēts......
Publicēts: 22.04.09 11:08
 citēt
Maris:
negatIvs:nedaudz atkāpe no plenēra tēmas, lai tas vairāk netraucē www.fotoblog.lv... . skices periodiski turpināšu iesūtīt....:face-smile:

taa... tagad straadaas

eu apvienojam to pleneeru ar seenjoshanu... nu ja jau rudenii :D

sēņot jāprauc uz amsterdamu. un rudenc naf jākaida. kāc barinč jau te pie cita tēmas plāno braukāt turp kaut kad pavisam drīz.
Publicēts: 22.04.09 11:17
 citēt
par to bariņu esam lietas kursā. tas bariņš izfiltrējās < Norge plenēra> apsppriešanas laikā. tur plenēram cits profils. mums jāstrādā savā virzienā, kā zirgiem, ar klapēm uz acīm, lai nekas no malas nenovirza no uzņemtā kursa. es turpinu skicēt........:face-plain:
Publicēts: 22.04.09 13:36
 citēt
Skatos, ka esam novirzījušies no tēmas :face-sad:
Publicēts: 22.04.09 13:43
 citēt
alora:Skatos, ka esam novirzījušies no tēmas :face-sad:

paliidzi
Publicēts: 22.04.09 13:55
 citēt
lai neatkāptos no tēmas, jāatceras 2 lietas, kuras it kā jau tika atrunātas:

1. laiks - jūnija pirmā puse
2. virzoties uz Aizkraukles rajonu, vēl jāprecizē apskates vietas ar labākajiem koku eksemplāriem, pils drupām, ūdenskrātuvēm utt., pie labvēlīgiem apstākļiem ar noslēgumu Negatīva fazendā

Vai esmu sapratusi pareizi? :face-monkey:
Publicēts: 22.04.09 14:01
 citēt
Runājot par virzīšanos uz Aizkraukles rajonu, ieteiktu braukt nevis pa Daugavpils šoseju, bet pa ceļu otrā Daugavas krastā - tas gan ir šaurāks, toties daudz interesantāks un arī pa ceļam ir šis tas bildējams :)
Publicēts: 22.04.09 14:13
 citēt
Maris:
alora:Skatos, ka esam novirzījušies no tēmas :face-sad:

paliidzi

Nezinu kā lai palīdzu. Manā fazendā neko nevēlos rīkot, jo nav tur apkārt fotogrāfēšanas vērtas vietas un līdz ar to iznākums pie manis nebūtu loģisks, BET saorganizēt "plenēru" nav problēmas, ja ar vārdu saorganizēšana domā nevis divdiennieku ar organizētām darbībām utt, bet parastu brīvdienas vai kādas darbdienas daļas pavadīšanu kopā. Man pagaidām pietiktu ar šādu, ne īpaši organizētu pasākumu, un, ja šāds kādu apmierina, tad kaut vai nākošo vīkend vai pat nākošnedēļas kādā darba dienā esmu gatava braukt, ieliekot te paziņojumu "Braucam rīt fočēt uz dajebkurieni. Manā auto 4 brīvas vietas" un aidāāā. Ta ta problēma :face-wink:
Publicēts: 22.04.09 14:31
 citēt
alora:kaut vai nākošo vīkend vai pat nākošnedēļas kādā darba dienā esmu gatava braukt, ieliekot te paziņojumu "Braucam rīt fočēt uz dajebkurieni. Manā auto 4 brīvas vietas" un aidāāā. Ta ta problēma :face-wink:

Tas nav tas.
Publicēts: 22.04.09 14:36
 citēt
alorai pareiza pieeja problēmai. ceļš uz Aizkraukli caur Jaunjelgavu ir pareiza izvēle, man no tā ceļa apkārtnes 30% bilžu galerijā. pa to braukāju regulāri, satiksme minimāla, maršruts Aizkraukle - Olaine tiek veikts apmēram 1st, 05 min. - 1 st. 15 min. laikā, divu gadu laikā viens sods par ātruma pārsniegšanu. tas ir ideāls ceļa raksturlielums.
Tagad cehs - objekts - fazenda, pa burzmu kāda koka skice......:face-smile:
Publicēts: 22.04.09 14:37
 citēt
tas, ko piedāvā alora, varētu būt vēl viens mini priekš-plenērs, gatavojoties galvenajam plenēram :)
Publicēts: 22.04.09 14:43
 citēt
daiga35:tas, ko piedāvā alora, varētu būt vēl viens mini priekš-plenērs, gatavojoties galvenajam plenēram :)
uz cik dienām tad Tu plāno to PLENĒRU?:face-surprise:
Publicēts: 22.04.09 14:46
 citēt
daiga35:tas, ko piedāvā alora, varētu būt vēl viens mini priekš-plenērs, gatavojoties galvenajam plenēram :)

a bij kāda vaina iepriekšējam priekšplenēram?.......
Publicēts: 22.04.09 16:33
 citēt
pag pag, jūs jau paši teicāt, ka plenērs varētu notikt tikai jūnijā... alora runā par nākamo nedēļu... es te vispār nepričom :face-angel:
Publicēts: 22.04.09 16:40
 citēt
par juuniju jau tik bremze negatIvs teica :face-smile:
Publicēts: 22.04.09 16:51
 citēt
nu ja, bet viss, kas notiek bez negatIva un viņa fazendas apskates, var būt tikai priekš-plenēri :face-grin:
Publicēts: 22.04.09 20:08
 citēt
daiga35:nu ja, bet viss, kas notiek bez negatIva un viņa fazendas apskates, var būt tikai priekš-plenēri :face-grin:

vai ta negatĪvs kaut kāds plenēru dievs? :) pagaidām nevienā no plenēriem nav manīts... vai tiešām dieva nav? :D
Publicēts: 22.04.09 20:21
 citēt
alvils:
daiga35:nu ja, bet viss, kas notiek bez negatIva un viņa fazendas apskates, var būt tikai priekš-plenēri :face-grin:

vai ta negatĪvs kaut kāds plenēru dievs? :) pagaidām nevienā no plenēriem nav manīts... vai tiešām dieva nav? :D
dievu neviens nav redzējis................................:face-grin:
Publicēts: 23.04.09 08:40
 citēt
tieši tāpēc, ka nav manīts, tik nodarbojas ar shēmošanu, līdz ar to saglabājas intriga par īsto un lielo plenēru :face-grin:
Publicēts: 23.04.09 09:15 labots
 citēt
daiga35:tieši tāpēc, ka nav manīts, tik nodarbojas ar shēmošanu, līdz ar to saglabājas intriga par īsto un lielo plenēru :face-grin:

jaa. Es ar esmu atstumt lietas :( bet ciinos pa kursiem.....sirdii turu Pleneeridejas utt
Publicēts: 23.04.09 09:20
 citēt
Nils, kas tev tie pa kursiem?
Publicēts: 23.04.09 10:13
 citēt
bez plenēra man vēl ir arī citas lietas ko šhēmot. pagājušajā vasarā sanagloju šito atpūtas centru www.fotoblog.lv... , bija maz laika apkārt dauzīties, šovasar plānojās pabeigt radošo darbnīcu www.fotoblog.lv... , patīk process, strādāju viens un pa brīvdienām, ja tādas ir, vasaras periods saspringts[darbā]:face-plain:
Publicēts: 23.04.09 10:21
 citēt
tā radošā darbnīca izskatās tiešām radoši, un pudele ar glāzītēm iedvesmai arī jau sagatavota :face-glasses:
Publicēts: 23.04.09 10:23
 citēt
Jābrauc pie negatIva uz Olaini skatīties kā klapē tās mājas un tad uz viņa darbīcu taisīt talku :)
Publicēts: 23.04.09 10:28
 citēt
atpūtības centrjā plāņojaz tomāti vai pučes?
Publicēts: 23.04.09 10:45
 citēt
nu jaaa -es tagad liidz juunijam - nekaadus pleneerus!!! ;-(((
Publicēts: 23.04.09 11:16
 citēt
dansiga:nu jaaa -es tagad liidz juunijam - nekaadus pleneerus!!! ;-(((

ko tā?
Publicēts: 23.04.09 11:34
 citēt
plenērus var taisīt katru nedēļu, reizēm pat vairākus nedēļā, reizēm nesanāk neviens. runa iet par plenēriem vienatnē[ varbūt +1 vai 2 ], kas pēc maniem novērojumiem ir labākais kas šajā jomā pēdējo simts gadu laikā ir radīts. lielam pūlim ir grūti vienoties par laiku, vietu u.t.t.. gaušanās, ka nekas nenotiek, neviens neko neorganizē, ka ilgi jāgaida, galu galā, kur palikusi Haiduka pirts............. u.t.t. ir vairāk nekā smieklīgi un man to cilvēku ir žēl, tiem vajag baru, vajag vadoni un visticamāk pašiem ir problēmas ar sava brīvā laika pavadīšanas organizēšanu, vai vēl trakāk.......................:face-plain:
Publicēts: 23.04.09 11:55
 citēt
''vēl trakāk, vēl trakāk'' :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 23.04.09 12:20
 citēt
negatIvs, es tavu nostāju saprotu un lielā mērā piekrītu, man arī vislabāk patīk plenerēt vienatnē.... bet! lūdzu, neizvairies no atbildības par šo konkrēto projektu! :face-devil-grin:
Publicēts: 23.04.09 13:17
 citēt
/no atbildiibas par so projektu/....

tagad es zinu, ka arii Daiga piekriit vecaa francu lidotaaja teorijai par lapsaam
Publicēts: 23.04.09 15:49
 citēt
daiga35:negatIvs, es tavu nostāju saprotu un lielā mērā piekrītu, man arī vislabāk patīk plenerēt vienatnē.... bet! lūdzu, neizvairies no atbildības par šo konkrēto projektu! :face-devil-grin:
no atbildības neizvairos, tās bija manas domas par plenēriem un masveida tusoniem, kas pagaidām krasi nav mainījušās. kristāldzidrais acu skatiens piespieda mani iziet uz kompromisu, izņēmuma kārtā. pagaidām būšu neredzams , bet varu pamest idejas, tiem, kuri nevar sagaidīt kamēr viss notiks pats par sevi, un nevar izdomāt, kur doties tuvākajā laikā. es iesaku braukt uz Koknesi ievziedu laikā. pie pilsdrupām liels, vecs parks, turpat pērses ieteka Daugavā, pa ceļam var iegriesties Skrīveru dendrārijā, visa apkārtne pilna ar viesu namiem, ja grib patusēt pa nakti. tuvākais ir 100m no Pērses, 200m no ietekas Daugavā un tur arī paverās skats uz pilsdrupām[ sk. pēdējo skici manā galerijā ]. gar Daugavu iet vietājas nozīmes ceļi, var pabraukāt pa apkārtni. uz priekšu :face-smile:
Publicēts: 23.04.09 17:30
 citēt
man arī patīk ideja par max 4 cilv. tad vari veltīt uzmanību visiem un tai pat laikā vari norobežoties no pūļa. lielā pūlī arī savs labums - vari pazust un neviens pat nepamanīs + ja ir pretēja vēlme , tad jebkurā brīdī vari iejukt lielajā pūlī. laikam jau tas kompānijas lielums ir atkarīgs no cilvēkiem, laika un vietas + paša noskaņojums.
Publicēts: 23.04.09 17:44
 citēt
"tagad es zinu, ka arii Daiga piekriit vecaa francu lidotaaja teorijai par lapsaam"

pastāsti, lūdzu, sīkāk ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 26
  5. 27
  6. 28
  7. 29
  8. 30
  9. 31