negativs, a tev nekad nerodas veelme parunaat/padiskuteet ar citiem , kas medz tureet rokaas fotoaparaatus? (starp citu uz dzimeneem utml pasaakumiem es ar peedeejaa laikaa eju sakostiem zobiem, ja tauta vaacaas vairaak par uz vienas rokas pirkstiem saskaitaamiem) - tas saucaas - vecumsszzz nenaak vienssss;-)))
dansiga:negativs, a tev nekad nerodas veelme parunaat/padiskuteet ar citiem , kas medz tureet rokaas fotoaparaatus? (starp citu uz dzimeneem utml pasaakumiem es ar peedeejaa laikaa eju sakostiem zobiem, ja tauta vaacaas vairaak par uz vienas rokas pirkstiem saskaitaamiem) - tas saucaas - vecumsszzz nenaak vienssss;-)))
es arī jaunībā nebiju diez ko sabiedrisks, pēc kāda tusiņa, vai dejām, atgriezies mājās, nervu nomierināšanai uzliku kādu muzonu savā gaumē, lai vai kāda nakts, vai rīta stunda nebija, un tikai pēc tam gāju dusēt. izņēmums bija galīgs pālis, tas palīdz, laikam jau tāpēc vienu brīdi pālī arī dzīvoju. par plenēru, viss atkarīgs kā apstākļi iegrozīsies, nekas nav atcelts.................mēnesi uz priekšu es neko nevaru paredzēt. tikko nesen beidzu darbu, nomazgājos, vārās pelmenīši - dzīve internātā rit savu gaitu........
njaaa ... kad es meegjinu pat diezgan tuviem pazinjaam iestaastiit, ka man ljoti patiik buut arii vienai - reti kursh notic, domaajot, ka es muljkji laizhu un man gruuti iestaastiit, ka tas taa tiesihaam ir. Vismiez nez kaapec prieskhtats, ka es gatava celtie sun gulties ar sabiedriibu ;-))))
daiga, par to jau es runaaju - ka tas ir kaut kas cits, nekaa "tie" tusinji ;-)))
par tusiņiem, ballītēm, jubilejām, kāzām, plenēriem, dažādām pasēdēšanām darba vietā, kopīgām ekskursijām un tamlīdzīgi man ir vesela teorija, vairākos sējumos izstrādāta, dažādām cilvēku kategorijām. neskatoties uz novirzēm, dzīve diezgan raiba, kaut kāda pieredze un secinājumi ir, un laikam ejot, daudzām tēzēm nepārtraukti rodu apstiprinājumu. bet par to šajā plenēra topikā nav ko vāvuļot....virtuālā gatavošanās PLENĒRAM turpinās:face-plain:
nja.. rodas iespaids, ka jums nav skaidras parliecibas kadai jabut idealaa plenera formai - varbut vajag pieaicinat briedushus cilvekus kuri dabriedushi lidz pakapei, ka daparjebko zin kaa ir labak un pareizi?
Maris:nja.. rodas iespaids, ka jums nav skaidras parliecibas kadai jabut idealaa plenera formai - varbut vajag pieaicinat briedushus cilvekus kuri dabriedushi lidz pakapei, ka daparjebko zin kaa ir labak un pareizi?
no tādiem gan labāk turēties pa gabalu :face-plain:
nu tad motormuzeja krogam būs jau divas klientes - pagājušovasar, rīta saulei ceļoties man tur (vienpecotras) iedeva div glāzes ar šampi (plus pussintētisks ķirsis) ticat vai nē - atgrieza dzīvē un diena bij fantastiska - pat dejas uz Ķīšezera kuģīsa tur ietilpa - mūžam neaizmirsīšu