dansiga:kaa nu kursh pleneereojas, kas nu par ko satraucas;-)
vispār zsvētku rītā laukos es sajutu vēlmi kārtīgi noplenerēt... izbridu piesnigušu upītes krastu, brikšņainu lopā, suņi aiz garlaicības ēda sniegu, smilkstēja un lamājās, līdz šamo lūgsnas uzklausīja Lielais Suns un es ielūzu lēdū, aiz kam retirējos cik ātri varēju. Zābakam žļurksot un vējam nejēgā pūšot purnā....
PS bildes ir pārāk fotoblodziski 5/5/5 lai tās liktu
Tākā es kādu gadu neesmu bijis nevienā plenērā (ko blogā oficiāli sauc par plenēriem), īstenībā derētu uz kādu aizbraukt... Tuvākā laikā kāds plānojas kkur? Dansiga noteikti zin!
alvils:Tākā es kādu gadu neesmu bijis nevienā plenērā (ko blogā oficiāli sauc par plenēriem), īstenībā derētu uz kādu aizbraukt... Tuvākā laikā kāds plānojas kkur? Dansiga noteikti zin!
par tiem lūdzams spamo kur citur, te nopietno projektu vieta takš
iejaukšānās līdz cīsiņveidīgajam[ pagājušo ziemu izdevās ] atstāj spilgtākas atmiņas......runājot par plenēriem, jāmēģina tuvākajās dienās sabīdīt, vienatnē protams, kādu laiciņu tas nav izdevies
Pirmdienas ir ideaalas jaunai dziivei - dziivei bez Meijera. Taisni posts man fabrikas zenam lasit par jusu gramatnieku izvirtiibaam. Baltrocishi. Ieshu vannaa un, tad jalaizh uz Daugavpili.
Maris:Pirmdienas ir ideaalas jaunai dziivei - dziivei bez Meijera. Taisni posts man fabrikas zenam lasit par jusu gramatnieku izvirtiibaam. Baltrocishi. Ieshu vannaa un, tad jalaizh uz Daugavpili.
Daugavpilī jau ar kāda rūpnīca gan ir palikuse.... zēns... fabrikas meitenēm dzejoļus raksta