forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 27
  5. 28
  6. 29
  7. 30
  8. 31
  9. 32
  10. 33
  11. 34
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.04.09 18:15
 citēt
daiga35:"tagad es zinu, ka arii Daiga piekriit vecaa francu lidotaaja teorijai par lapsaam"

pastāsti, lūdzu, sīkāk ;)
Antuans de Sent-Ekzeperi /mazajaa princii/ ar lapsas muti princim teica "tev vienmer jabut atbildigam par tiem ko esi pieradinajis". Gadas, ka onkulji nav sajusmaa par so ideju. nuja un teksta autors darba apvienosanas kartiba bij lidotajs
Publicēts: 23.04.09 18:26
 citēt
un tantes, tavuprāt, parasti ir sajūsmā?:face-monkey:
Publicēts: 23.04.09 18:29
 citēt
alvils, da man magjistra darbs pa meenesi jaauzcep :-(((((
Publicēts: 23.04.09 18:34
 citēt
bet es šodien nosvīdu no darba un radošajā darbnīcā sastellēju fotopalielinātāju < Belarus 912 >.........................................................:face-wink:
Publicēts: 23.04.09 18:45
 citēt
protams, ka sajusmaa. Vai negatIvs taga galigi bez laika bus :(
Publicēts: 23.04.09 18:47
 citēt
dansiga:alvils, da man magjistra darbs pa meenesi jaauzcep :-(((((
tiiklaa nevar nokacaat?
Publicēts: 23.04.09 18:53
 citēt
dansiga:alvils, da man magjistra darbs pa meenesi jaauzcep :-(((((

Skaidrs. :) Es savējo tā arī neuzcepu...
Publicēts: 23.04.09 22:42
 citēt
Maris, tas ko man vajaga - nevar no kachaat ;-) jo izveelejos tematu, par kuru NAV rakstiits.

alvils, es gan jau uzcepshu - man JAAUZCEP .. nafig tad vispaar saaku sho lietu ;-)))
Publicēts: 23.04.09 23:09
 citēt
danisaga iemet šeit forumā pāris atslēgas jautājumus un visi izsaka savas domas rezultātā vesela nodaļa būs gatava :) redzēju kā viens amītis grāmatu tā sarakstīja izmantojot internetu un cilvēku izteiktos viedokļus kurus viņš analizēja - bija OK ne plaģiāts ne svešu domu.
Publicēts: 23.04.09 23:31
 citēt
jurisb, dansiga ir gana gudra, lai pati uzrakstītu. :)
Publicēts: 24.04.09 00:08
 citēt
jurisb, heh ..... ok .... jautaajumi par rotaacijas apli.... 1. Kadam diametram jaabuut rotaacijas aplim? 2. Cik braukshanas joslaam? 3. kadiem jabuut pieslegumiem - 90; 80, 100 graadu lenjkjii?
Nu tas taa - iesakaumam ;-p;-)))

alvils, ew ew - kur taadi veerojumi?;-)))
Publicēts: 24.04.09 00:18
 citēt
dansiga:alvils, ew ew - kur taadi veerojumi?;-)))

vai es kļūdos?
Publicēts: 24.04.09 00:26
 citēt
alvils, a to neviens nezina;-))))
Publicēts: 24.04.09 10:43
 citēt
dansiga:jurisb, heh ..... ok .... jautaajumi par rotaacijas apli.... 1. Kadam diametram jaabuut rotaacijas aplim? 2. Cik braukshanas joslaam? 3. kadiem jabuut pieslegumiem - 90; 80, 100 graadu lenjkjii?

viss ir atkarīgs no braukšanas ātruma, rēķini, lai braucot uz 120km/h, neizlido ārā. ātrāk jau brauks atsevišķos gadījumos, tie būs retāk un tos var ziedot........................:face-grin:
Publicēts: 24.04.09 18:38
 citēt
ar Lotus 7 var uz 200 iznemt apli kur zaz vabole uz 50 buus uz jumta :)
Publicēts: 24.04.09 18:40
 citēt
ir arī lētāki veidi, kā šķirties no šīs dzīves vai zobiem. :)
Publicēts: 24.04.09 20:39
 citēt
Maris:ar Lotus 7 var uz 200 iznemt apli kur zaz vabole uz 50 buus uz jumta :)
tur jāņem kaut kāds vidējais apvelšanās koeficients.
šodien atgriežoties no Madonas tūres iegriezos Koknesē. sanāca nepiemērotā laikā ap 13.00, tur labāk vakarā, bet nojausmu var gūt, pagaidām no muižas un parka neko neieliku..... . www.fotoblog.lv...#
Publicēts: 24.04.09 21:49
 citēt
negatIvs: šodien atgriežoties no Madonas tūres ...

Es tai ciemā esmu dzimis un nodzīvojis pirmos nedaudz vairāk par 10 gadus. :)
Publicēts: 24.04.09 22:44
 citēt
dansiga:jurisb, heh ..... ok .... jautaajumi par rotaacijas apli.... 1. Kadam diametram jaabuut rotaacijas aplim? 2. Cik braukshanas joslaam? 3. kadiem jabuut pieslegumiem - 90; 80, 100 graadu lenjkjii?

tik sarežģīti jautājumi nakts vidū...nu nē, nav iekšās, labāk palasīt ko citi raksta :)
kaut gan plēnērs ar dansigas gara darbu - jātaisa eksperiments = ātrums , gabarīti , apļi utt un auto pie dažādiem ātrumiem ar dažādiem auto (lielāki mazāki) un apļiem fiksēt iekš foto , tad dansigai būs lielais pielikums ar praktiskiem piemēriem un uzskates materiālu - tā drīks būvēt jo tad var braukt tā , bet ja grib braukt šitā tad vai nu būvē tā vai arī sekās nekā - mašins uz jumta.. (un bilde :) )
nu nē man par sarežģītu nedēļas nogalei :)
Publicēts: 25.04.09 00:41
 citēt
heh - intesanti, ko teiktu darba vadiitaajs, ja es ie liktu terminu "apvelshanaas koeficienets";-))))
Publicēts: 25.04.09 00:46
 citēt
dansiga:heh - intesanti, ko teiktu darba vadiitaajs, ja es ie liktu terminu "apvelshanaas koeficienets";-))))

viņš no smiekliem (vai dusmām) apveltos :D
Publicēts: 25.04.09 09:59
 citēt
dansiga:heh - intesanti, ko teiktu darba vadiitaajs, ja es ie liktu terminu "apvelshanaas koeficienets";-))))
Tu dabūtu bonusus par reālistisku pieeju darbam
Publicēts: 25.04.09 23:42
 citēt

Pēc diviem gadiem ar lepnumu teiktu ka Tu to izdomāji un bija vajadzīgi divi gadi lai to pieņemtu citi - tā top zinātne :)

Līdzīgi bija ar poligrāfu :)
Publicēts: 26.04.09 00:09
 citēt
vispar jau tas temats shobriid ir aktuaals .... jo LVC meegjina to ieviest, bet pashi mulst .... ;-)
Publicēts: 26.04.09 00:31
 citēt
Latvijā mulst? un citur? :face-wink:
Publicēts: 26.04.09 00:46
 citēt
a citur - viss sen jau nolikts pa plauktinjiem un saprojekteets un uzbuuveets ..... tai pashaa francijaaa - braucu pa lielceljiem un preicaajos par apljiem ..... amuusejie ..... japieturaas pie LVS, kas nez kaapec panjemti no vaacijas un kuri nav tie labaakie ..... ai .. garsh staasts .... vot njemshu un uzrakstiishu magjitra darbu par visu to ;-)))
Publicēts: 26.04.09 00:57
 citēt
es 3 gadus atpakaļ rakstīju, var 2 nedēļās, bet tad neko citu nedara... mācību atvaļinājums, nekādi čati netā.. rakst, raksti, kad nezini ko rakstīt, tad uz riteņa galvu izvēdināt un atkal raksti... esam līdzīgas kaut kur, es arī rakstīju par tēmu, ko netā neatradīsi, novilkšanai...
Publicēts: 26.04.09 01:00
 citēt
stings, man veel ir arii darbs, kuru es nevaru pamest un atsleegt teleefonu ;-((((
Publicēts: 26.04.09 01:02
 citēt
dansing, tā ir ilūzija, ka darbs nevar bez Tevis, tāpat telefons... un to esi izdomājusi pati
Publicēts: 26.04.09 10:02
 citēt
atrubīt telefonus, darbā batoni un uz plenēri............
Publicēts: 26.04.09 11:31
 citēt
negatIvs:atrubīt telefonus, darbā batoni un uz plenēri............

nu gluži manas domas - tikai pirms tam darbi jāiedzen pāris naktīs un tad kad atgriežas no plenēra,tad atkal paŗis naktis "jāķer" tas darbs :) bet var var :)
atbalstam dansigu darba rakstīšanā :)
Publicēts: 26.04.09 12:24
 citēt
stings, negativs, jaa var! Bet ja es to izdariishu tagad .... tad buuvnieks nepabeigs laikaa objektu, liidz ar to cilveekiem buus gruutiibas nokljut uz koncertiem uttt (jo darbinieks, kursh par obejktu ir lietas kursaa, shorbiid sauljojas Spaanijaa):-))) ..... Un domaa, ka es tad jutiishos labaak?
jurisb, es nevaru shobriid savus darbus iedziit - esmu tandeemaa ar buuvnieku!
Publicēts: 26.04.09 12:41
 citēt
Jau vairākus gadus atpakaļ braucu uz objektu un mēģināju saprast kā strādā "receklis" (ja nekas kopš tā laika nav mainījes tad LV tādi tik divi ir- nav dzirdēts ka kāds būtu vēl nopircis) un bija interesanti. Varbūt mini plenēru danisigas objektā :D "Kā top X objekts" gan praktiska gan vēsturiska nozīme. Praktisko izbaudīs kontorlējot būvniecības procesu, vēsturisko pēc tam kad objekts pabeigts un vēl vēlāk pēc gadiem 10 :)
Nē tas labāk būtu dansigas īpašais projekts - no plika lauka līdz gatavam objektam un tad otrais cēliens (izstāde) pēc gadiem 5 (nevajdzēs pat 10 gaidīt)
Publicēts: 26.04.09 12:55
 citēt
juisb, ai - garlaiciigi - taa tachu mana ikdiena;-) pilns kompis ar liidziigaam bildeem ;-)
Publicēts: 26.04.09 13:06
 citēt
bet piekritīsi ka tie kas neredz to darbu ikdienā spēj saskatīt kaut ko citu .Tu skaties uz objektu kā uz tehnsiku veidojumu - citi foto mīļi var psaktīties mazliet savādāk. Un tad arī Tu ieraudzītu savā darbā (objektā) to kas ikdienā paslīd garām acīm.

Bet par to kā top objekts un kāds ir rezultāts laikam gan varētu padomāt. Sevišķ pie objekta nodošanas.
Publicēts: 26.04.09 16:23 labots
 citēt
dansiga:stings, negativs, jaa var! Bet ja es to izdariishu tagad .... tad buuvnieks nepabeigs laikaa objektu, liidz ar to cilveekiem buus gruutiibas nokljut uz koncertiem uttt (jo darbinieks, kursh par obejktu ir lietas kursaa, shorbiid sauljojas Spaanijaa):-))) ..... Un domaa, ka es tad jutiishos labaak?
jurisb, es nevaru shobriid savus darbus iedziit - esmu tandeemaa ar buuvnieku!
tie batonu bāšanas momenti jau jāķer, nevar jau tā kad ienāk prātā. batonu bāšanas īstais moments - tā vesela zinātne. visam jābūt saskaņotam, savu darbu iedzen uz priekšu, un tad jāgaida moments, kad kādā posmā kāds norauj tūku - kaut ko laikā nepārskaita, neizdara, kaut ko nepiegādā u.t.t. ja plenerē vienatnē, tad nekas ne ar vienu vairāk nav jāsaskaņo, rumakam pa federi un kokos iekšā...................:face-smile:
Publicēts: 27.04.09 11:04
 citēt
Esmu atgriezies pašā laikā. Plenerēšanas kustība rādās apsīkusi, tiek rīkoti stihiski mikroplenēri. Plāns apstājies. Laiks to atsvaidzināt. Ja nepieciešams - uzlabot. Joprojām mieru neliek Ideālā Plenēra vīzijas.....
Publicēts: 27.04.09 11:26 labots
 citēt
pareizi, Nils, laiks atsvaidzināt vīzijas... citādi jau sāk par ceļubūvi runāt :face-plain:
Publicēts: 27.04.09 11:34
 citēt
Idealajam Pleneram (IP) jabut iipasham. Nu kjipa dansiga varetu a kauko laulaties un viesi butu plenera dalibnieki - bet visu taa klasiski a visam izdaribam - vartiem, kapshanu uz shkivja.u.t.t.
Publicēts: 27.04.09 11:38
 citēt
Dansiga - rotaacijas api vajag lielu un kaa piltuvi - tad var laist drusku aatraak... un jo lielaaks aplis jo vaiaak joslu...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 27
  5. 28
  6. 29
  7. 30
  8. 31
  9. 32
  10. 33