maris, a maris ....... kad tev plaanojas kaada sesija? kad es vareeshu paseedeet stuuriitii?;-)))) a kam vaig izsargaashanaas kursus? pietiek ar daktera apamekleejumu (sliktaakakjaa gadiijumaa);-)))
Dansiga : * a kam vaig izsargaashanaas kursus? pietiek ar daktera apamekleejumu (sliktaakakjaa gadiijumaa);-))) * nu uz Liepāju katram gadījumam kas jāpaķer līdz ...
negativs, da nu tevi ..... un visu citus paareejos, kuri iedomaajas, ka es esmu baigais viesulis ..... Bet jums taa tiik - domaajiet vien taalaak ;-ppp;-)
daiga, vot par nepadariito gan aatraak ir kaada shkrobe, ka akal noslinkots .... ;-)
laciz, o - shim jau es pat esmu ari mieru piekrist, piebilstot - ka reguleejams aizmigushais vulkaans;-))))) Ij visspaaa - runa bija par kodiem ... paraak ilgi esam iecikleejushies uz d ansigas kjidaahsanu ;-ppppp
dansiga:laciz, o - shim jau es pat esmu ari mieru piekrist, piebilstot - ka reguleejams aizmigushais vulkaans;-))))) Ij visspaaa - runa bija par kodiem ... paraak ilgi esam iecikleejushies uz d ansigas kjidaahsanu ;-ppppp
Nu gadiem ritot esmu sapratis, ka kodi nestraadaa... vot kad skaidri un gaishi teiksi - Laaci, brauc coiemos, pakjidaasim manu peleeko... tad arii viss notiks