tjipa Madona, ir aizsegs.....nav jau tas Purčiks tik tālu, bet aizrausi mani pie Meijera, tad būs vāks uz vairākām dienām, ar lidojošiem uzvalkiem finālā...
ai kaads Tu bailiigs;-)) BET .... ja man ir interesnta kompaanija, es Meijeru nekaaroju ;_))) P.S. nu bet lidojoshie uzvalki - nebuus jau pirmaa reize;-)))
tas ar humoriņu bija, ja nopietni, maršruta iestrādes jau veiktas, ar visām no tā izrietošām sekām. labi veiksmīgi patusēt, kam pie spoguļa, kam kompānijā, kam sausajā, kam slapjajā procesā............
daži ceļi gludi, daži ne visai, kamieļtakas aizputinātas....jauka svinēšana stiepjams jēdziens, kāds jauki nosvinējies, no 7.00 apkārt klaiņo, kāds vēl guļ, kāds ņeržu urbj, visiem jauki....
kādam pietiek vienreiz satraumēties, un pēc tam visu mūžu vairs nevar nofiksēties, savukārt cits iet cauri gan slapjajiem, gan sausajiem procesiem un vēl pamanās apgūt dažādus fiksācijas paņēmienus...
daiga_a:kādam pietiek vienreiz satraumēties, un pēc tam visu mūžu vairs nevar nofiksēties, savukārt cits iet cauri gan slapjajiem, gan sausajiem procesiem un vēl pamanās apgūt dažādus fiksācijas paņēmienus...
kāds fiksācijas robiem pārlec pāri ar viegliem KLIKŠĶIEM..., nekur īpaši nonofiksējoties
Man šodien jāķeras klāt otrajai sērijai, kam jābūt gatavai līdz trešdienai... atkal kādas 60-70lpp jāiztulko... Pirmo sēriju laikam tomēr rādīs nākamās nedēļas beigās, nevis sākumā. Programmā vēl neatradu...
'paldies, brīvdienas kā brīvdienas, ar nedaudz uz nerviem krītošu ažiotāžu, jo īsta pamata tam visam nav, kurš tad tic tādiem murgiem kā brīnumainajai ieņemšanai, dievam utt...............................
negatIvs:kurš tad tic tādiem murgiem kā brīnumainajai ieņemšanai, dievam utt...............................
atejists esi, vai? viena mūķene ne tik sen esot uzstājusi uz svēto ieņemšanu, tak neesot šai ticējuši un no tiesas izrādījies, ka viens no svētajiem tēviem palaidis 3,14-peli! bet tam, ka pirms ≈ 2009 gadiem notika, tic.