es biju domaajis gatavoshanos ieliekot [url=www.calis.lv]www.calis.lv[/url] sludekli ar piedavajumu 6-7men. potencialajam maamuljaam pieteikties uz pleneeri..................
nils, nuuuu - tur teeree savu nodoklju naudinju ;-) cik nu sanjeema oficiaali - tik nu ir. tagad daudzi kozh pirkstos;-( ew - a par tavaam nodarbeem pienjemamajaam feinas bildes vareetu uztaisiit;-))))
krūmelis, no kura es Dansigu lūkojos www.fotoblog.lv... , no turienes var arī pārskatīt plenēra norises vietas, grūtnieci, ar neapbruņotu aci būs grūti pamanīt - atšķirt, bet kadri pirtiņā varētu būt labi
un beidziet tak to Daigu apcelt - īstenībā viņa ir kā kārtīgs čalis - jož pa arumiem, vandās pa pamestām muižām, kāp kokā un ja šai iedotu normālākas tupeles, droši, ka futeni ar varētu sarunāt uzsist
P.S. mani teksti attiecībā par grūtniecēm, ne mazākajā mērā nav attiecināmi kaut kādā saistībā ar Daigu. temats interesants Dansigas un viņas bildes sakarā, un to es sīkāk nekādos apstākļos negribētu komentēt, ļoti specifisks gadījums...............................:face-surprise:
Maris:un beidziet tak to Daigu apcelt - īstenībā viņa ir kā kārtīgs čalis - jož pa arumiem, vandās pa pamestām muižām, kāp kokā un ja šai iedotu normālākas tupeles, droši, ka futeni ar varētu sarunāt uzsist
tas ir pārāk vienkārši atliek to sarīkot kaut kādā dendrārijā un šis būs klāt, jo koku bildētājs nespēs palikt vienaldzīgs vēl jādabū + mūsu Patronese, lai vienreiz iestājās miers, laime un 5D II
NilsS:tas ir pārāk vienkārši atliek to sarīkot kaut kādā dendrārijā un šis būs klāt, jo koku bildētājs nespēs palikt vienaldzīgs vēl jādabū + mūsu Patronese, lai vienreiz iestājās miers, laime un 5D II
ar dendrāriju mani nepievilināsi, tur es katru kvadrātmetru zinu, un vēl, mani brīvdienās, vienā vakarā ievilināja lamatās[ ļoti viltīgi] - braucu uz Īkšķili, it kā būtnei pakaļ, un nokļuvu jubilejas svinībās. tas man bija tāds trieciens, ka ne izstāstīt, šito tizlumu - tjipa jautri visiem, dzied dziesmas, viss uzspīlēts, viss mākslīgs, gan smaidi, gan teksti u.t.t. normāli laikam jutās tie, kas bija līmenī sakodušies, jutos kā no citas planētas, man pasākumi tiešām pretīgi, bet neskatoties uz to, ja devu mājienu par jūniju, tad mēģināšu iedzert kādu tableti, un, ja kādam vēl būs vēlēšanās, tad plenērs varētu arī notikt, ar manu nemanāmu piedalīšanos.........
daiga35:negatIvs, tu ko, mūs pielīdzini parastiem iereibušiem galda dziedātājiem??? :face-surprise:
tā nav pielīdzināšana, tā ir mana attieksme pret jebkuru pasākumu, ar dalībniekiem skaidrā, vai pālī, nav nozīmes. skumjākais, ka manis pieminētajā jubilejā visi bija skaidrā, izņemot kādus divus. esmu nedaudz savādāks un tas nemaz nav slikti, tas nevienu netraucē