ierosinu sho pasākumu apspriest PM, lai neizraisiitu neveelamas negaacijas
Līdz šim man šķita, ka šis forums ir domāts tam, lai apspriestu jebko, it īpaši jebko, kas saistīts ar jebkāda veida plenēriem. Nedaudz padomājot, es nupat kā secināju, ka man joprojām tā šķiet. kas vēl par negācijām?
heh. laikam jāņem atvaļinājums un jābrauc plenērēt pie NegatIva, vai vēl labāk - pie Alloxa, mēs toreiz runājām, runājām, a tā arī nekur neaizbraucām (kā gan tas plenēru sakarā piederas, bet tomēr).
dansiga:man gan patiik bradaat pa sniegiem, mezhiem ..... tik pareizi jaasagjeerbjas;-)))
Bradāt jau var ,bet pie šitādiem gaismas apstākļiem... Nobradājos jau pamatīgi,ir arī dažas iestrādes,jācer ka nākamās 4-as brīvdienas būs saulainākas.
dansiga:man gan patiik bradaat pa sniegiem, mezhiem ..... tik pareizi jaasagjeerbjas;-)))
Bradāt jau var ,bet pie šitādiem gaismas apstākļiem... Nobradājos jau pamatīgi,ir arī dažas iestrādes,jācer ka nākamās 4-as brīvdienas būs saulainākas.
nesaki vis - ainavistiem smuki sasnidzidzis sniedziņš + statīvs = saldais tiesa, ja ir tā kā tagad, kad saule vispār nespīd es, ja kas, tūlīt pat došos miniplenērā !
negativs, nu tas jau buutu super - saule, BET .... mani joprojaam neliek doma par nakts dabas videjaa plaana bildi, kur pagaismots ar kaadu jaudiigaaku lukturi ...
dansiga:negativs, nu tas jau buutu super - saule, BET .... mani joprojaam neliek doma par nakts dabas videjaa plaana bildi, kur pagaismots ar kaadu jaudiigaaku lukturi ...
tad jaķer tālbraucējs kāds, Ķekavas apļa rajonā varētu arī piestāt...